نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    Post شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    سلام
    بیشتر روی صحبتم با برنامه نویسان VB6 هست
    اکثر افراد برنامه های به درد بخور و جالب خودشون رو در ایران با VB6 نوشتند
    البته در دانشگاه ها زبان C و ++C ابتدا به امر تدریس میشه و سپس جاوا و HTtml و ...
    اما بیشتر افراد پروژه ساده یا حرفه ای در حد خودشون رو با VB6 می نویسند
    البته شاید من این جوری فکر می کنم

    اما شما بعد از VB6 کدام زبان رو با کدام کامپایلر 1-شروع کردید 2-در نظر دارید شروع کنید 3-کاملاً در آن زبان حرفه ای شدید؟
    آیا از انتخاب خودتون راضی هستید؟

    لطفاً مشارکت کنید و دلایل خودتون رو برای انتخاب زبان و کامپایلر رو بنویسید.
    با تشکر از دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    سلام محمد جان !
    من ویبی فعلا کار می کنم ولی میخوام وقتی که یکم دیگه برم بالا و سال دوم دبیرستان رو هم تموم کنم سی شارپ رو شروع کنم که خیلی سورس و کتاب واسش زیاده
    در ضمن لطفا بیا به سوالی که پرسیدم جواب بده : ارور دادن فرم هنگام لود
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 14 بهمن 1392 در 00:07 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    سلام
    من vb.net رو یکم بلدم ولی اگه وقت کنم میخوام به اندازه vb6 برسونمش. بعدش #C رو شروع کنم.
    راستش به یادگیری net. زیاد مایل نبودم، ولی وقتی یکم مطلب در مورد wpf خوندم دهنم کف کرد(اینجوری) به شما هم توصیه میکنم برین دنبالش.
    البته در حین یادگیری اینها میخوام یه زبان وب نویسی مثل php رو هم یاد بگیرم. البته خودم میدونم که نمیتونم به همه اینا برسم ولی سعی خودمو میکنم.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 14 بهمن 1392 در 00:08 صبح

  4. #4

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    من اول Vb 6.0 رو یاد گرفتم ، بعد Vb.net و Wpf و تا حدودی جاوا و بعد HTML+Css+Jquery و بعدش رفتم سراغ vba (همون ویژوال بیسیک)و Perl برای اسکریپ نویسی و توسعه نرم افزار هایی مثل اتوکد و ArcMap و ... ولی هنوز که هنوز VB 6.0 مثه یه دوست قدیمیه واسم !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    ربطی نداره به vb من فکر میکنم شما بری رو C#‎‎ بهتره چون با vb شما با اصول برنامه نویسی آشنا شدی و وقتشه به روز شی که نظر من کار در web هست با C#‎‎ و در زمینه ی system programing با C++‎‎ شروع کن
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 14 بهمن 1392 در 00:08 صبح

  6. #6

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    من اول با پاسكال شروع كردم بعد رفتم سراغ ++C بعد از مدتي #C و آخرشم رفتيم دبيرستان و سركلاس مارو مجبور به يادگيري VB6 كردن

    به خاطر اون زبان هاي قبلي من فقط يك بار معادل كد هاي زبانهاي ديگه رو حفظ گردم و ديگه لاي كتابو واسه كنكور هم باز نكردم

    به همه پيشنهاد ميكنم اول با #C و ++C كار كنن بعد برن سراغ VB6‌ البته اگه خدا ازشون برگشته بود و ميخواستن خودشونو به كشتن بدن

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    بعد از وی بی میخوام دنیا نباشه!
    چیزی ب عنوان زبان قوی و ضعیف یا سخت و آسان وجود نداره.هر زبانی برای کار مخصوصی ساخته شده و در نوع خودش از قوی ترین ها بشمار می آید و علت مشکل یادگیری بعضی زبان ها دور بودن الگوریتم زبان مورد نظر از
    نوع فکر برنامه نویس است و چون مثلا پروژه قوی در وی بی 6 نوشته نشده دلیل بر ضعف این زبان نیست (ک من تو آخرین پستم سورس یک کامپایلر در وی بی آپلود کردم) بر عکس در مجامع بین المللی از وی بی ب عنوان یک زبان بسیار هوشمند و نزدیک ب الگوریتم مغز انسان یاد میکنند و یک ضرب المثل هم میگه "اگه کاری رو که میخوای تو وی بی انجام بدی در عرض 10 دقیقه انجام ندی پس نمیتونی برای همیشه انجام بدی" اگر غیر این صورت بود چرا هنوز بعد از چندین سال هزاران برنامه نویس وی بی در دنیا وجود داره و هنوز پروژه های قدرتمندی مانند Photo Demon و Library Compiler در اون ساخته میشه؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Mr.305
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    کوهدشت - لرستان
    پست
    93

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    ولی بعد از وی بی به احتمال سراغ دلفی برم که بدجوری داره دلبری میکنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    از اون پستم تقریبا یک و نیم سال گذشته تو این مدت اصلا سمت vb.net یا #C نرفتم و هزاربار خدا رو شکر.
    الان دیگه آنچنان با وی بی کار نمیکنم و به طور تخصصی رفتم سمت php , فریم ورک Yii اصلا غیرقابل توصیف هست!
    البته سمت طراحی هم رفتم و html,css,js,jquery,bootstrap رو یاد گرفتم.

    اگه پیشنهاد منو میخوایین همین الان vb رو ول کنین! بعد از 5 سال کار با این زبان پول خاصی نتونستم دربیارم. طبیعی هم هست چون 99% مواقع به مشتری وابسته هستیم.
    اگه میخواین تحت دسکتاپ کار کنین برین سمت سی++ و فریم ورک کیوت.
    ولی اگه به پول فکر میکنین برین سمت وب - یا اپلیکیشن موبایل.

  10. #10

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    دوستان من اصلا از C++‎ اطلاعات ندارم هیچی

    مگه این زبان تحت ویندوز نیست؟ پس چجوری میگن بعضی وبسایت ها با این زبان نوشته شدن؟

  11. #11

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    درود
    من همه پست ها رو نخوندم
    اما شما بعد از VB6 کدام زبان رو با کدام کامپایلر 1-شروع کردید 2-در نظر دارید شروع کنید
    من خودم بعد از VB 6.0 زبان دلفی رو شروع کردم، خداییش عالیه تقریبا یکی دو هفته ای راه افتادم، براری برنامه نویسی ویندوز عالیه چون با وجود VCL از نظر گرافیکی به شما امکانات خوبی ارائه میده و در کل به خاطر وجود کامپوننت های خیلی زیاد و کاربردی سرعت برنامه نویسی و توسعه رو بالا میبره در نسخه های جدید هم که برای محیط های مختلف کامپایل میکنه (Cross platform) در زمینه نت و دیتابیس هم قابلیت های خیلی خوبی داره.

    بعد زبان سی رو شروع کردم برای برنامه نویسی سیستمی و ++C و اسمبلی
    کلا خانواده سی برای کار من بهتر بود شاید برخی مواقع باعث کند شدن روند توسعه بشه ولی ارزشش رو داره .

    پایتون و #C هم یه سرکی کشیدم (پایتون بیشتر)

    آیا از انتخاب خودتون راضی هستید؟
    بله
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  12. #12

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    سلام
    من اول با اسمبلی شروع کردم خیلی هیولا بود بعد رفتم سمت C++‎ بعد یه مدت ولش کردم چون کتابش خوب نبود به درد دانشجوا می خورد بعد رفتم VB6 که خیلی آسون بود برنامه های قوی باهاش نوشتم
    بعد دیگه دورش تموم شده بود باز رفتم سمت assembly
    به نظرم کمی یاد بگیر assembly خوبه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    سلام و خسته نباشید به همه دوستان برنامه نویس.

    خوب من کلا با ویبی شروع کردم و با همین زبان بود که وارد دنیای برنامه نویسی شدم.Syntax جالی داره و ساده هست و برای ورود به دنیای برنامه نویسی شدیداً خوبه امّا برای کار تجاری و جدّی نمیشه روش حساب کرد.

    من بعد از ویبی رفتم سمت پاسکال که نهایتاً به دلفی رسیدم که واقعا عالی هست مخصوصا برای برنامه نویسی دیتا بیس.به خاطر کامپوننتای متنوع و امکاناتی در زمینه دیتا بیس در اختیارمون میزاره.
    با دلفی خیلی سریع پیش رفتم و طی مدّت کوتاهی به حدّ مطلوبی رسیدم.

    از اون جایی که دوست داشتم برنامه م رو با دنیای واقعی مرتبط کنم.الان دارم سی++ یاد میگیرم امّا بیشتر برای نوشتن میکروکنترل و چیپست ها تا برنامه نویسی ویندوز و یا لینوکس.بیشتر دوست دارم با برنامه م یه جسم فیزیکی رو کنترل کنم.

    از انتخاب هام هم کاملاً راضی ام.دلفی برای ویندوز و سی++ برای برنامه نویسی سیستمی و مدار اصلا حرف ندارن.

    موفق و سربلند باشید.
    M.M.D Security Team

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    نقل قول نوشته شده توسط _mojitaba_ مشاهده تاپیک
    دوستان من اصلا از C++‎ اطلاعات ندارم هیچی

    مگه این زبان تحت ویندوز نیست؟ پس چجوری میگن بعضی وبسایت ها با این زبان نوشته شدن؟
    نه تت ویندوز نیست! تحت سیستم عامل هست
    شما میتونی با ++C هم برای میکروکنترلر هایی مثل avr,... کد نویسی هم برای ویندوز هم لینوکس هم اندروید و هم وب!
    این سایت هایی که شما میبینی هم بر روی یه سیستم عاملی مثل ویندوز یا لینوکس اجرا میشن. پس شما میتونی با زبانی مثل ++C که تو معمولا تو وب با اسم cgi گفته میشه کد بزنی هم با پایتون هم روبی.

    من خودم بعد از VB 6.0 زبان دلفی رو شروع کردم، خداییش عالیه تقریبا یکی دو هفته ای راه افتادم،
    بهروز من از وقتی یادم میاد تو دلفی کار میکردی! اون زمونا 20 سالت بود الان شدی 33! تقریبا 13 سالی میشه

  15. #15

    نقل قول: شما بعد از VB6 کدام زبان برنامه نویسی رو شروع می کنید یا شروع کردید؟

    سلام
    من اولش با وی بی شروع کردم.
    ولی با دیدن امکاناتی که دلفی و C#‎ دارند این تصمیم رو گرفتم که این دو زبان رو یاد بگیرم چون C#‎ واقعا آینده داره منم توصیه می کنم این زبان رو یاد بگیرید.
    من برای نیاز های خودم برنامه می نویسم و وی بی هم کارمو راه می اندازه ولی وی بی محدودیت هایی داره که دلفی و C#‎ ندارند
    با این اوصاف دل کندن از VB6 خیلی سخته
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 21:58 عصر
  2. کدام زبان برنامه نویسی بهتره؟
    نوشته شده توسط sanazbegmaz در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 25
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 19:56 عصر
  3. سوال: یادگیری کدام زبان برنامه نویسی آسان است؟
    نوشته شده توسط mohsenshams در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 07:37 صبح
  4. کدام زبان برنامه نویسی بدون نیاز به هیچ برنامه ای قابل اجرا می باشد ؟
    نوشته شده توسط sa_ostad در بخش مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 18:36 عصر
  5. کدام زبان برنامه نویسی …؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •