نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دریافت وضعیت تابع Confirm جاوا در محیط کددهی. تشخصی False یا True بودن وضعیت بعد از کلیک

  1. #1

    دریافت وضعیت تابع Confirm جاوا در محیط کددهی. تشخصی False یا True بودن وضعیت بعد از کلیک

    با سلام دوستان - چطوری میتونم در کد زیر مقدار تابع Confirm را از اینکه کاربر دکمه oK را فشار داده یا NO را دریافت کنم ؟ هدف از کدی که میخام این است که اگر مثلا کاربر بلی را فشار داد رنگ زمینه فرم آبی بشه واگر نخیر را فشار داد رنگ زمینه قرمز . دوم اینکه آیا می توان در فرمی که با دستور Confirm ایجاد میشود از نظر رنگ یا کادر تغییراتی ایجاد کرد ؟ یعنی زیباترش کرد .
    درکل دوستان عزیز من چنین مشکلی دارم اگه این کدها هم به درد من نمیخورن یکی از دوستان باتجربه لطف کنن یک نمونه پروژه برام ارسال کنند که کاربر وقتی دکمه را فشار داد فرم پیغامی زیبا نمایان بشه با دوتا دکمه که هر دکمه وظیفه خاصی را انجام دهند فقط با Vb باشه چون من #C بلد نیستم . هزینشم پرداخت میکنم.
    با تشکر
    confirm.JPG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: دریافت وضعیت تابع Confirm جاوا در محیط کددهی. تشخصی False یا True بودن وضعیت بعد از کلیک


    Dim myscript As String = "if (confirm('Are you sure you want to delete this item?') == false) return false;"

  3. #3

    نقل قول: دریافت وضعیت تابع Confirm جاوا در محیط کددهی. تشخصی False یا True بودن وضعیت بعد از کلیک

    دوست عزیز کدی که شما فرمودید در کجای کدهام اضافه کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1391, 02:12 صبح
  2. اضافه کردن تابع و یونیت به محیط FastReport
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 20:12 عصر
  3. سوال: فراخوانی تابع در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 12:40 عصر
  4. استفاده از تابع Graphices.h در محیط .Net
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 13:27 عصر
  5. فرستادن آرایه به تابع در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mahdieh_khatibi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •