نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mjzsoft25
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    C:\Windows\System32
    پست
    72

    ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    سلام دوستان می خواستم بدونم که چه جوری میشه کاراکتر های زیر رو در دیتا بیس ذخیره کرد؟
    /،\،(،)،-
    منظورم اینکه باید از چه دیتا تایپی استفاده کرد؟
    مثلا متن تکست باکس من که:
    1391/05/09
    هست.
    همین شکلی تو دیتابیس ذخیره بشه.
    و بعد هم همین شکلی نمایش داده بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله mjzsoft25 : پنج شنبه 09 شهریور 1391 در 12:00 عصر

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    میتونید از نوع varchar استفاده کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mjzsoft25
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    C:\Windows\System32
    پست
    72

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    نقل قول نوشته شده توسط alitavakoli مشاهده تاپیک
    میتونید از نوع varchar استفاده کنید
    دوست عزیز جواب نداد.
    منظور من ذخیره کردن متن های زیره:
    1391/06/01
    (5555)8888888

  4. #4
    کاربر جدید آواتار elh@m_a
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    از nvarchar استفاده کنید
    فکر کنم جواب بده

  5. #5

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    نقل قول نوشته شده توسط mjzsoft25 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز جواب نداد.
    منظور من ذخیره کردن متن های زیره:
    1391/06/01
    (5555)8888888
    میشه یه اسکرین شات از خروجی بدین؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mjzsoft25
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    C:\Windows\System32
    پست
    72

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    نقل قول نوشته شده توسط elh@m_a مشاهده تاپیک
    از nvarchar استفاده کنید
    فکر کنم جواب بده
    استفاده کردم ولی اطلاعات ذخیره نمیشه.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار behnam_khademi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    29

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    من خودم همیشه از نوع داده nvarchar استفاده می کنم این قالبی رو که شما میگید رو هم قبول میکنه.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mjzsoft25
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    C:\Windows\System32
    پست
    72

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    نقل قول نوشته شده توسط alitavakoli مشاهده تاپیک
    میشه یه اسکرین شات از خروجی بدین؟
    ذخیره کردن تاریخ شمسی بدون تبدیل به میلادی و ذخیره کردن شماره تلفن با استفاده از پرانتز().

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    سلام با نوع nvarchar میتونی هر کاراکتری رو توی جدول ذخیره کنی . واسه اینکه امتحان کنی مستقیما وارد جدولت تو sql شو و نوع داده ات رو nvarchar قرار بده اگه قبول کرد بنابراین مشکل از نوع داده نیست و باید ببینی تو برنامه چه اتفاقی افتاده یعنی اگه پیغام خطایی میده روی اون بحث کنی

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mjzsoft25
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    C:\Windows\System32
    پست
    72

    نقل قول: ذخیره کردن تاریخ و (،-) در دیتابیس.

    نقل قول نوشته شده توسط behnam_khademi مشاهده تاپیک
    من خودم همیشه از نوع داده nvarchar استفاده می کنم این قالبی رو که شما میگید رو هم قبول میکنه.
    من با استفاده از دستور Insert اطلا عات رو وارد نمی کنم.
    من از دستور
    BindingSource.AddNew();

    استفاده میکنم، ولی اطلاعات اون فیلد ها تو گریدم نمیاد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 12:03 عصر
  2. ذخیره کردن تاریخ
    نوشته شده توسط anvari در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1387, 19:07 عصر
  3. روش ذخیره کردن تاریخ شمسی در دیتابس
    نوشته شده توسط pouran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 21:11 عصر
  4. نحوع ذخیره کردن فایل MS Word درون دیتابیس SQL
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 10:52 صبح
  5. ذخیره کردن و خواندن آرایه در دیتابیس
    نوشته شده توسط finalcut در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 13:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •