نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار باکنترل Data Grid View

  1. #1

    اضافه کردن چند سطر همزمان در جدول با استفاده از کنترل Data Grid View

    سلام بر دوستان
    من تا حدودی کار را انجام دادم فقط مشکلش اینه که فقط روی یک سطر datagridviewچک میکنه که داده تکراری وارد جدول نشه حالا اگر من چند سطر مختلف را انتخاب کنم فقط اون سطری که تکراری نیست در جدول وارد میکنه اگه میشه لطفا به من کمک کنید. (این هم کد من)

    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=FLANI-PC\\SQLEXPRESS;database=buss; integrated security=SSPI");
    con.Open();

    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {

    DataGridViewCheckBoxCell cell = row.Cells[0] as DataGridViewCheckBoxCell;



    if (cell.Value != cell.FalseValue)
    {

    if (cell.Selected == true)
    {
    foreach (DataGridViewRow roww in dataGridView1.Rows)
    {

    ///Some Code;
    label2.Text = "selected";

    ada2.SelectCommand = new SqlCommand("select *from one where idservice='" + row.Cells[1].Value.ToString() + "'", masir);
    ada2.Fill(ds2);

    if (ds2.Tables[0].Rows.Count >= 1)
    {
    dataGridView2.Rows.Add(row.Cells[1].Value.ToString(), row.Cells[2].Value.ToString(), row.Cells[3].Value.ToString(), row.Cells[4].Value.ToString(), row.Cells[5].Value.ToString(), row.Cells[6].Value.ToString(), row.Cells[7].Value.ToString(), row.Cells[1].Value.ToString(), row.Cells[9].Value.ToString());
    label3.Text = "کدشناسایی تکراری است";

    label1.Text = Convert.ToString(j);
    break;

    }
    if (ds2.Tables[0].Rows.Count == 0)
    {




    // //dataGridView1.Rows.Insert(row);
    string col = dataGridView1[2, dataGridView1.CurrentCell.RowIndex].Value.ToString();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into one(idservice,idcompany,name,driver,mabda,maghsad, data,time,size)values('" + row.Cells[1].Value.ToString() + "','" + row.Cells[2].Value.ToString() + "','" + row.Cells[3].Value.ToString() + "','" + row.Cells[4].Value.ToString() + "','" + row.Cells[5].Value.ToString() + "','" + row.Cells[6].Value.ToString() + "','" + row.Cells[7].Value.ToString() + "','" + row.Cells[8].Value.ToString() + "','" + row.Cells[9].Value.ToString() + "')", con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    label3.Text = "اطلاعات مورد نظر درج شد.";
    break;
    }
    }
    }


    }



    }

    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله qwertyasd : دوشنبه 27 شهریور 1391 در 17:43 عصر دلیل: انجام شدن کار تاحدودی به کمک دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: کار باکنترل Data Grid View

    سلام
    تو دیتابیس اطلاعات تکراری داری؟؟؟
    کد زیر مشخص می کنه که کدوم سطرای دیتاگرید چک باکسشون ترو هست


    foreach (DataGridViewRow item dataGridView1.Rows)
    {
    if (item.Cells[2].Value != null)
    if (item.Cells[2].Value.ToString() == "True")
    listbox1.Items.Add(item.Cells[1].Value.ToString());
    }


    امیدوارم کارت و را بندازه

  3. #3

    نقل قول: کار باکنترل Data Grid View

    سلام ،ممنون حالا چطور میتونم روی مقادیر تکراری که میخواد در پایگاه داده وارد شود نظارات کنم وخطای مناسب را به کاربر نشان بدم.

  4. #4

    نقل قول: کار باکنترل Data Grid View

    با استفاده از سرچ داخل دیتابس میتونی این کارو کنی....... جستجوت از روش link برو

    وقتی جستجوت تمام شد مقادیرت میره داخل dataset ......

    حالا به بین سطر های dataset برابر 0 هست یا نه اکه بود خوب تکراری نیست دیگه من این کارو کردم..

تاپیک های مشابه

  1. ComboBox در Data Grid View
    نوشته شده توسط komail_sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 19:04 عصر
  2. افزایش عرض ردیف های Data Grid View
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 20:13 عصر
  3. سوال در مورد Data Grid View
    نوشته شده توسط searchman در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 23:57 عصر
  4. مشکل در کار با Data Grid
    نوشته شده توسط بهزادسلطانی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 21:35 عصر
  5. کار با DATA GRID
    نوشته شده توسط BAHARNARENG در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 22:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •