نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رنگی کردن سلول و فونت سلول

  1. #1

    Post رنگی کردن سلول و فونت سلول

    سلام
    من می خوام وقتی داخل دیتا گرید کلمه علی بود آن سلول رنگی بشه و یا رنگ کلمه علی به رنگ قرمز بشه یا هر رنگ دیگه خلاصه تغییر رنگ سلول
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: رنگی کردن سلول و فونت سلول

    سلام به دوستان
    من خودم تونستم کد را درست کنم گفتم بزارم بچه ها استفاده کنن اگه خواستن

    if (dataGridView1.CurrentCell.Value.ToString().Trim() == "ali")
    {
    dataGridView1.BackColor = Color.Pink;
    dataGridView1.CurrentCell.Style.BackColor = Color.Pink ;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: رنگی کردن سلول و فونت سلول

    سلام
    مس تونسید از این کد استفاده کنید:


    dataGridView1.Rows[2].Cells[0].Style.BackColor = Color.Lime;

  4. #4
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: رنگی کردن سلول و فونت سلول

    سلام چجوری میتونم تعداد رنگهای یه ستون یا سطر از دیتا گرید ویو بشمارم و روی یه لیبل تعداد رنگهارو چاپ کنم ؟
    مثلا چاپ بشه:
    رنگ سبز تعداد : 5
    رنگ قرمز تعداد : 3
    من ورودی و خروجی دارم که با رنگ قرمز و سبز مشخص میکنم. میخوام تعداد نفراتی که داخل مجموعه هستن یا رفتن به کاربر نشون بدم

  5. #5

    نقل قول: رنگی کردن سلول و فونت سلول

    در این کد هر سطر یا هر ستونی رو خواستی رو می تونی ثابت نگه داری
    int count = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    for (int j = 0; j < dataGridView1.ColumnCount; j++)
    if (dataGridView1.Rows[2].Cells[0].Style.BackColor == Color.Lime)
    lb11.text = ++count;

  6. #6
    کاربر جدید آواتار naser_cyberman
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: رنگی کردن سلول و فونت سلول

    ممنونم از اینکه جواب دادی
    ولی این کد جواب نداد. تو خط اخر ایراد میگیره
    ++count

تاپیک های مشابه

  1. رنگی کردن سطر یا سلول خاصی در DataGrid
    نوشته شده توسط dr_g در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 23:06 عصر
  2. رنگی کردن و تغییر فونت قسمتی از متن
    نوشته شده توسط HackersKing در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 15:41 عصر
  3. سوال: رنگی کردن یک سلول از StringGrid ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 13:57 عصر
  4. رنگی کردن سلول های دارای شرط در Datagrid
    نوشته شده توسط mostafag در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 21:32 عصر
  5. آموزش: رنگی کردن سلول در Datagrid
    نوشته شده توسط mostafa_shoakry در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •