نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

  1. #1

    Question (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    سلام به همه
    چجوری میشه یه دیتاگرید رو با دو تا دیتا ست پر کرد به صورتی که اطلاعات DataSet1 در اول بیاد وDataSet2 در ادامه اش؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    یه Dataset ه 3 میسازیم و dataset های 1 و 2 رو کپی میکنیم توش

  3. #3

    نقل قول: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    با چه دستوری کپی کنم داخلش؟؟

  4. #4

    نقل قول: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    رو نام دیتا ست دابل کلیک کن و در پنجره که نمایش داده میشه راست کیک کن و گزیه add و سپس data table را کلیک کن و بعد فیلد های را که لازم داری کپی کن درون جدول جدید که ساختی
    فیلد های را که می خوای انتخاب کن بعد با راست کلیک کپیش کن به جدول جدید

  5. #5

    نقل قول: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    من دیتا سد رو با برنامه نویسی تعریف میکنم.
    تو سلوشن Add نکردم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    foreach(System.Data.DataTable TSource in Dataset1.Tables)
    {
    System.Data.DataTable TDestination = Dataset2.Tables[TSource.Name];
    foreach (System.Data.DataRow RSource in TSource.Rows)
    TDestination.Rows.Add(RSource.ItemArray);
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    سلام دوست عزیز من هم یک همچین برنامه ای دارم و همچین مشکلی ، اما مبتدی هستم میشه در مورد کد یک توضیح کامل بدی ممنون میشم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: (*!*) پرکردن DataGridView با دو تا DataSet ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز من هم یک همچین برنامه ای دارم و همچین مشکلی ، اما مبتدی هستم میشه در مورد کد یک توضیح کامل بدی ممنون میشم
    خیلی وقت بود کد به این سرراستی نزاشته بودم
    شما مشکلتون رو مطرح کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه حاصل جمع (sum) يك ستون از datagridview را بدست بيارم ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 10:08 صبح
  2. اشکال در DataGridView , Dataset
    نوشته شده توسط nastaran_s در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 13:25 عصر
  3. سوال: پرکردن DataSet با آرایه
    نوشته شده توسط xcomlock در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 17:35 عصر
  4. پر کردن DataGridView با DataSet
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 10:46 صبح
  5. DataGridView و ذخیره اطلاعات dataset در database
    نوشته شده توسط mokhtare در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 21:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •