نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: لطفا منو راهنمایی کنید this.close

  1. #1

    Post لطفا منو راهنمایی کنید this.close

    چطور میشه از درون یک فرم ، فرم دیگری رو باز کرد و بعد از باز شدن فرم دومی ؛ فرم اولی رو بست ؟

  2. #2
    فرم اولی رو از کجا می‏خوای ببندی از تو خودش؟؟؟؟؟؟ ()this.close ؟؟یا از فرم دوم؟

  3. #3
    یا


    this.dispose();

  4. #4
    فرم اولی رو می خوام از داخل فرم دوم ببندم

  5. #5
    سلام . اگه خبری از MDI فرم نیست و میخواید با کلیک روی 1 button این کار انجام بشه کافیست :در event click بنویس :
    form2 openform=new form2();
    openform.show();
    oldform.close();
    یا
    this.close(); و در closed event مربوط به oldform :
    form2 openform=new form2();
    openform.show();

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از Alt + F4 و بستن فرم بدون استفاده از Close
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 18:45 عصر
  2. غیر فعال کردن دکمه ی close فرم
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 12:33 عصر
  3. دکمه Close
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 19:02 عصر
  4. دکمه Close فرم
    نوشته شده توسط amir.NET2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1385, 09:40 صبح
  5. کاربرد دستور close
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 04:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •