نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    Smile اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    سلام .
    ما یه عدد توی تکست باکس وارد می کنیم که می خواهیم ببینیم این عدد بر 3 بخش پذیره یا نه.

    فرمول بخش پذیری اعداد بر 3 توی ریاضی اینه: اعدادی بر3 بخش پذیرند که مجموع رقم هایشان بر 3 بخش پذیر باشد.

    حالا من یه دکمه دارم که چک کنه ببینه بر 3 بخش پذیره یا نه.

    پس باید روی دکمه کدی رو بنویسم که ابتدا ارقام تکست باکس رو با هم جمع بزنه . بعد چک کنه که اگر ارقام جمع شده تقسیم بر 3 یک عدد اعشاری در اومد یعنی بخش پذیر نیست و اگر غیر از این بود یعنی بخش پذیره .

    ولی من نمیدونم که باید به چه صورت این رو به صورت کد بنیویسم.

    ممنون میشم اگ راهنماییم کنین.

    فک می کنم تمام جزییات رو ذکر کردم و توضیح کاملی رو دادم ولی اگ کسی منظورمو متوجه نشد بگه تا دقیق تر توضیح بدم
    __________________________________________________ ______________________________________________
    کسایی که اکثر مواقع آنلاین هستند و تسلط کامل به این زبان دارن آیدی منو ادد کنن تا بتونم بیشتر در زمینه های مختلف ازشون راهنمایی بگیرم . seyed.dehnavi@yahoo.com
    برای چت کلیک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله SHD.NET : یک شنبه 19 شهریور 1391 در 01:14 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    سلام دوست عزیز
    برای اینکار باید عددی وارد شده در تکست باکس رو به اجزاش تقسیم کنید ( با متد substring )
    ولی قبل از اینکار باید بشمارید چند کاراکتره ( به متد count ) تا بعد اونو به همون تعداد تقسیم کنید
    و بعد هر کاراکتر رو به یعد عدد تبدیل و بعد جمعش کنید
    البته توجه کنید که نیاز هست که کنترل دقیق روی ورودی داشته باشید تا کارکاترهای غیر عددی وارد نشن وگرنه برنامه غاطی میکنه

    پاورقی : شاید خود سی شارپ متدی برای همه اینکارها داشته باشه ولی من بهر حال بی اطلاعم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    برای اینکار باید عددی وارد شده در تکست باکس رو به اجزاش تقسیم کنید ( با متد substring )
    میشه یه مثال بزنید . چون من تا حالا با این متد کار نکردم

    البته توجه کنید که نیاز هست که کنترل دقیق روی ورودی داشته باشید تا کارکاترهای غیر عددی وارد نشن وگرنه برنامه غاطی میکنه
    بله . این کار و کردم از قبل که فقط عدد بپذیره


    در آخر باید تقسیم بر 3 بشه که ببینم عدد طبیعیه یا اعشاری .
    این کارو چجوری انجام بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    سلام

    ببین اینو می خواستی؟

    Dim i As Integer
    i = Val(Text1.Text) / 3
    'MsgBox i * 3 '(Val(Text1.Text) - i)
    If Val(Text1.Text) - (i * 3) = 0 Or Text1.Text = 1 Then
    MsgBox "است"
    ElseIf (Val(Text1.Text) - (Val(Text1.Text) / 3)) <> 0 Then
    MsgBox ".نیست"
    End If

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    میشه یه مثال بزنید . چون من تا حالا با این متد کار نکردم


    بله . این کار و کردم از قبل که فقط عدد بپذیره


    در آخر باید تقسیم بر 3 بشه که ببینم عدد طبیعیه یا اعشاری .
    این کارو چجوری انجام بدم؟
    راستش من وی بی را خیلی یادم نمونده و این متد ها رو سی شارپ داره. تقریبا مطمئنم تو وی بی هم همین اسامی را دارن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    سلام دوستان عزیز برای فهمیدن بخش پذیری اعداد راهای ساده تری هم هست
    اینم کد

    if val(textbox1.text) mod 3=0 then
    msgbox ("بخش پذیر است")
    else
    msgbox ("بخش پذیر نیست")
    end if

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    ببخشید گفتم شاید کد رو متوجه نشی این تایپیک رو زدم
    ساده ترین روش برای بررسی بخش پذیری اعداد به یک عدد خاص اینه که بررسی کنیم ببینیم باقیمانده تقسیم ان عدد به 3 برابر با 0 باشه
    یعنی عدد 33 رو اگه به 3 تقسیم کنیم میشه 11 و باقیمانده هم میشه 0 پس یعنی بخش پذیره
    حالا برای بدست اوردن باقیمانده دو تقسیم از mod استفاده میشه
    این توضیحاتی که باید بدونی
    در خط اول از تابع val برای تبدیل رشته به عدد استفاده کردیم تا اگر کاربر حتی متنی هم وارد کرد تنها قسمت عددی انتخاب شود
    و بررسی کردیم که اگر باقیمانده جعبه متن اول برابر با 0 بود یعنی بخش پذیر است و در غیر اینصورت بخش پذیر نیست
    ببخشید اینقدر زیاد توضیح دادم چون سطح کار کرد تون با vb رو نمیدونستم
    امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اعدادی که بر 3 بخش پذیرند؟؟؟؟

    از این قشنگتر نتونستم
    bool Mod3(string Number){
    int Sum = 0
    for(int n = 0;n != Number.Length;n++)
    {
    char Current = Number[n];
    if ((Current < 0x0030) || (Current > 0x0039)) throw new ArgumentOutOfRangeException("Number");
    Sum += Current - 0x0030;
    if (Sum > 10)
    Sum -= 9;
    }
    return (Current == 0) || (Current == 3) || (Current == 6) || (Current == 9);
    }


    موقعی که میخواستم paste کنم توی Editer ه Forum یادم اومد VB ه.

تاپیک های مشابه

  1. خوش آمدگویی مدیر جدید این بخش
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 18 مرداد 1382, 13:07 عصر
  2. بخش perl
    نوشته شده توسط ghaum در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1382, 16:44 عصر
  3. پیشنهاد یک بخش جذاب!!
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 12:50 عصر
  4. پیشنهاد یک بخش
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 17:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •