نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجوی سریع تر ...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    جستجوی سریع تر ...

    سلام
    از MyQuery شرکت Devart استفاده میکنم و همچنین DBAdvGridTMS

    یک ستون چکباکس دار ساختم و از طریق کد زیر، state چکباکس ها رو بدست میارم و ستون id در MyQuery رو واکشی میکنم :



    var
    state : Boolean;
    CHkCounter : integer;
    ...
    ...
    ...
    for CHkCounter := 1 to MyQuery1.RecordCount do
    Begin
    if DBAdvGrid1.GetCheckBoxState(1,CHkCounter,state) then
    Begin
    if state then
    Begin
    MyQuery1.RecNo := CHkCounter;
    Qry_Delete.AddWhere(' id = ' + MyQuery1.FieldByName('id').AsString);
    End;
    End;
    End;



    حالا فرض کنید که 10.000 تا رکورد دارم و میخوام id رو بکشم بیرون.

    از این طریق حدود 2 دقیقه طول میشه !!!!
    خیلی زیاده !

    روش بهتری سراغ دارید ؟




    تشکر

  2. #2

    نقل قول: جستجوی سریع تر ...

    منم این مشکل رو داشتم. میتونید از ایندکس گزاری استفاده کنی. وضعیت بهتر میشه.


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: جستجوی سریع تر ...

    میشه یک مثال بزنید تا حالا ایندکس گذاری نکردم!

    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: جستجوی سریع تر ...

    DBAdvGridTMS کمی کنند است اگه برای نمایش از Dbgrideh استفاده کنید فکر کنم بهتر باشه
    و در ضمن اگه به جای حلقه از دستورات SQL و یک شرط ساده
    استفاده کنید فکر کنم بهتر باشه (شرط برابر فیلدهای که true هستند)
    اگه دقیق تر بگین که می خواین چه کاری انجام بدید بهتر میشه کمکتون کرد

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی سریع روی ستونهای متنی
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 21:42 عصر
  2. جستجوی سریع
    نوشته شده توسط رهنورد2 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 07:55 صبح
  3. تقاضای راهنمایی جستجوی سریع در Vb
    نوشته شده توسط jafakar78 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 13:44 عصر
  4. پاسخ: 34
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 12:02 عصر
  5. جستجوی سریع و پیدا کردن max مقدار در کمترین زمان ممکن
    نوشته شده توسط کتایون در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •