نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: روش حذف نویز سهمی سفید از تصویر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    روش حذف نویز سهمی سفید از تصویر

    با سلام و عرض خسته نباشید من با چند فیلتر به تصویر زیر رسیدم


    حالا تنها مشکلم اون نویز سهمی سفید روی اعداد هست اون رو چطوری می تونم بردارم

  2. #2

    نقل قول: روش حذف نویز سهمی سفید از تصویر

    نمیدونم که چه کاری میخواین انجام بدید اما اگه میخواین یک سری اعداد رو از روی عکس شناسایی کنید بایستی به این نکته توجه داشته باشید که از فیلتر های مناسبی برای کارتون استفاده کنید
    یک کار دیگه هم میتونستید انجام بدید:
    مراحل زیر رو دنبال کنید:

    عکس مورد نظر رو انتخاب کنید
    I = imread('c:\nGNGf.png');
    عکستون رو به فضای رنگ hsv ببرید
    hsv = rgb2hsv(imcomplement(I));
    I1 = hsv(:,:,3);

    I2 = im2bw(I1, 0.92);

    I3 = bwmorph(I2, 'thin',Inf);

    I4 = bwmorph(I3, 'spur', 7);

    I5 = bwareaopen(I4, 30);

    I6 = imdilate(I5, strel('square',2*3+1));

    نمایش روند کار
    figure('Position',[200 150 700 700])
    subplot(711), imshow(I)
    subplot(712), imshow(I1)
    subplot(713), imshow(I2)
    subplot(714), imshow(I3)
    subplot(715), imshow(I4)
    subplot(716), imshow(I5)
    subplot(717), imshow(I6)

    آخرین ویرایش به وسیله alitavakoli : دوشنبه 13 شهریور 1391 در 13:08 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: روش حذف نویز سهمی سفید از تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض خسته نباشید من با چند فیلتر به تصویر زیر رسیدم


    حالا تنها مشکلم اون نویز سهمی سفید روی اعداد هست اون رو چطوری می تونم بردارم
    شما بایستی rectangle یا همون box مربوط به حروف را پیدا کنید تو اون box تبدیل هاف رو اجرا کنید خطی را که بدست آورید اگر شرایط مورد نظر شما را برآورده کنه سپس در مسیر این خط می تونید از تکنیک پل زدن استفاده کنید


    نقل قول نوشته شده توسط alitavakoli مشاهده تاپیک
    نمیدونم که چه کاری میخواین انجام بدید اما اگه میخواین یک سری اعداد رو از روی عکس شناسایی کنید بایستی به این نکته توجه داشته باشید که از فیلتر های مناسبی برای کارتون استفاده کنید
    یک کار دیگه هم میتونستید انجام بدید:
    مراحل زیر رو دنبال کنید:

    عکس مورد نظر رو انتخاب کنید
    I = imread('c:\nGNGf.png');
    عکستون رو به فضای رنگ hsv ببرید


    تصویر باینری را می برید به فضای رنگی hsv که چی بشه؟ بعدش تصویر باینری را مجدداً باینری می کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: روش حذف نویز سهمی سفید از تصویر

    شما بایستی rectangle یا همون box مربوط به حروف را پیدا کنید تو اون box تبدیل هاف رو اجرا کنید خطی را که بدست آورید اگر شرایط مورد نظر شما را برآورده کنه سپس در مسیر این خط می تونید از تکنیک پل زدن استفاده کنید
    دوست من ممنون اما شما در این زمینه متخصص هستین در حالی که من اتدای راه هستم در صورت امکان با یک کد سی شارپ روی تصاویر توضیح بدین ممنون از نظر لطف شما

تاپیک های مشابه

  1. سیاه و سفید کردن تصویر
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 21:04 عصر
  2. سوال: پردازش تصویر : حذف پیکسل های سفید رنگ
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 18:45 عصر
  3. روش حذف خطاهای متنی جاوا اسکریپت از WebBrowser
    نوشته شده توسط amir_3d در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 16:51 عصر
  4. روش حذف نوار وظیفه در #C
    نوشته شده توسط kamiarir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 17:15 عصر
  5. روش حذف تاپیکهای راهنمای CLX از سیستم Help دلفی
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1383, 22:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •