نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوع داده ها در C#‎

  1. #1

    Question نوع داده ها در C#‎

    من برای جنسیت از combo box استفاده کردم نوع داده که می خواهم در کلاس تعریف کنم چی باید بذارم ؟
    و یکی برا شماره موبایل از یک text box استفاده کردم با int 16,32 می نویسه small وبا int64 ارور میده تبدیل long to int با چیکار کنم ممنون میشم زود جوابمو بدید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: نوع داده ها در C#‎

    سلام ، دوست عزیز !
    برای جنسیت اگه فقط زن و مرد مد نظرته، می تونی از bool استفاده کنی!
    و برای شماره موبایل هم ، شما که نمی خوای عملیات ریاضی روش انجام بدی چرا عدد می زاری؟؟؟ string بزار مشکلت حل می شه!

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: نوع داده ها در C#‎

    برا تبدیل string به bool یک نگاه کردم از تابع CType استفاده کرده اما Dim رو سیستم نمی شناسه چیکار کنم؟

  4. #4

    نقل قول: نوع داده ها در C#‎

    dim که برای بیسیکه تو #C کد زیر رو باید بنویسی :

    bool b = Convert.ToBoolean(textBox1.Text);


    یا اگه از تکس باکس استفاده نمیکنی متنتو تو " " بنویس و بذار به جای textBox1.Text

    مثلاً

    string str = "My Program";//a
    bool b = Convert.ToBoolean(str);//a

  5. #5

    نقل قول: نوع داده ها در C#‎

    دروود.
    دوست عزیز برای combo box می تونی از string استفاده کنی :

    com.Parameters.AddWithValue(
    "@a4", Convert.ToString(comboBox1.SelectedItem));

    دیگه خودش با string ذخیره می کنه

  6. #6

    نقل قول: نوع داده ها در C#‎

    ببخشید این com چیه نمی شناسه

  7. #7

    نقل قول: نوع داده ها در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط sara_noori مشاهده تاپیک
    ببخشید این com چیه نمی شناسه
    دوست عزیز من مثال دادم ولی میتونی فقط قسمت
    Convert.ToString(radDropDownList1.SelectedItem)

    که من از ابزارهای telerik استفاده کردم که تو میتونی بجای radDropDownList1 همون اسم combo box خودت رو بنویسی
    موفق !

  8. #8

    نقل قول: نوع داده ها در C#‎

    توضیح اون com که شما گفتید:
    یک مقداری رو از نوع sqlcommand تعریف کردیم که می تونیم یک سری از دستورات رو بنوسیم که این com نوع تعریف شده ای از sqlcommand هستش
    که به این صورت تعریف میشه
    SqlCommand com1 = new SqlCommand("insert into personel (personelname)Values(@a1)", logform.con);

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. نوع داده ای timestamp
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 10:01 صبح
  2. نوع داده AutoNumber
    نوشته شده توسط S.A در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1383, 11:03 صبح
  3. نوع داده ای smalldatetime و مشکل تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 19:32 عصر
  4. نوع داده جدید در sql
    نوشته شده توسط a_pirhayati در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 12:45 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 17:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •