نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل این سورس نوشته شده چیه؟ (باز و بستن متفاوت برنامه)

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    مشکل این سورس نوشته شده چیه؟ (باز و بستن متفاوت برنامه)

    سلام به دوستان گرامی

    دیروز تاپیکی زدم و در اون به دنبال "باز و بستن متفاوت برنامه" بود.
    یکی از دوستان زحمت کشید و سورسی رو قرار داد، که دقیقا همون چیزی بود که من به دنبالش بودم.
    برنامه به درستی کار میکنه اما یک مشکله کوچیک داره.
    وقتی که فرم مربوطه رو (تو این برنامه فرم 2) از زبانه ی Properties به صورت زیر تنظیم میکنیم برنامه کار نمیکنه (اصلا بسته نمیشه)

    WindowsState = Maximized

    چجوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟؟؟
    لینک دانلود برنامه :

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل این سورس نوشته شده چیه؟ (باز و بستن متفاوت برنامه)

    نقل قول نوشته شده توسط sattar1 مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان گرامی

    دیروز تاپیکی زدم و در اون به دنبال "باز و بستن متفاوت برنامه" بود.
    یکی از دوستان زحمت کشید و سورسی رو قرار داد، که دقیقا همون چیزی بود که من به دنبالش بودم.
    برنامه به درستی کار میکنه اما یک مشکله کوچیک داره.
    وقتی که فرم مربوطه رو (تو این برنامه فرم 2) از زبانه ی Properties به صورت زیر تنظیم میکنیم برنامه کار نمیکنه (اصلا بسته نمیشه)

    WindowsState = Maximized

    چجوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟؟؟
    اینطوری :

    Form Effects.zip

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: مشکل این سورس نوشته شده چیه؟ (باز و بستن متفاوت برنامه)

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اینطوری :

    Form Effects.zip
    دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه --- بسیار ممنون از کمکت

    اما 2 تا سوال دارم

    1.

    من در برنامه ام یک دکمه ی خروج دارم که کدش به صورته زیره:
                // Exite
    DialogResult Exitee;
    Exitee = MessageBox.Show("آیا میخواهید از برنامه خارج شوید ؟ ", "توجه", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Warning);
    if (Exitee == DialogResult.Yes)
    Application.Exit();
    if (Exitee == DialogResult.No)
    return;
    // Exite---End


    تو این حالت برنامه اصلا بسته نمیشه

    مگر اینکه به جای Application.Exit(); فرم رو ببندم ، یعنی بنویسم this.Close();
    اما در این حالت برنامه بسته نشده بلکه فرم بسته شده و برنامه هنوز در حاله اجراست.
    (البته دکمه ی بستنه خوده فرم مشکلی نداره)

    2.
    اگر فقط یک فرم داشتیم چجوری میشه از این کد استفاده کرد
    بنده تست کردم اما فقط بستنه برنامه به درستی کار کرد اما باز کردن برنامه عمل نکرد.
    علتشم فکر کنم به خاطره این کده
    چون اونجا یک کلید داشتیم نوشتیم

    private void btnOpen_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 sample = new Form2();
    OpenForm(sample, Effects.Grow, this);
    }


    اما تو حالتی که فقط یک فرم داریم چه میشه کرد؟؟؟؟

    بازم ممنون از پاسختون

  4. #4

    نقل قول: مشکل این سورس نوشته شده چیه؟ (باز و بستن متفاوت برنامه)

    نقل قول نوشته شده توسط sattar1 مشاهده تاپیک

    دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه --- بسیار ممنون از کمکت

    اما 2 تا سوال دارم

    1.
    من در برنامه ام یک دکمه ی خروج دارم که کدش به صورته زیره:
                // Exite
    DialogResult Exitee;
    Exitee = MessageBox.Show("آیا میخواهید از برنامه خارج شوید ؟ ", "توجه", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Warning);
    if (Exitee == DialogResult.Yes)
    Application.Exit();
    if (Exitee == DialogResult.No)
    return;
    // Exite---End


    تو این حالت برنامه اصلا بسته نمیشه
    مگر اینکه به جای Application.Exit(); فرم رو ببندم ، یعنی بنویسم this.Close();
    اما در این حالت برنامه بسته نشده بلکه فرم بسته شده و برنامه هنوز در حاله اجراست.
    (البته دکمه ی بستنه خوده فرم مشکلی نداره)

    2.
    اگر فقط یک فرم داشتیم چجوری میشه از این کد استفاده کرد
    بنده تست کردم اما فقط بستنه برنامه به درستی کار کرد اما باز کردن برنامه عمل نکرد.
    علتشم فکر کنم به خاطره این کده
    چون اونجا یک کلید داشتیم نوشتیم

    private void btnOpen_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 sample = new Form2();
    OpenForm(sample, Effects.Grow, this);
    }


    اما تو حالتی که فقط یک فرم داریم چه میشه کرد؟؟؟؟

    بازم ممنون از پاسختون
    چه یک فرم دارید و چه چند فرم، تا زمانی که برنامه تون Thread اضافه ای در حال اجرا نداشته باشه و فقط Thread اصلی در حال اجرا باشه با
    خاتمه اجرای Thread اصلی اجرای برنامه هم خاتمه پیدا می کنه :

    Application.ExitThread();




    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    Load += new EventHandler(form_Load);
    FormClosing += new FormClosingEventHandler(form_FormClosing);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: مشکل این سورس نوشته شده چیه؟ (باز و بستن متفاوت برنامه)

    سلام
    برای خروج کامل از برنامه میتونید از کد زیر هم استفاده کنید
    Environment.Exit(1);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل این سورس چیست؟Backup
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1389, 13:35 عصر
  2. سوال: فوری : مشکل این کد نسبتا ساده چیه؟
    نوشته شده توسط IamOverlord در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 03:27 صبح
  3. مشکل این سورس کجاست
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 14:33 عصر
  4. مشکل این سورس کجاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 09:19 صبح
  5. مشکل در برنامهای نوشته شده تحت Win98 فارسی
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1385, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •