نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ایجاد فرم تماس با ما

  1. #1

    مشکل در ایجاد فرم تماس با ما

    با سلام یه فرم تماس با ما طراحی کرده ام .
    اما جدیدا یه قسمتی میخوام اضافه کنم به نام "ارسال به" => مدیر سایت , مدیر فنی و ...
    هر کدوم از اینا افرا یک ایمیل خاص به خودشون دارن , من باید دستور شرطی رو چطور برقرار کنم ؟؟
    که اگر کسی مدیر سایت رو انتخاب کرد این پیام به ایمیل a بره ...
    و اگر کسی مدیر فنی رو انتخاب کرد , پیام به ایمیل b بره ...


    <?php
    $get_name = $_REQUEST['name'];
    $get_email = $_REQUEST['email'];
    $get_phone = $_REQUEST['phone'];
    $get_ghesmat = $_REQUEST['ghesmat'];
    $get_country = $_REQUEST['country'];
    $get_message = $_REQUEST['message'];


    if(($get_name && $get_email && $get_phone && $get_ghesmat && $get_country && $get_message ) && ($get_ghesmat == "a")) {
    $body = "نام: $get_name \n\n ایمیل: $get_email \n\n تلفن: $get_phone \n\n قسمت: $get_ghesmat \n\n کشور: $get_country \n\n ایمیل: $get_message ";
    mail("alimajidy@gmail.com", "Subject", $body);
    echo "پیام شما با موفقیت ارسال شد .";
    } else {
    echo "Please complete the fields.";
    }
    ?>

    ببخشید توضیحاتم مبتدیانه بود , منتظر پاسختون هستم ...

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ایجاد فرم تماس با ما

    به این صورت :
    <?php
    $ghesmat_array = array(
    'a' => 'alimajidy@gmail.com',
    'b' => 'someone.email@gmail.com',
    'c' => 'someone_email@yahoo.com',
    );
    $get_name = $_REQUEST['name'];
    $get_email = $_REQUEST['email'];
    $get_phone = $_REQUEST['phone'];
    $get_ghesmat = $_REQUEST['ghesmat'];
    $get_country = $_REQUEST['country'];
    $get_message = $_REQUEST['message'];


    if(($get_name && $get_email && $get_phone && $get_ghesmat && $get_country && $get_message ) && (isset($ghesmat_array[$get_ghesmat]))) {
    $body = "نام: $get_name \n\n ایمیل: $get_email \n\n تلفن: $get_phone \n\n قسمت: $get_ghesmat \n\n کشور: $get_country \n\n ایمیل: $get_message ";
    mail($ghesmat_array[$get_ghesmat], "Subject", $body);
    echo "پیام شما با موفقیت ارسال شد .";
    } else {
    echo "Please complete the fields.";
    }
    ?>

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ایجاد فرم تماس با ما

    متاسفانه مشکل مرتفع نشده است :
    کد HTML:
    <html>
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
        <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.min.js"/></script>
            <style type="text/css">
                @import url('style.css');
            </style>
        <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function(){
                // jQuery comments
            });
        </script>
    
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function(){
            $("button#send").click(
                function() {
                    var gname    = $("input#name").val();
                    var gemail    = $("input#email").val();
                    var gphone    = $("input#phone").val();
                    var gghesmat    = $("input#ghesmat").val();
                    var gcountry    = $("input#country").val();
                    var gmessage    = $("textarea#message").val();
    
                    $("div#result").html("<img src='images/ajax-loader.gif'/>");
                    $("div#result").load('send.php',
                        {name: gname,
                        email:gemail,
                        phone:gphone,
                        ghesmat:gghesmat,
                        country:gcountry,
                        message:gmessage
                        }
                    );
                }
            );
        });
    </script>
    </head>
    
    
    
        <div id="contact">
        <div id="contact_form">
        
        <div id="result"></div>
        <div id="form">
        <table>
        <tr>
        <td><p>نام</p></td>
        <td><input type="text" id="name" name="name" /></td>
        </tr>
        
        <tr>
        <td><p>ایمیل</p></td>
        <td><input type="text" id="email" name="email"/></td>
        </tr>
        
        <tr>
        <td><p>موبایل </p></td>
        <td><input  type="text" id="phone" name="phone" />
        </td>
        </tr>
        
        <tr>
        <td><p>ارسال به</p></td>
        <td>
        <select id="ghesmat" name="ghesmat">
              <option value="a "> مدیریت سایت </option>
              <option value="b"> تبلیغات </option>
              <option value="c">فروشگاه</option>
        </select>
        </td>
        </tr>
        
        <tr>
        <td><p>کشور</p></td>
        <td>
        <span class="input">
        <select id="country" name="country">
              <option value="السعودية">المملكة العربية السعودية </option>
              <option value="الإمارات ">الإمارات العربية المتحدة</option>
              <option value="الأردن">الأردن</option>
              <option value="البحرين">البحرين</option>
              <option value="الجزائر">الجزائر</option>
              <option value="مصر">مصر</option>
              <option value="العراق">العراق </option>
              <option value="الكويت">الكويت </option>
              <option value="لبنــان">لبنــان </option>
              <option value="ليبيا">ليبيا </option>
              <option value="موريتانيا">موريتانيا </option>
              <option value="المغرب">المغرب </option>
              <option value="عمان">عمان </option>
              <option value="فلسطين">فلسطين</option>
              <option value="قطر">قطر </option>
              <option value="السودان">السودان </option>
              <option value="سورية">سورية </option>
              <option value="تونس">تونس </option>
              <option value="اليمن">اليمن </option>
              <option value="جمهورية آذربايجان">جمهورية آذربايجان</option>
              <option value="بنغلادش">بنغلادش </option>
              <option value="الصين">الصين </option>
              <option value="هندوراس">هندوراس </option>
              <option value="هونغ كونغ ">هونغ كونغ </option>
              <option value="الهند">الهند </option>
              <option value="اندونيسيا">اندونيسيا </option>
              <option value="ايران">ايران </option>
              <option value="باكستان">باكستان </option>
              <option value="اليابان">اليابان </option>
              <option value="الفلبين">الفلبين </option>
              <option value="سريلانكا">سريلانكا </option>
              <option value="تايوان">تايوان </option>
              <option value="طاجيكستان">طاجيكستان </option>
              <option value="تركيا">تركيا </option>
              <option value="تركمنستان">تركمنستان </option>
              <option value="اوزبكستان">اوزبكستان </option>
              <option value="تايلاندا">تايلاندا </option>
              <option value="البانيا">البانيا </option>
              <option value="النمسا">النمسا </option>
              <option value="بلجيكيا">بلجيكيا </option>
              <option value="بوليفيا">بوليفيا </option>
              <option value="البوسنة و الهرسك">البوسنة و الهرسك </option>
              <option value="كرواتيا">كرواتيا </option>
              <option value="قبرص">قبرص </option>
              <option value="تشك">تشك </option>
              <option value="دنمارك">دنمارك </option>
              <option value="فنلندا">فنلندا </option>
              <option value="فرنسا">فرنسا </option>
              <option value="جورجيا">جورجيا </option>
              <option value="المانيا">المانيا </option>
              <option value="اليونان">اليونان </option>
              <option value="غرين لاند">غرين لاند </option>
              <option value="ايرلاندا">ايرلاندا </option>
              <option value="ايطاليا">ايطاليا </option>
              <option value="نيوزلندا">نيوزلندا </option>
              <option value="نرويج">نرويج </option>
              <option value="بولندا">بولندا </option>
              <option value="برتغال">برتغال </option>
              <option value="رومانيا">رومانيا </option>
              <option value="روسيا">روسيا </option>
              <option value="اسبانيا">اسبانيا </option>
              <option value="سويسرا">سويسرا </option>
              <option value="سويد">سويد </option>
              <option value="المملكة المتحدة (بريطانيا)">المملكة المتحدة (بريطانيا) </option>
              <option value="يوغوسلافيا">يوغوسلافيا </option>
              <option value="كندا">كندا </option>
              <option value="كولومبيا">كولومبيا </option>
              <option value="هايتي">هايتي </option>
              <option value="المكزيك">المكزيك </option>
              <option value="بيرو">بيرو </option>
              <option value="فنزويلا">فنزويلا </option>
              <option value="البرازيل">البرازيل </option>
              <option value="الولايات المتحدة الإمريكية">الولايات المتحدة الإمريكية </option>
              <option value="كوبا">كوبا </option>
              <option value="كاميرون">كاميرون </option>
              <option value="اريتيريا">اريتيريا </option>
              <option value="جيبوتي">جيبوتي </option>
              <option value="بنين">بنين </option>
              <option value="بوركينا فاسو">بوركينا فاسو </option>
              <option value="كمبوديا">كمبوديا </option>
              <option value="كونغو">كونغو </option>
              <option value="اثيوبيا">اثيوبيا </option>
              <option value="غانا">غانا </option>
              <option value="نيجر">نيجر </option>
              <option value="افريقيا الجنوبية">افريقيا الجنوبية </option>
              <option value="تنزانيا">تنزانيا </option>
              <option value="اوغاندا">اوغاندا </option>
              <option value="زائير">زائير </option>
              <option value="زامبيا">زامبيا </option>
              <option value="زيمبابوي">زيمبابوي</option>
        </select>
        </span>
        </td>
        
        
        <tr>
        <td><p>پیام</p></td>
        <td><textarea id="message" name="message">سلام,</textarea></td>
        </tr>
        
        <tr>
        <td></td>
        <td><button id="send">ارسال</button></td>
    
        </tr>
        
        </table>
                
        </div>
        
    </div></div>
    </html>

    <?php$ghesmat_array = array( 'a' => 'alimajidy@gmail.com', 'b' => 'someone.email@gmail.com', 'c' => 'someone_email@yahoo.com',);$get_name = $_REQUEST['name'];$get_email = $_REQUEST['email'];$get_phone = $_REQUEST['phone'];$get_ghesmat = $_REQUEST['ghesmat'];$get_country = $_REQUEST['country'];$get_message = $_REQUEST['message']; if(($get_name && $get_email && $get_phone && $get_ghesmat && $get_country && $get_message ) && (isset($ghesmat_array[$get_ghesmat]))) {$body = "نام: $get_name \n\n ایمیل: $get_email \n\n تلفن: $get_phone \n\n قسمت: $get_ghesmat \n\n کشور: $get_country \n\n ایمیل: $get_message ";mail($ghesmat_array[$get_ghesmat], "Subject", $body);echo "پیام شما با موفقیت ارسال شد .";} else {echo "Please complete the fields.";}?>


    منتظر پاسختون هستم ...

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ایجاد فرم تماس با ما

    حدسی که میتونم بزنم اینه که روی مدیریت سایت تست کردید.
    و value مدیریت سایت تو تگ option یه space اضافه خورده!

    اگه با بقیه موارد هم تست کردید و مشکل داشته بفرمایید مشکل چی بوده و چه خطایی داده تا بتونم راهنمایی کنم.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ایجاد فرم تماس با ما

    فایل رو پیوست کردم , ممنون میشم تست کنید ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ایجاد فرم تماس با ما

    دوستان عزیز این فرم رو باید امشب تکمیل کنم .
    کسی از دوستان میتونه به بنده کمک کنه !!؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل با ایجاد فرم جدید ( New )
    نوشته شده توسط papeli_83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 21:07 عصر
  2. مشکل در ایجاد فرم جدید
    نوشته شده توسط joooje در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 08:47 صبح
  3. مشکل در ایجاد فرم جدید
    نوشته شده توسط MMR_1344 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 20:49 عصر
  4. سوال: مشکل در فرم تماس با ما
    نوشته شده توسط mohsenshahab در بخش CakePHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 09:32 صبح
  5. مشکل در ایجاد فرم در دلفی
    نوشته شده توسط omidam در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1387, 13:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •