نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رمز کردن پسورد در sql

  1. #1

    رمز کردن پسورد در sql

    سلام من می خوام تو sql پسورد رمز بشه و معلوم نباشه که رمز چیه.چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: رمز کردن پسورد در sql

    دوست عزيز بايد اين پسوردها را Hash كني با الگوريتم MD5 يا SH1
    اگه جستجو كني خيلي مطالب مي توني پيدا كني
    قطعات كد كلاس مربوطه را من اين پايين برات مي ذارم
        using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Security.Cryptography;


    namespace Libraries
    {
    /// <summary>
    /// كلاس متدهاي امنيتي
    /// </summary>
    public static class Security
    {
    /// <summary>
    /// MD5 Hashing Methode
    /// </summary>
    /// <param name="Value">متن ورودي جهت هش كردن</param>
    /// <returns> متن هش شده</returns>
    public static string GetMD5(string Value)
    {
    string strResult = string.Empty;
    if (Value == null || Value == string.Empty)
    {
    strResult = string.Empty;
    return (strResult);
    }
    Value = Value.Trim();
    try
    {
    MD5 md5 = MD5.Create();

    byte[] HashedDataArray = md5.ComputeHash(Encoding.Default.GetBytes(Value));
    StringBuilder strReturnValue = new StringBuilder();
    for (int i = 0; i < HashedDataArray.Length; i++)
    {
    strReturnValue.Append(HashedDataArray[i].ToString());
    }
    strResult = strReturnValue.ToString();
    return (strResult);
    }
    catch
    {
    strResult = string.Empty;
    return (strResult);
    }
    }

    /// <summary>
    /// SH1 Hashing Methode
    /// </summary>
    /// <param name="Value">متن ورودي جهت هش كردن</param>
    /// <returns> متن هش شده</returns>
    public static string GetSH1(string Value)
    {
    string strResult = string.Empty;
    if (Value == null || Value == string.Empty)
    {
    strResult = string.Empty;
    return (strResult);
    }
    Value = Value.Trim();
    try
    {
    SHA1 sh1 = SHA1.Create();
    byte[] HashedDataArray = sh1.ComputeHash(Encoding.Default.GetBytes(Value));
    StringBuilder strReturnValue = new StringBuilder();
    for (int i = 0; i < HashedDataArray.Length; i++)
    {
    strReturnValue.Append(HashedDataArray[i].ToString());
    }
    strResult = strReturnValue.ToString();
    return (strResult);
    }
    catch
    {
    strResult = string.Empty;
    return (strResult);
    }
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: رمز کردن پسورد در sql

    سلام دوستان یه سوال وقتی من با این الگوریتم رمز کردم چطوری میتونم وقتی عملیات برعکس رو انجام دهم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: رمز کردن پسورد در sql

    در مورد hash کردن میشه بیشتر توضیح بدین

تاپیک های مشابه

  1. چک کردن یوزر و پسورد در SQL
    نوشته شده توسط mohsen-unique در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 آذر 1387, 01:38 صبح
  2. کد کردن پسورد برنامه در sql
    نوشته شده توسط mohssen_mz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 08:11 صبح
  3. فشرده سازی ، رمز کردن
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 19:41 عصر
  4. رمز کردن کلمه رمز
    نوشته شده توسط موسوی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1382, 17:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •