نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای Undefined variable: HTTP_GET_VARS

  1. #1

    خطای Undefined variable: HTTP_GET_VARS

    سلام در حین اجرای کد php توسطxamp خطای Undefined variable: HTTP_GET_VARS ظاهر می شود من از صفحه reg.phpبا دستور
    header("location:frm_ozviat.php?message=ok");
    متغییر message را به صفحه frm_ozviat.php ارسال کردم و می خواهم با دستور زیر از آن متغییر در صفحه frm_ozviat.phpاستفاده کنم.که با خطای بالا مواجه شدم

    <?php

    ( if($HTTP_GET_VARS['message']==ok)
    {
    ?>
    <center><div style="width:200px" >ثبت نام با موفقيت انجام شد</div></center>
    <?php
    }
    ?>

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: خطای Undefined variable: HTTP_GET_VARS

    نقل قول نوشته شده توسط mahtabtaban مشاهده تاپیک
    سلام در حین اجرای کد php توسطxamp خطای Undefined variable: HTTP_GET_VARS ظاهر می شود من از صفحه reg.phpبا دستور
    header("location:frm_ozviat.php?message=ok");
    متغییر message را به صفحه frm_ozviat.php ارسال کردم و می خواهم با دستور زیر از آن متغییر در صفحه frm_ozviat.phpاستفاده کنم.که با خطای بالا مواجه شدم

    <?php

    ( if($HTTP_GET_VARS['message']==ok)
    {
    ?>
    <center><div style="width:200px" >ثبت نام با موفقيت انجام شد</div></center>
    <?php
    }
    ?>

    لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    اشتباه در کد شماست:

    غلط:
    $HTTP_GET_VARS['message']



    درست :
    HTTP_GET_VARS['message']

تاپیک های مشابه

  1. خطای Undefined offset
    نوشته شده توسط mehdi4467 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 16:26 عصر
  2. سوال: دلیل رخ دادن خطای Microsoft JScript runtime error: 'SWFObject' is undefined چیست؟
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 19:07 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 13:44 عصر
  4. خطای Sys is undefined
    نوشته شده توسط hamid_200611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 18:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •