نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل عجیب با try--catch

  1. #1

    مشکل عجیب با try--catch

    با سلام به همه ی دوستان و مهندسین عزیز
    دوستان من یه کد توی ترای ، کچ نوشتم
    کد های توی ترای داره همش اجرا میشه و مشکلی نداره
    اما کد های ترای که تموم شد میره قسمت کچ رو هم اجرا میکنه
    مشکل کار کجاست؟
    ممنونم که راهنمایی میکنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    خب اینجوری نمیشه که قضاوت کرد کدتونو باید بذارین .

  3. #3

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    اینم کد


    DataTable p = new DataTable();
    DataTable s = new DataTable();
    p = bl.bl.select("select user_pass from users where user_pass=N'" + txt_pass.Text + "'");
    s = bl.bl.select("select user_name from users where user_name =N'" + txt_usr.Text + "'");
    try
    {
    if (s.Rows[0]["user_name"].ToString() == txt_usr.Text)
    {
    if (p.Rows[0]["user_pass"].ToString() == txt_pass.Text)
    {
    if (bl.bl.select("select user_state from users where user_name=N'" + txt_usr.Text + "'").Rows[0][0].ToString() == "فعال")
    {
    frm_main.role = (bl.bl.select("select user_role from users where user_name=N'" + txt_usr.Text + "' and user_pass=N'" + txt_pass.Text + "'").Rows[0]["user_role"].ToString());
    this.Hide();
    frm_main.user_id = Convert.ToInt32(bl.bl.select("select user_id from users where user_name =N'" + txt_usr.Text + "' and user_pass=N'" + txt_pass.Text + "'").Rows[0][0].ToString());
    frm_main f = new frm_main();
    f.Show();
    }
    else { MessageBox.Show("نام کاربری غیر فعال شده است"); }
    }
    }
    }
    catch { MessageBox.Show("نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است"); }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch


    عجیبتر از اون این تیکه کده
    ببخشد این کد چیکار میکنه؟
    کار لوگین کردن را انجام میده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    اتفاقاً کد تمیزیه
    به جز اینکه در برابر sqlinjection مقاوم نیست
    پیشنهاد میکنم از Parameter های sql استفاده کنید و مقادیرشون رو جدا با یک field ه params به method ه select تون بدید
    اینطوری نیازی نیست که کدتون رو زیاد تغییر بدید چون declaration ه متودتون تغییر زیادی نمیکنه

    اما در مورد ه خطا
    در کدام مسیر کد خطا دارید؟
    اگر وقتی form ه main بسته میشه خطا دارید باید بگم احتمالاً خطایی شبیه ه cannot unload app domain یا خطاهایی از این دست ه که تا مشخصات ه exception رو نزارید نمیشه کاری کرد

    در ضمن امیدوارم property های static ه form ه main تون public نباشن

    مشکل دیگش هم اینه که هر کاربری میتونه با رمز بقیه کاربر ها وارد بشه
    برای درست کردن این مشکل باید یکی از table ها رو حذف کنید و هر دو field ه user و pass رو در یک سطر fetch کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    خیلی خیلی ممنونم از جناب فست کد بخاطر راهنمایی موثر
    راستش خودم هم تو فکرش بودم
    میخواستم طول تکست باکسا رو محدود کنم تا از اینجکشن جلوگیری کنم
    و تایمر بذارم تا کسی نتونه بروت فورس کنه
    اما این چیزار رو توی کلاس سی ای اچ یاد گرفتم نمیدونم چطور پیاده سازیش کنم!
    در مورد اینکه هر کاربر میتونه یا پسورد یکی دیگه لاگین کنه هم دو راه به نظرم میرسه
    یکی اینکه موقعی که پسورد میخواد چک بشه یوزر نیم هم جزو شرط ها باشه
    دوم هم اینکه از یک استور پروسیجر برای این کار استفاده کنم . و اینکه از پیشنهاد استفاده از متد Select چیزی نفهمدم میشه لطفا یه مثال برام بذارین؟؟(خواهشا)
    این اولین استارت برنامه نویسی منه!!!
    و اما مشکل توی این تاپیک با ترای کچ
    من برنامه رو خط به خط اجرا کردم و دیدم که تا
    f.show();
    پیش میره و F رو نشون هم میده، اما بعدش میپره توی قسمت کچ و اون مسیج باکس رو اجرا میکنه
    به نظرم چون توی قسمت لود فرمی که میخواد باز بشه کارای زیادی کردم و یه مقداری طول میکشه تا بیاد بالا ترای ، کچ فک میکنه که اون دستور failed شده!!
    یه همچین چیزی میشه؟
    من پروژه رو میزارم یه نگاهی بهش بندازید
    خیلی سادس!!! آخه اولین استارت برنامه نویسیمه!!
    ممنونم از توجه و کمکتون
    http://stor1145.uploaded.net/dl/a5d4...f-759a8993f5f4
    آخرین ویرایش به وسیله elderado : چهارشنبه 15 شهریور 1391 در 21:34 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    http://stor1145.uploaded.net/dl/a5d4...f-759a8993f5f4
    You have reached the max. number of possible free downloads for this hour, please try again in an hour or purchase one of our premium products.
    دانلود به من نرسید.
    lol

  8. #8

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    این بهترین سایت آپلوده که تا حالا دیدم
    اگه سایتی دارید که میتونم توش آپلود کنم بهم بدید
    حجمش یه ذره زیاد شده
    اینجا آپلود نمیشه
    ممنونم

  9. #9

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    اینم پروژه
    http://uplod.ir//project.rar.htm

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    url رو میزارم برای بقیه ولی تضمینی در uptime نمیدم چون سرورم ممکنه جابجا بشه
    http://cavps.dyndns-server.com/elderado.rar
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : چهارشنبه 15 شهریور 1391 در 23:53 عصر

  11. #11

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    آپلود شد
    ممنونم
    به نام
    project.rar

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    فایل رو نگاه کردم
    شما در frm_main_load یک دستور try catch اضافه کن

    اون دو تا متغیر بالای فرم رو هم بکن internal به جای پابلیک
    Ctrl D Ctrl E
    همه ی check ها رو بزن تا همون لحظه ای که خطا میده برنامه break بشه

  13. #13

    نقل قول: مشکل عجیب با try--catch

    من به شدت از شما ممنونم دوست عزیز
    خیلی لطف کردی
    کارم راه افتاد
    داداش پروژمو دادم نگا کردی اگه پیشنهادی چیزی داری بهم بگو ممنون میشم
    بازم ممنونم ازت بابت جواب این تاپیک

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در یافتن error پایگاه داده با try- catch
    نوشته شده توسط nayer2 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 09:47 صبح
  2. مشکل با Try Catch
    نوشته شده توسط ehsanara در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 12:20 عصر
  3. سوال: مشکل در try catch
    نوشته شده توسط alaaaa در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 15:04 عصر
  4. مشکل با دستور try/catch
    نوشته شده توسط morteza_1234m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 11:25 صبح
  5. یک مشکل با try catch
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 21:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •