نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از واژه this در متد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Arrow استفاده از واژه this در متد

    سلام
    دوستان به نظرتون کجای این کد اشتباهه؟
    چرا نمیذاره که از یه متغییر هم نام دیگه تعریف کنم داخل کد؟



    public int method ( string arg1)

    {

    int i=int32.parse(this.arg1);

    return i;

    }


    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: استفاده از واژه this در متد

    اگه arg1 در کلاس حاوی method هم تعریف شده باشه مشکلی وجود نداره تست کردم.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از واژه this در متد

    در اینجا منظور از this.arg1 متغیر خارج از تابع method است برای دسترسی به پارامتر method نوشتن همون arg1 کافیه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: استفاده از واژه this در متد

    نقل قول نوشته شده توسط Sirwan Afifi مشاهده تاپیک
    در اینجا منظور از this.arg1 متغیر خارج از تابع method است برای دسترسی به پارامتر method نوشتن همون arg1 کافیه.

    سلام
    خوبید؟
    بله حق باشماست اما من برای اینکه خوانایی برنامه بالا بره میخام که داخل خود متد بتونم بین یه متغییر محلی و آرگومان ها تفاوت قائل بشم حتی اگه اسمشون یکی باشه

    چکار میتونم بکنم که بین این دو تا با یک اسم تمایز باشه ؟

    مرسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: استفاده از واژه this در متد

    یه _arg به اسم اون آرگومان اضافه کن .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: استفاده از واژه this در متد

    سلام،
    همینطور که تورج عزیزی گفت این کد نباید مشکلی داشته باشه؛ شاید مشکل از اشتباه تایپی شماست:
    int i=int32.parse(this.arg1)  -->  int i=Int32.parse(this.arg1)

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از رویداد به صورت متد
    نوشته شده توسط manibaharlou در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 15:23 عصر
  2. استفاده از کلید واژه ها برای نتایج بهتر در جستجو
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 17:42 عصر
  3. ارسال n ردیف رکورد به جدول با استفاده از متد ExecuteNoneQuery
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 18:05 عصر
  4. درج در بانک sql با استفاده از متد addnew
    نوشته شده توسط ghaum در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 07:46 صبح
  5. روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 02:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •