نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در استفاده از تکنیک ajax برای نمایش یک صفحه دیگر در صفحه جاری

  1. #1

    مشکل در استفاده از تکنیک ajax برای نمایش یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    سلام دوستان. من از کد زیر برای نمایش یک صفحه ی دیگر به نام "mnropt.php" در صفحه ی جاری، داخی یک دیو به نام "ifshow" استفاده کرده ام. ولی مانده ام که چرا نمایش نمی دهد:
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    <script type="text/javascript">
    function chkUser() {
      if(window.XMLHttpRequest) {
        xmlhttp= new XMLHttpRequest();
      } else {
        xmlhttp = new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
      }
      xmlhttp.onreadystatechange = function() {
      if (xmlhttp.readyState ==4 && xmlhttp.status == 200) {
        document.getElementById('ifshow').innerHTML = xmlhttp.responseText;
      }
    }
    xmlhttp.open('post', 'http://google.com', true);
    xmlhttp.send();
    alert("best");
    }
    
    function chngpg(index)
    {
        if(index==1)
        {
            chkUser();
        }
        else
        {
            alert(index);
        }
        
    }
    </script>
    </head>
    
    <body><center>
    <a href="" onClick="javascript: chngpg(1);">Go TO</a><br>
    <div id="ifshow" style="width:800px; height:700px;border:1px solid #000;"></div></center>
    </body>
    </html>
    خواهشا سریعا جواب بدین. کل پروژه برای همین مشکل خوابیده!!!

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از تکنیک ajax برای نمایش یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    خوب دوستان مشکل حل شد، خیلی راحت با کمی بیشتر دقت کردن، توانستم مشکلم رو حل کنم.
    به نظر من "هر چقدر برنامه نویس بزرگ و حرفه ای باشی، کوچک ترین اشتباه ها شما را به چالش می طلبد" !

    برای رفع خطای بالا فقط کافی بود به جای خط:
    کد HTML:
    <a href="" onClick="javascript: chngpg(1);">Go TO</a>
    می نوشتیم:
    کد HTML:
    <a onClick="javascript: chngpg(1);">Go TO</a>
    یعنی فقط یک href="" رو حذف می کردیم.
    ببینید یک اشتباه منطقی نه دستوری چطوری آدم رو روانی خودش می کنه. ولی خداییش من از همین برنامه نویسی خوشم میاد
    قوربووووووووون همه عزیزانی که در این تاپیک پاسخ هایی دادند.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از تکنیک ajax برای نمایش یک صفحه دیگر در صفحه جاری

    این کد رو تست کردم کار میکنه:

    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    <script type="text/javascript">

    function chkUser() {

    if(window.XMLHttpRequest) {
    xmlhttp= new XMLHttpRequest();
    } else {
    xmlhttp = new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
    }

    xmlhttp.onreadystatechange = function() {
    if (xmlhttp.readyState ==4 && xmlhttp.status == 200) {
    document.getElementById('ifshow').innerHTML = xmlhttp.responseText;
    }
    }
    xmlhttp.open('GET', '2.php', true);
    xmlhttp.send();
    alert("best");
    }

    function chngpg(index)
    {
    if(index==1)
    {
    chkUser();
    }
    else
    {
    alert(index);
    }

    }
    </script>
    </head>

    <body><center>
    <a href="javascript:chngpg(1);" onClick="">Go TO</a><br>
    <div id="ifshow" style="width:800px; height:700px;border:1px solid #000;"></div></center>
    </body>
    </html>


    یه اشکال فکر کنم این بود که href تگ a خالی بود.
    اشکال دیگه فکر میکنم اینه که شما میخوای از یه دامین دیگه محتویات بگیری با ایجکس، که این فکر میکنم به دلیل مسائل امنیتی جلوش گرفته شده. بهش میگن cross domain ajax یا یه همچین چیزی. اگر واقعا میخوای چنین کاری بکنی ترفندهایی داره ظاهرا، اما نمیدونم میشه کل محتویات یک سایت دیگر رو اینطوری بگیری یا نه. شاید اصلا نشه.
    اگر میخوای کل یک سایت رو نمایش بدی، چرا اون رو در یک iframe نمیذاری؟
    ضمنا یه راه دیگه هم اینه که محتویات اون سایت رو سمت سرور با سوکت یا cURL بگیری و بعد قسمتهاییش رو که میخوای بذاری توی سورس HTML خودت. اما این کار شاید در خیلی کشورها غیرقانونی باشه ها!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: seo : استفاده از GenericHandler + Ajax برای لود سریع صفحه و مشکل seo
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 12:45 عصر
  2. سوال: مشکل در استفاده از SQlDataReader , SQlScalar برای login
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 15:20 عصر
  3. سوال: مشکل در استفاده از کامپوننت Asvideocapture برای وب کم
    نوشته شده توسط iman_Delphi7 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 14:53 عصر
  4. استفاده از باتن بار برای نمایش یک صفحه
    نوشته شده توسط mehran5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:13 عصر
  5. استفاده از یک ocx برای نمایش فایلهای gif
    نوشته شده توسط hamed aj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 23:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •