نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چک کردن تسک منیجر

  1. #1

    چک کردن تسک منیجر

    سلام
    سوالی داشتم
    میخوام با اضافه شدن یه processبه تسک منیجر یه سری کدو اجرا کنم
    چطوری باید اینکارو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: چک کردن تسک منیجر

    سلام
    کسی نمیخواد کمک کنه؟؟؟؟
    63 نفر این تاپیکو دیدن اما هیچکس نظری نداده

  3. #3

    نقل قول: چک کردن تسک منیجر

    سلام من با این روش انجام میدادم کدت رو توی بلاگ بنویس اگر مقدار پیدا شد کدت اجرا میشه:





    if
    (Process.GetProcessesByName("dwjm").Length > 0)


    {

    MessageBox.Show("ok");


    }


  4. #4

    نقل قول: چک کردن تسک منیجر

    من میخوام تا زمانی که برنامه اجرا هست اینکارو انجام بدم
    میخوام به محض اینکه process جدیدی اضافه شد ببینم اونی هست که من لازم دارم تا کدامو اجرا کنم
    باید یه حلقه بینهایت بنویسم که دائما تسک منیجرو چک کنه. درسته؟؟؟!!!! اما این اصلا خوب نیست و خیلی سی پی یو رو درگیر میکنه
    جور دیگه ای نمیشه فهمید که تسک منیجر آپدیت شده؟؟؟؟
    متشکرم

  5. #5

    نقل قول: چک کردن تسک منیجر

    میشه ساده تر بگید میخواید چیکار کنید چه برنامه ای دارید مینویسید؟ تا بهتر راهنماییتون کنیم.

  6. #6

    نقل قول: چک کردن تسک منیجر

    خواهش میکنم
    یه برنامه ای هست که من به کدش دسترسی ندارم اما خواستند که تریال بشه برنامه ای میخوان که محدودش کنه .واسه همین برنامه من باید دائما تسک منیجرو چک کنه تا به محض اینکه برنامه اونا اجرا شد ببینه اگه تاریخ سیستم دستکاری شده و یا اینکه زمان استفاده از برنامه تمام شده؛ پیغام مناسبی نمایش بده و برنامشونو رو ببنده
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال کردن تسک منیجر داخل برنامه
    نوشته شده توسط blue_star_one در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 09:37 صبح
  2. سوال: مشکل در مخفی کردن Application از تب Application تسک منیجر
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 20:43 عصر
  3. مخفی کردن پروسس برنامه در تسک منیجر
    نوشته شده توسط abdossaleh در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 08:18 صبح
  4. سوال: مخفی کردن پروسس برنامه در تسک منیجر
    نوشته شده توسط Netsky در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 22:56 عصر
  5. فعال کردن قسمتی از فرم تسک منیجر
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 06:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •