نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در خواندن عکس از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    خطا در خواندن عکس از دیتابیس

    سلام

    من از این کد تو برنامم برا خواندن عکسی که داخلش ذخیره شده استفاده میکنم. اما زمان اجرا خطای there is no row at possition 0 را میدهد. مشکل کجاست؟

                string Username=dataGridView1.CurrentRow.Cells["Username"].Value.ToString();
    string strSql="Select * From tbUsers Where Username='"+Username+"'";
    if (Conn.State != ConnectionState.Open)
    {
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter(strSql, Conn);
    DataSet DS = new DataSet();
    Conn.Open();
    Da.Fill(DS, "tbUsers");
    Conn.Close();
    try
    {
    byte[] ArrPic = (byte[])(DS.Tables["tbUsers"].Rows[0]["Image"]);
    MemoryStream MEM = new MemoryStream(ArrPic);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(MEM);
    }
    catch (Exception EX)
    {}
    }
    else
    Conn.Close();

  2. #2

    نقل قول: خطا در خواندن عکس از دیتابیس

    اگه می خوای عکس رو در پیکچر باکس نمایش بدی ، باید چیکچر باکست رو به فیلد عکست Bind کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: خطا در خواندن عکس از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    اگه می خوای عکس رو در پیکچر باکس نمایش بدی ، باید چیکچر باکست رو به فیلد عکست Bind کنی.
    یعنی نیازی نیست که از این کد استفاده کنم ؟ چون به فرمت (binary(max سیوش کردم. و فقط بعد از خوندن متصلش کنم؟
    byte[] ArrPic = (byte[])(DS.Tables["tbUsers"].Rows[0]["Image"]);
    MemoryStream MEM = new MemoryStream(ArrPic);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(MEM);

  4. #4

    نقل قول: خطا در خواندن عکس از دیتابیس

    بسته به کارت داره!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن عکس از دیتابیس و نمایش آن در image
    نوشته شده توسط omely35 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 09:55 صبح
  2. خواندن عکس از دیتابیس در دیتاگرید و پیکچرباکس
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 16:58 عصر
  3. سوال: مشکل در خواندن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط captain_black81 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 16:33 عصر
  4. سوال: خواندن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط pensive در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 17:21 عصر
  5. پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 15:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •