نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    مشکل این کد چیه؟؟

    foreach (DataGridViewRow item in dataGridView1.Rows)
    {
    if (item.Cells[2].Value != null)
    if (item.Cells[2].Value.ToString() == "True")
    frmSendnewLetter.lstRecievers.Items.Add(item.Cells[1].Value.ToString());

    }

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    کاربر تو فرمی که لیست باکس هست رو یه دکمه کلیک می کنه...بعد فرمی که یه دیتاگرید داره باز میشه و کاربر بعد از انتخاب سطر های مورد نظرش (انتخاب چک باکس اون سطر) رو تایید کلیک میکنه... حالااا میخوام سطرایی که انتخاب شدن تو لیست باکس فرم اول ببینم...............>فرم اول بازه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    سلام
    شما فرمی که قراره بهش مقدار بدین رو کجا تعریف کردین؟؟
    و اگر فرمی که میخواین بهش مقدار بدین فرم پدر باشه روش کار متفاوته.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط kkkaka مشاهده تاپیک
    سلام
    شما فرمی که قراره بهش مقدار بدین رو کجا تعریف کردین؟؟
    و اگر فرمی که میخواین بهش مقدار بدین فرم پدر باشه روش کار متفاوته.
    بالا همین کدی که گذاشتم تعریف کردم... نه فرم پدر نیست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    دوستان لطفا راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    کد شما هیچ ایرادی نداره فقط تو شماره اندیس هایی که دادین دقت کنید اگر سلول مشخصی مد نظرتون هست بهتره مستقیم اسم سلول رو بجای شماره اندیسش وارد کنید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    وقتی فرم اخر کدم شو مبکنم جواب میده..... مشکل اینجاست که اون فرم بازه
    :(

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    متوجه نمیشم کدوم فرم بازه؟
    فرم پدر هم باز باشه فرقی نمیکنه
    کد خطا تون ی چیه مطمئنید از این فرمان ایراد میگیره؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    [QUOTE=kkkaka;1589861]متوجه نمیشم کدوم فرم بازه؟
    فرم پدر هم باز باشه فرقی نمیکنه
    کد خطا تون ی چیه مطمئنید از این فرمان ایراد میگیره؟؟؟؟
    کدم اررور نداره فقط عمل نمیکنه
    فرمی که لیست باکس داره بازه...
    اگه ایرادی نداره چرا وقتی دوباره شو میکنم ج میگیرم؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    فرمی که لیست باکس داره تو یه پنل از فرم مین بازه.... به این ربطی نداره؟؟ کد زیرم ج نمیده

    frmMain.panel2.Controls.Clear();
    frmSendnewLetter.TopLevel =
    false;
    frmMain.panel2.Controls.Add(frmSendnewLetter);
    frmSendnewLetter.Show();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    سلام
    بهتره یه آرایه یا یه datatable تعریف کنید و اونو بفرسید به فرم 2
    یعنی از فرم اول Datattable یا آرایه رو پر کنید و اونو پاس بدید به فرم دوم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط nilmil_nil مشاهده تاپیک
    سلام
    بهتره یه آرایه یا یه datatable تعریف کنید و اونو بفرسید به فرم 2
    یعنی از فرم اول Datattable یا آرایه رو پر کنید و اونو پاس بدید به فرم دوم
    سلام
    میشه بگید چه جوری پاس بدم؟؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    بنده کد شما رو تست کردم بدون مشکل کار میکنه البته شماره اندیس سلول رو تغییر دادم.
    ضمنآ توجه داشته باشید که شما دوتا شرط تو حلقه تون دارید اگر ارور نمیده و اجرا میشه شاید دلیلش برقرار نبودن شرط ها باشه.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    وقتی panel2 پابایکه باید بشه با کد زیر اون clear کرد... چرا نمیشه؟؟

    frmMain.panel2.Controls.Clear();

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط kkkaka مشاهده تاپیک
    بنده کد شما رو تست کردم بدون مشکل کار میکنه البته شماره اندیس سلول رو تغییر دادم.
    ضمنآ توجه داشته باشید که شما دوتا شرط تو حلقه تون دارید اگر ارور نمیده و اجرا میشه شاید دلیلش برقرار نبودن شرط ها باشه.
    خوب وقتی چک باکس true شه هر دو تا شرط برقراره دیگه؟؟؟
    وقتی چک کردید فرم اولتون باز بود؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    دوستان مشکلم حل شد...
    تو فرم اولم(فرمی که لیست باکس داره) بعد از فراخوانی فرم دو لیست باکسم و پر می کنم...
    در باتن تایید فرم دوم فقط فرم و میبندم...
    امیدوارم کد زیر به کسایی که به این مسکل بر میخورن کممک کنه

    frmShowKartableUsers frmShowKartableUsers = newfrmShowKartableUsers();
    frmShowKartableUsers.ShowDialog();
    foreach (DataGridViewRow item in frmShowKartableUsers.dataGridView1.Rows)
    {
    if (item.Cells[2].Value != null)
    if (item.Cells[2].Value.ToString() == "True")
    {
    lstRecievers.Items.Add(item.Cells[1].Value.ToString());;
    }
    }

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    ممنونم دوست خوبم (kkkaaka) از راهنامیی و وقتی که گذاشتی

  18. #18

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن آیتم از یک فرم به لیست باکس فرم دیگر

    دقت کنید ستون چک باکستون رو درست انتخاب کنید به نظر بنده بهتره یه فیلد به چک باکس اختصاص بدین که هروقت یک بود (True) میشه و هروقت 0 بود (False).
    بله وقتی اجراش کردم هر دوتا فرم باز بود.

    DataGridViewCheckBoxColumn myCheck = new DataGridViewCheckBoxColumn();
    myCheck.HeaderText = "Name";
    myCheck.DataPropertyName = "tf";
    myCheck.FalseValue = "0";
    myCheck.TrueValue = "1";

    در این مثال هر وقت چک باکس true باشه مقدار 1 رو بر میگردونه

    foreach (DataGridViewRow row in dgv1.Rows)
    {

    if (row.Cells["tf"].Value.ToString() == "0")
    {Commands}

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اضافه کردن آیتم rpt به visual studio 2010
    نوشته شده توسط zimzim در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1391, 15:19 عصر
  2. سوال: مشکل در اضافه کردن آیتم rpt به visual studio 2010
    نوشته شده توسط zimzim در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1391, 22:21 عصر
  3. سوال: مشکل در اضافه کردن آیتم به listview
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 04:09 صبح
  4. سوال: مشکل در اضافه کردن به دیتاگرید در ارتباط فرم ها
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 13:02 عصر
  5. سوال: مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس
    نوشته شده توسط mohammad_king62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 01 خرداد 1388, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •