نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: توسعه سیستم عامل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    94

    Lightbulb توسعه سیستم عامل

    سلام خدمت تمام مهندس های عزیز برنامه نویس
    من یه چند تا سوال دارم که برای من خیلی حیاتی هستن
    میخاستم بدونم که چهطوری میشه یه سیستم عامل بر مبنای هسته لینوکس بسازم که خیلی بزرگ نباشه فقط برای آشنایی که بعدا بزرگش کنم!!!! من با C++‎ و C#‎ و VB.net کاملا آشنا هستم (جهت اطلاع)
    من خودم تنهایی میخام این کارو بکنم آیا میتونم؟ چقد ممکنه طول بکشه؟
    اگه این کاری که میخام انجام بدم غیر ممکنه یا قراره زیادی طول بکشه میشه بگین چهطوری میشه خود لینوکس رو توسعه بدم مثلا فدورا رو تغیرش بدم و امکانات اضافه بهش اضافه کنم ؟
    ببخشید اگه سوالم تکراریه
    از مدیرای محترم خواهش میکنم این تاپیکو نبندن
    اگه ممکنه یه منبع خوب و کامل بهم معرفی کنید

  2. #2

    نقل قول: توسعه سیستم عامل

    اگر میخوای عجله کنی. هیچ وقت به نتیجه نمی رسی. حتی با لینوکس. تو الانم شروع کنی بکوب بری جلو فقط یکی دو سال طو میکشه لینوکس رو یاد بگیری.

    در مورد نوشتن OS هم که چند برابر این موضوع هست.

    زمانی که دارید به نوشتن یک سیستم عامل فکر می کنید باید مطمئن باشید که به همه علوم کامپیوتری وارد هستید. یعنی صرفا این نباشه که C++‎ رو توی دانشگاه بخونید و C#‎ وVB رو هم توی بیرون کار کرده باشید و بعدش بخوایین OS بنویسین. نوشتن یک OS پر از نکات ریز هست و بعضی از اونها به قدری زیر و کوچیک هستن که حتی امکان نداره به ذهنتون خطور کنه. مثلا من خودم حدود دو ماه تنها مشکل کدم توی جا بجا نوشتن دو تا تعریف بود:

    اولش این شکلی بود:

    int ip;
    ip = getIP();
    int sp;
    sp = getSP()
    ;

    با اینکه باید به شکل زیر نوشته می شد:

    int ip;
    int sp;
    ip = getIP))
    sp = getSP()


    این قضیه مربوط به درس طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه نویسی هست.
    آخرین ویرایش به وسیله pswin.pooya : سه شنبه 14 شهریور 1391 در 23:35 عصر

  3. #3

    نقل قول: توسعه سیستم عامل

    در مورد تغییر دادن توزیع های لینوکس سیستم عامل جدیدی خلق نمیشه بلکه توزیع جدید ساخته میشه.

    برای فدورا میتونید ISO رو توسط Revisor بسازید :

    sudo yum install revisor


    البته اگر این کتاب رو بخونید بیشتر میتونید به ساخت توزیع حرفه ای نزدیک بشید:

    http://linuxfromscratch.org

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: توسعه سیستم عامل

    نوشتن و توسعه ی OS تماما با ASM چی؟ یه سری سیستم عامل می شناسم که تماما با Flat Assembler نوشته شدن، از کار یه نفر سراغ دارم تا کار چند نفر که چیزای شاخی هم نوشتن. به نظرتون از جهت یادگیری اینا بهتره یا لینوکس؟ از نظر حجم کار چی؟

  5. #5

    نقل قول: توسعه سیستم عامل

    لینوکس توسعه دهندگان و رفرنسهای بیشتری داره. شما میخواید شبه یونیکس کار کنید؟ اگر جواب مثبته BSD ها باز نسبت به لینوکس بسیار مفید تر خواهند بود.

تاپیک های مشابه

  1. ساخت سیستم عامل با دلفی
    نوشته شده توسط amin_omega در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1400, 11:38 صبح
  2. سوال: توسعه سیستم عامل
    نوشته شده توسط ahmadasm در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 15:48 عصر
  3. سوال: کتاب در مورد توسعه هسته یا نوشتن سیستم عامل
    نوشته شده توسط mahdi7s در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 10:49 صبح
  4. سایت تخصصی توسعه سیستم عامل
    نوشته شده توسط pswin.pooya در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 01:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •