نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دانلود فایل از یک سایت دیگر در سایت خود(لطفا کمکم کنید)

  1. #1

    دانلود فایل از یک سایت دیگر در سایت خود(لطفا کمکم کنید)

    سلام
    یه مشکلی تو دانلود دارم!
    اگه فایلی که می خوام دانلود کنم تو سایتم باشه و (یعنی قبلا آپلود شده باشه) دانلود هیچ مشکلی نداره ولی اگه برای دانلود آدرس رو یک سرور دیگه بدم درست دانلود نمیکنه یعنی پنجره دانلود میاد ولی فایل رو درست دانلود نمی کنه!
    من این آدرس رو برای دانلود گذاشتم:
    http://dl4.asandownload.com/game/arc...wnload.com.zip
    که
    با این فرمت هم دانلود کردم
    header('Content-disposition: attachment; filename='.$url_name.$url_exe);
    header('Content-type: application/'.$url_exe);
    header($url_dow);
    readfile($url_dow);


    که $url_dow همون آدرس بالا رو داره
    لطفا کمکم کنید !خیلی سرچ کردم ولی فایده ای نداشت

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: دانلود فایل از یک سایت دیگر در سایت خود(لطفا کمکم کنید)

    سلام
    شما دارید فایل رو از روی سرور دیگه میخونید پس باید اون فایل رو برنامه اتون اول بخونه دیگه 11 مگه پس طول میکشه و شما نمیتونید با یک کلیک اون رو دانلود کنید راهش همونه که لینک رو بذارید تا مستقیم از اون دانلود کنند.

  3. #3

    نقل قول: دانلود فایل از یک سایت دیگر در سایت خود(لطفا کمکم کنید)

    لطفا کمک کنید
    من این لینکی که دادم رو به صورت مستقیم به hrefیک لینک دادم ولی موقع کلیک خطال 403 می ده!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 20:23 عصر
  2. استفاده از iframe برای نمایش یک صفحه از سایت دیگر در سایت خود
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 13:28 عصر
  3. مبتدی: ساخت ticker مثل این سایت ... (لطفا کمکم کنید)
    نوشته شده توسط refugee در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 21:41 عصر
  4. سوال: اضافه کردن کد به یک فایل EXE .. لطفا کمکم کنید..؟؟
    نوشته شده توسط Tintirio در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 16:33 عصر
  5. سوال: باز شدن صفحه سایت دیگر در سایت ما
    نوشته شده توسط ali_yousefian19 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 16:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •