نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطای sql هنگام ذخیره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    خطای sql هنگام ذخیره

    سلام

    هنگام ذخیره سازی تو دیتابیس از یکی از فیلدام برنامه خطا میگیره:

    1.JPG

    این فیلد عجیبی هست چون حتی هنگام تعریفش تو دیتابیس بین علامت [] قرار گرفت و آزاد نشد.

    چه مشکلی هست؟ راستی من این فیلد رو تو یه جدول دیگه کلید اصلی گرفتم و الان هم کلید خارجیه. آیا باید تو این جدول هم بهش مقدار بدم؟

  2. #2

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    کد ذخیرت رو بنویس .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    کد ذخیرت رو بنویس .
    if (Conn.State == ConnectionState.Open)
    Conn.Close();

    //set sqlcommand connection
    //Assign the command to insert data in to the database
    SqlCommand Comm = new SqlCommand("Insert Into t_shift(sh_title,sh_start,sh_end,sh_time,sh_costPe rHour" +
    ",sh_costWhole,sh_desc,[sh-UserName])values(@sh_title,@sh_start,@sh_end,@sh_time," +
    "@sh_costPerHour,@sh_costWhole,@sh_desc,@[sh-UserName])", Conn);
    Comm.Parameters.Add("@sh_title", txtCaption.Text.ToString());
    Comm.Parameters.Add("@sh_start", txtStart.Text.ToString());
    Comm.Parameters.Add("@sh_end", txtFinish.Text.ToString());
    Comm.Parameters.Add("@sh_time", txtTime.Text.ToString());
    Comm.Parameters.Add("@sh_costPerHour", Int32.Parse(txtPricePfTime.Text));
    Comm.Parameters.Add("@sh_costWhole", txtAllPrice.Text.ToString());
    Comm.Parameters.Add("@sh_desc", txtCommand.Text.ToString());
    Comm.Parameters.Add("@[sh-UserName]", cmbUser.Text.ToString());


    Conn.Open();
    Comm.ExecuteNonQuery();
    Conn.Close();


    Conn کانکشنم هست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    من تا حالا با این روش (پارامتریک) عمل درج انجام ندادم اما اگر بخوای به روش خودم بهت می گم.
    فقط کافیست لب تر کنی و بخواهی دوست عزیز

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    من تا حالا با این روش (پارامتریک) عمل درج انجام ندادم اما اگر بخوای به روش خودم بهت می گم.
    فقط کافیست لب تر کنی و بخواهی دوست عزیز
    بهترین روش کوتاه ترین اونه! خواهش میکنم شما لصف دارید. پس زحمتش رو بکشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    با سلام
    اینم کدی که من برای درج اطلاعات استفاده می کنم :

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    cmd.CommandText = "insert into tbl_emtiaz (cid,name,family,mojodi,emtiaz) values ('" + _cid + "','" + _name + "','" + _family + "'," + _mojodi + "," + _emtiaz + ")";
    cmd.ExecuteNonQuery();

    البته با فرض بر قرار بودن و باز بودن کانکشن نوشتم.
    نکته ای که در اینجا وجود داره اینه که شما باید برای مقادیر فیلدهای عدد از تک کوتیشن استفاده نکنی و برای سایر مقادیر مثل رشته ای و تاریخ و زمان و ... از تک کوتیشن قبل و بعد از زوج کوتیشن استفاده کنید .
    موفق باشید

  7. #7
    کاربر جدید آواتار darklady
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    wonderland
    پست
    8

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    دوست عزیز در قسمت پارامتر ها با توجه به نوع داده ای که داری باید به صورت زیر کدت رو بنویسی:
    l


    comm.Parameters.Add("@sh_title", SqlDbType.NVarChar).Value = textBox2.Text;
    comm.Parameters.Add("@cid", SqlDbType.Int).Value = int.Parse(textBox1.Text);


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SharpSabre
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خونمون
    سن
    40
    پست
    136

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    @[sh-UserName]
    رو تغییر بده به
    @[sh_UserName]
    بعد می تونی
    @sh_UserName
    استفاده کنی
    آخرین ویرایش به وسیله SharpSabre : شنبه 25 شهریور 1391 در 19:51 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: خطای sql هنگام ذخیره

    نقل قول نوشته شده توسط darklady مشاهده تاپیک
    دوست عزیز در قسمت پارامتر ها با توجه به نوع داده ای که داری باید به صورت زیر کدت رو بنویسی:
    l


    comm.Parameters.Add("@sh_title", SqlDbType.NVarChar).Value = textBox2.Text;
    comm.Parameters.Add("@cid", SqlDbType.Int).Value = int.Parse(textBox1.Text);

    صحیح . روش مورد علاقه من همینه و به نظرم کارامد تره فقط حیف که تو MSDN ازش به عنوان روش قدیمی و ناکارآمد یاد میشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در هنگام ذخیره متن خاص در دیتابیس sql توسط richtextbox
    نوشته شده توسط hossein_1200 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 25 دی 1389, 20:19 عصر
  2. خطای A generic error occurred in GDI در هنگام ذخیره عکس
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 آذر 1389, 13:31 عصر
  3. جلوگیری از صدور خطای SQL Server
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1383, 00:48 صبح
  4. پیغام خطای دیگر هنگام Replication
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 10:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •