نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: مشکل JDBC با زبان فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    مشکل JDBC با زبان فارسی

    چطور میتونم با درایور JDBC از دیتایبس داده های فارسی بگیرم؟(وقتی داده ها رو میگیرم علامت سوال نشون میده)
    دیتابیس من Access هست. در زیرهم کدهای اتصال به دیتابیسم رو نوشتم.

    Properties p=new Properties();
    p.put("charSet", "UTF8");
    dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="+mydb;
    connection=DriverManager.getConnection(dbURL,p);
    st=connection.createStatement();
    str="select * from plan where work='"+Find+"'";
    System.out.print(Find);
    rs=st.executeQuery(str);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    مشکل از data base نیست . چون که شما از System.out.print استفاده کردین و این دستور خروجی رو توی consol مینویسه ، و مسئله اینه که consol خروجی فارسی رو به شکل علامت سوال مینویسه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    اتفاقا اصلا با System.out.print مشکلی ندارم و فارسی چاپ میکنه اون رو به دلیل دیگه ای گذاشتم.من داده هام رو از طریق JLabel چاپ میکنم.در JLabel علامت سوال نشون میده.(rs داده های فارسی رو بصورت علامت سوال برمیگردونه)
    آخرین ویرایش به وسیله hossein71 : پنج شنبه 09 شهریور 1391 در 15:34 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    چطور میتونم با درایور JDBC از دیتایبس داده های فارسی بگیرم؟(وقتی داده ها رو میگیرم علامت سوال نشون میده)
    دیتابیس من Access هست. در زیرهم کدهای اتصال به دیتابیسم رو نوشتم.

    Properties p=new Properties();
    p.put("charSet", "UTF8");
    dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="+mydb;
    connection=DriverManager.getConnection(dbURL,p);
    st=connection.createStatement();
    str="select * from plan where work='"+Find+"'";
    System.out.print(Find);
    rs=st.executeQuery(str);

    dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="+mydb+"?useEncoding=true&charact erEncoding=UTF-8";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    جناب javaphantomممنون ولی وقتی کد شمارو به صورت زیر جایگزین کردم نمیتونه به دیتابیس وصل بشه و قسمت catch اجرا میشه.

            try{

    dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="+mydb+"?useEncoding=true&charact erEncoding=UTF-8";
    connection=DriverManager.getConnection(dbURL);
    st=connection.createStatement();
    str="select * from plan where work='"+Find+"'";
    rs=st.executeQuery(str);
    while(rs.next())
    Count++;
    rs=st.executeQuery(str);
    String array[][]=new String[Count][3];
    int i=0;
    while(rs.next()){
    for(int j=0;j<3;j++)
    array[i][j]=rs.getString(j+2);
    i++;
    }
    return array;
    }

    catch(SQLException sqlEx) {
    System.out.println("Cannot connect to database!");
    return null;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    تو كد بين character فاصله افتاده اون فاصله نبايد باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نه به خاطر اون نیست اون فاصله رو هم درست کردم فایده نداشت.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    49

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    من جای شما بودم یک تستی در reginal option می زدم یعنی location = iran - advaned = farsi - genral english

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    منظورتون کنترل پنل ویندوزه؟یه خورده دقیقتر آدرس بدید ممنون میشم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    چطور میتونم با درایور JDBC از دیتایبس داده های فارسی بگیرم؟(وقتی داده ها رو میگیرم علامت سوال نشون میده)
    دیتابیس من Access هست. در زیرهم کدهای اتصال به دیتابیسم رو نوشتم.

    Properties p=new Properties();
    p.put("charSet", "UTF8");
    dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="+mydb;
    connection=DriverManager.getConnection(dbURL,p);
    st=connection.createStatement();
    str="select * from plan where work='"+Find+"'";
    System.out.print(Find);
    rs=st.executeQuery(str);

    حالا اینجوری امتحان کن


    Properties props = new Properties();
    props.put ("charSet", "UTF-8");
    dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="+mydb+","+props;

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiRah مشاهده تاپیک
    من جای شما بودم یک تستی در reginal option می زدم یعنی location = iran - advaned = farsi - genral english
    از این روش فکر نکم جواب بگیری . به آخرین پست من برگرد و کاری که گفتم رو اتجام بده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    کاری رو که گفتید انجام دادم درست نشد.قسمت catch اجرا میشه.
    مشکل از خود Access نیست؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    کاری رو که گفتید انجام دادم درست نشد.قسمت catch اجرا میشه.
    مشکل از خود Access نیست؟

    این چی می گه

    Properties properties=new Properties();
    properties.setProperty("charSet","UTF-8");
    Connection con = DriverManager.getConnection(url,properties);

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    این حالتی که گفتید از اول همینجوری گذاشته بودم.در این حالت به دیتابیس وصل میشه ولی همونطور که در پست اول گفتم داده های فارسی از دیتابیس استخراج شده رو بصورت علامت سوال نشون میده.

                Properties properties= new Properties();
    properties.setProperty("charSet", "UTF-8");
    dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ="+mydb;
    connection=DriverManager.getConnection(dbURL,prope rties);


    راستی در برنامه من بین properties فاصله نیفتاده این مشکل سایته که اینجوری شده.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    یعنی واقعا نمیشه در JDBC از زبان فارسی استفاده کرد?

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    یعنی واقعا نمیشه در JDBC از زبان فارسی استفاده کرد?
    شما اون access فایل رو انجا بزارید که فارسی داخلش هست تا بشه کاری کرد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    فایل Access ضمیمه شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db.rar‏ (10.7 کیلوبایت, 3 دیدار)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    دوستان برنامه MS Access JDBC Driver ارتباط مشکل من داره؟


  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    حالا برو بگو جاوا بده

    public class MyTest {

    public static final String MY_FILE = "c:/Hamed.mdb";
    public static final String MY_URL = "jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=";
    public static final String SELECT_ALL = "select * from plan";

    private List<MyModel> modelList;

    public MyTest() {
    try {
    this.modelList = new ArrayList<MyModel>();
    Properties properties= new Properties();
    properties.put("charSet", "windows-1256");
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    Connection connection = DriverManager.getConnection(MY_URL + MY_FILE.trim(),properties);
    PreparedStatement preparedStatement = connection.prepareStatement(SELECT_ALL);
    ResultSet resultSet = preparedStatement.executeQuery();
    while (resultSet.next()) {
    MyModel myModel = new MyModel();
    myModel.setId(resultSet.getString("id"));
    myModel.setDescription(resultSet.getString("descri ption"));
    myModel.setTime(resultSet.getString("time"));
    myModel.setWork(resultSet.getString("work"));
    modelList.add(myModel);
    }
    } catch (ClassNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (SQLException e) {
    e.printStackTrace();
    }
    }

    /**
    *
    * @return
    */
    public List<MyModel> getModelList() {
    return modelList;
    }


    public static void main(String[] s) {
    MyTest myTest = new MyTest();
    for (MyModel myModel:myTest.getModelList()) {
    System.out.println("myModel.getId() = " + myModel.getId());
    System.out.println("myModel.getTime() = " + myModel.getTime());
    System.out.println("myModel.getWork() = " + myModel.getWork());
    System.out.println("myModel.getDescription() = " + myModel.getDescription());
    System.out.println("****************************** ****************");
    }
    }

    }

    class MyModel {
    private String id;
    private String work;
    private String time;
    private String description;

    public String getDescription() {
    return description;
    }

    public void setDescription(String description) {
    this.description = description;
    }

    public String getId() {
    return id;
    }

    public void setId(String id) {
    this.id = id;
    }

    public String getTime() {
    return time;
    }

    public void setTime(String time) {
    this.time = time;
    }

    public String getWork() {
    return work;
    }

    public void setWork(String work) {
    this.work = work;
    }
    }

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    تا وقتی شما هستی عمرا بگیم جاوا بده
    بر اساس کدهایی که نوشتید برنامم رو بازنویسی کردم. کل کدهای کلاس دیتابیس برنامه من بصورت زیره. یه سوال، شما در برنامه بالا Properties رو import کردین؟

    در این حالت به دیتابیس وصل میشه ولی بازهم علامت سوال نشون میده.

    import java.sql.*;
    import java.util.Properties;
    public class DataBase {
    public static final String dbURL="jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=";
    public static final String mydb="C:/Hamed.mdb";
    int Count=0;
    public String[][] Records(String Find)
    {
    try{
    Properties properties= new Properties();
    properties.put("charSet", "windows-1256");
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    Connection connection=DriverManager.getConnection(dbURL+mydb. trim(),properties);
    String str="select * from plan where work='"+Find+"'";
    PreparedStatement ps=connection.prepareStatement(str);
    ResultSet rs=ps.executeQuery();
    while(rs.next())
    Count++;
    rs=ps.executeQuery();
    String array[][]=new String[Count][3];
    int i=0;
    while(rs.next()){
    for(int j=0;j<3;j++)
    array[i][j]=rs.getString(j+2);
    i++;
    }
    return array;
    }
    catch (ClassNotFoundException e) {
    e.printStackTrace();
    return null;
    } catch (SQLException e) {
    e.printStackTrace();
    return null;
    }
    }
    }

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    شما مشکل اصلی تون همان encoding بود که اگر با windows-1256 که اونجا من اعمال کردم استفاده کنید باید مشکل کارتون حل بشه. چود دقیقا سمت من این اتقاف افتاد و اطلاعات رو راحت به فارسی دیدم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    سلام
    دوست عزیز خیلی ممنون زحمت دادم بهت.برنامه ای رو که برام فرستادی اجراش کردم بازهم رکوردهای فارسی رو علامت سوال نشون میده.در عکس زیر قسمتی که دورش خط کشیدم مشخص هست.به هر حال ممنون

    یعنی واقعا کسی دیگه ای در این فوروم نمیدونه من باید چیکار کنم خیلی بهش نیاز دارم.

    9-2-2012 4-42-01 PM.jpg

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    یعنی واقعا کسی دیگه ای در این فوروم نمیدونه من باید چیکار کنم خیلی بهش نیاز دارم.
    حالا که چیزی نشده. دارم کمکت می کنم دیگه که حل بشه

    می روی این سایت http://www.websina.com/bugzero/kb/ja...g-charset.html

    می گردی توی این عربی ها کدوم استاندارد بهت جواب می ده. مثلا این جواب نداد windows-1256

    شاید یک عربی دیگه مثل ISO8859_6 کارت رو راه انداخت. این رفتارا چیه از خودت نشون می دی.

    مشکلت چیزه مهمی نیست برای همه پیش اومده

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    هم Arabicها رو گذاشتم هم چندتای دیگه رو فایده نداشت.(هنوز علامت سوال برمیگردونه)
    در بالای این جدولها(سایتی که بهم معرفی کردی)گفته از charsets.jar استفاده میکنه.نباید اینهارو در پروژه import کنم؟
    همینطور java.nio،java.io و java.lang

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    هم Arabicها رو گذاشتم هم چندتای دیگه رو فایده نداشت.(هنوز علامت سوال برمیگردونه)
    در بالای این جدولها(سایتی که بهم معرفی کردی)گفته از charsets.jar استفاده میکنه.نباید اینهارو در پروژه import کنم؟
    همینطور java.nio،java.io و java.lang
    اون که نه درست هست چون توی rt.jar هست پس حله.

    به جای charSet از این استفاده کن characterEncoding
    توی قسمت properties ها ببین چی می شه

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    فایده نداشت

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    فایده نداشت
    کدت رو بزار تو سایت

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein71 مشاهده تاپیک
    کدهای کل پروژه ام رو ضمیمه کردم.
    فقط آدرس دیتابیس رو حواست باشه که درست باشه
    با jdk 1.6 کامپایل کن و برو همون برنامه ا ی که بهت دادم که کامل بود با charSet ی که windows-1256 بود. من برنامت رو ران کردم و هیچ مشکلی نداشت با charSet windows-1256 شاید مشکل jdk باشه که باز من بعیید می دونم ولی امتحان کن

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    راستی اینم یک خروجی از برنامت

    f2012-05-04 00:00:00fghfdhhhsdhn2012-07-03 00:00:00hgjfghjfgjfgjb2012-06-02 00:00:00سلام حسينn2012-07-03 00:00:00sgjfggfgjfgjn2012-07-03 00:00:00fhn2012-07-03 00:00:00rhsrdhn2012-07-03 00:00:00hgn2012-07-03 00:00:00igghjfghjfhdfgjfgjسnullسلام عل

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    با Jdk 6 برنامه شما رو اجرا کردم فایده نداشت.یه دور Jdk رو پاک کردم رفتم از یه سایت دیگه دانلود کردم دوباره نصب کردم فایده نداشت.یه دور netbeans رو پاک کردم رفتم از یه سایت دیگه دانلود کردم فایده نداشت.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    دوست عزیز جناب javaphantom مشکل بالاخره حل شد.
    دو کار باید انجام بشه یکی اینکه همونطور که شما گفتید charset باید روی windows-1256 باشه یکی دیگه هم که نمیدونستم تنظیمات control Panel ویندوز هست.
    در عکس های زیر مرحله به مرحله مشخصه باید چیکار بکنیم.

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg


    5.jpg

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل JDBC با زبان فارسی

    خوب خدارو شکر که کارتون راه افتاد. من کاری نکردم. خودت بودی که فهمیدی مشکل چیه. موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل gridview با زبان فارسی
    نوشته شده توسط roholla.sadeghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 20:49 عصر
  2. مشکل با زبان فارسی در بانک
    نوشته شده توسط fotrosi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1384, 16:26 عصر
  3. مشکل زبان فارسی ODBC
    نوشته شده توسط H.Yousefi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 17:37 عصر
  4. مشکل زبان فارسی
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1382, 18:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •