نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

  1. #1

    مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    سلام دوستان.
    همه چیز رو واضح توضیح بدم ، وقتی این کد ها رو اضافه می کنم دیگ نمی تونم ایتم انتخاب شده رو حذف کنم یا در دیتابیس سرچ کنم.

    من باید در یک تصویر رو در ابعاد کوچیکتر نشون بدم ، و برای اینکار مجبورم از تلریک استفاده کنم.

    لطفا راهنمایی کنید.

    در فرم لودم :
    BindGrid();


    کدشم اینه :
            private void BindGrid()
    {
    this.Table1TableAdapter.Fill(this.database1DataSet .Table1);

    this.dgv.DataSource = this.database1DataSet.Table1;

    this.dgv.TableElement.BeginUpdate();

    this.dgv.Columns["id"].IsVisible = true;
    this.dgv.Columns["name1"].IsVisible = true;
    this.dgv.Columns["name2"].IsVisible = true;



    this.dgw.Columns["com"].IsVisible = true;


    this.dgv.Columns["pic"].HeaderTextAlignment = ContentAlignment.MiddleCenter;
    this.dgv.Columns["pic"].Width = 69;
    this.dgv.Columns["pic"].MinWidth = 69;
    this.dgv.Columns["pic"].MaxWidth = 69;



    GridViewImageColumn imageColumn = this.dgv.Columns["pic"] as GridViewImageColumn;
    this.dgv.Columns.Move(imageColumn.Index, 0);
    imageColumn.ImageLayout = ImageLayout.Zoom;



    و

            public App1()
    {
    InitializeComponent();


    this.dgv.TableElement.EnableHotTracking = false;
    this.dgv.TableElement.RowHeight = 100; this.dgv.TableElement.FilterRowHeight = 40;
    this.dgv.TableElement.Text = "No Data to display";
    this.dgv.LoadElementTree();
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    راستی ، کد ها درست کار می کنن ، مشکل فقط ایناست :
    جسنجو ، حذف و آپدیت !!!!!

  3. #3

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    من با فراخوانی BindGrid دیتاگریدم رو رفرش می کنم.
    حد افل یکی بگه چرا بدون این دو خط ، می تونم حذف و سرچ کنم ولی دیتاگریدم رفرش نمی شه؟


        GridViewImageColumn imageColumn = this.dgv.Columns["pic"] as GridViewImageColumn;
    this.dgv.Columns.Move(imageColumn.Index, 0);
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : سه شنبه 14 شهریور 1391 در 09:03 صبح

  4. #4

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    اقا همه چی رو بی خیال!
    حداقل یکی بگه واسه رفرشش چیکار کنم؟؟!!

  5. #5

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    یکی یه چیزی بگی دیگه!
    اونقدر را هم سخت نیست!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    بابا چی میگی؟
    واسه خودت می بری و می دوزی

  7. #7

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    من یه اندازی کافی مشکل دارم ، شما دیگه لطفا سنگ ننداز!

  8. #8

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    بابا چی میگی؟
    واسه خودت می بری و می دوزی
    چیکار کنم ، وقتی کسیجواب نمیده مجبورم باز ترش کنم!!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    سلام
    چرا به جای دیتاست از دیتا تیبل استفاده نمی کنی.
    اگر این کار رو بکنید و این خط رو حذف کنید
     this.dgv.TableElement.BeginUpdate();

    فکر میکنم مشکلتون حل بشه.
    در ضمن برا سرچ داخل دیتا گرید اگه از DataView , پراپرتی: RowFilter استفاده کنید خیلی راحت تری.

  10. #10

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    ممنون از تو دوست عزیز، ولی مشکل از این دو خطه!

        GridViewImageColumn imageColumn = this.dgv.Columns["pic"] as GridViewImageColumn;
    this.dgv.Columns.Move(imageColumn.Index, 0);


    بدون اینا می تونم همه ی عملیات هام رو درست انجام بدم ، ولی مشکل اینجاست که دیتاگرید رفرش نمیشه!
    از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند!

  11. #11

    نقل قول: مشکل حذف و جستجو کردن در گرید با این کد

    کسی تاحالا نخواسته یه همچین چیزی درست کنه؟ :

    Date.PNG

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کد جمع کردن ستون گرید
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1390, 23:07 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 22:51 عصر
  3. رفع مشکل حذف و اضافه کردن یک رکورد در sql sever2008
    نوشته شده توسط ali_za در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مرداد 1389, 23:10 عصر
  4. جستجو کردن در جدول و نمایش در گرید
    نوشته شده توسط lida در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 01:22 صبح
  5. مشکل حذف رکورد از دیتا گرید
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •