نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    سلام
    با استفاده از کد زیر خواستم گزارش گیری انجام بدم:

    OleDbConnection Conn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0  ;Data Source=D:\\C#‎‎‎\\b1391.accdb");
    OleDbDataAdapter A = new OleDbDataAdapter();
    A.SelectCommand = new OleDbCommand();
    A.SelectCommand.Connection = Conn;
    A.SelectCommand.CommandText = "select * from IOs";
    DataSet ds = new System.Data.DataSet();
    A.Fill(ds);
    CrystalReportsApplication1.CrystalReport1 rpt = new CrystalReportsApplication1.CrystalReport1();
    rpt.SetDataSource(ds);
    crystalReportViewer1.ReportSource = rpt;


    ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم این خطا رو میده:

    Could not load file or assembly 'file:///C:\Program Files (x86)\SAP BusinessObjects\Crystal Reports for .NET Framework 4.0\Common\SAP BusinessObjects Enterprise XI 4.0\win32_x86\dotnet1\crdb_adoplus.dll' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.


    ممنون میشم راهنماییم کنین

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    188

    نقل قول: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    سلام

    از خطا اینطور به نظر می رسه فایل crdb_adoplus.dll یه جورایی نمی تونه پیدا کنه ، این قایل رو دانلود کن و در مسیری که خطا گفته قرار بده امیدوارم درست شه
    لینک دانلود این فایل را برات پیدا کردم
    http://dllnotfound.com/crdb-adoplus.dll,7466

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    ممنون از پاسختون
    فایلی که گفته بودین رو دانلود کردم و توی مسیری که خطا داده بود ریختم (البته آخرین پوشه توی اون مسیر نبود و خودم ساختمش و فایل رو داخلش ریختم)
    ولی باز هم....
    ویندوز من 64 بیت امکان داره مشکل از ویندوز باشه؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    دوست من به Properties مربوط به Project ت برو و Framework مربوط رو تغییر بده ... این مشکل به خاطر تغییر از Framework 4 Client به Framework 4 هستش ... Framework های دیگه رو امتحان کن ..... یا اینکه فایل Appconfig رو باز کن و خطوط زیر رو بهش اضافه کن ...

    <configuration>
    <startup uselegacyv2runtimeactivationpolicy="true">
    <supportedruntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0" />
    </startup>
    <runtime>
    <generatepublisherevidence enabled="false" />
    </runtime>
    </configuration>

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط sirvan-me مشاهده تاپیک
    دوست من به Properties مربوط به Project ت برو و Framework مربوط رو تغییر بده ... این مشکل به خاطر تغییر از Framework 4 Client به Framework 4 هستش ... Framework های دیگه رو امتحان کن ..... یا اینکه فایل Appconfig رو باز کن و خطوط زیر رو بهش اضافه کن ...

    وقتی target Framework روی Framework 4 Client باشه اصلا برنامه اجرا نمیشه.
    فایل Appconfig رو هم تغییر دادم ولی باز هم ....

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    سلام. نه ربطی به 64 بیت و 32 بیت نداره. همونطور که دوستمون اشاره کردن شما باید فایل app.config رو باز کنید و تگ startup رو بصورت زیر ویرایش کنید( من خودم همین مشکل رو داشتم که مشکلم حل شد).
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true"><supportedRuntime version="v4.0"sku=".NETFramework,Version=v4.0"/></startup>

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    ممنون حل شد

  8. #8

    نقل قول: خطا در اجرای گزارش گیری با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mehdibarati مشاهده تاپیک
    ممنون حل شد
    ببخشید منم مشکل شما را دارم اما با این کار مشکلم رفع نشد

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی اساسی در مورد گزارش گیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1388, 03:39 صبح
  2. گزارش گیری با کریستال ریپورت در VB
    نوشته شده توسط روستا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 15:31 عصر
  3. گزارش گیری توسط کریستال ریپورت در " VB .Net 2005 "
    نوشته شده توسط uliya110 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 21:49 عصر
  4. سوال در باره گزارش گیری با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط *unos* در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 11:52 صبح
  5. گزارش گیری بدون کریستال ریپورت!
    نوشته شده توسط navidal در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1385, 11:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •