صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 219

نام تاپیک: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Lightbulb یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام دوستان.

    از دادن نظرات منفی از جمله : چرخ رو دوباره اختراع نکنید - این کار ایرانیها نیست و..... اکیدا خودداری فرمایید.

    می دونید که بعد از VB6 مایکروسافت دیگه نسخه ی Native این زبان رو ادامه نداد و رفت سراغ VB.net، چیزی که مسلما خیلی ها بیش از VB6 دوست ندارنش، وگرنه هنوز با VB6 کار نمی کردن!
    خوب من می گم این همه تلاشی که در نوشتن برنامه با VB6 می کنید، چرا از جهت آینده نگری تلاش نمی کنید؟!
    اگه هنوز VB6 رو دوست دارید، چرا خودتون نسخه ی 7 اش رو نمی سازید؟
    نه این که تغییرش بدید و ۴ تا کامپوننت بهش اضافه کنید، چون فایده ای نداره، بلکه یه پروژه ی Open Source راه بندازید و از پایه شروع کنید به کدنویسی و گسترش زبان، حداقل برای خودتون!
    نگید که نیروی کار نیست، بیا من خودم نیروی کار! یا نگید که بیهوده است، از VB6 که باهوده تره... :دی
    یا بی خیال VB6 بشید یا بیایید این کارو با کمک هم انجام بدیم...
    خیلی کار ها هست که می شه کرد... می شه به طور کاملا شئ گرا ساختش... می شه پارادایم های جدید برنامه نویسی رو به مرور زمان بهش اضافه کرد... می شه کاری کرد که جلوی زبان های به روز کم نیاره و ...
    ببینید نوشتن زبان برنامه نویسی کاری نداره، نوشتن از راه اصولی و تروتمیز، یه مقدار کار تیمی می خواد!!!
    ضمنا نگید که نمی تونیم و فلان شرکت ده هزار تا نیروی کار داره و ... آخه از اون ده هزار تا همش هزارتاشون بازار یابن، هزار تاشون تست می کنن و هزار تاشون چای میارن... :دی!
    Visual Basic Classic 7
    ...نظرتون چیه؟

    وضعیت فعلی پروژه:
    عنوان فعلی: Hypersia
    اعضای فعلی تیم:
    m.4.r.m (مدیر پروژه)
    Mohammad Salehi
    ...
    (صبر کنید تا بررسی کنم...!)
    آخرین ویرایش به وسیله IamOverlord : شنبه 22 تیر 1392 در 00:53 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام
    من موافقم و هر کمکی از دستم بیاد انجام میدم.
    آخرین ویرایش به وسیله SlowCode : دوشنبه 20 شهریور 1391 در 08:06 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام . ایده واقعا جالبی هست.
    فقط اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده که چطوری میشه نوشتش . باید با اسمبلی نوشت ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار abidana
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    73

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    اگر پایه اید پس اسمش را vb 7 نگذارید تا فردا پس فردا به دادگا ه های بین المللی کشیده نشید و اسم مایکروسافت راگنده تر نکنید
    اگر حتی بتوانید یه چیزی تو مایه های Qbasic درست کنید گام خیلی خیلی بلندی برداشته اید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    آقا ایده خوبیه اما احساسی هم نمیشه برخورد کرد سیستم عامل لینوکس رو یک نفر نوشت دیگه این همه آدم نمیتونیم که برنامه نویسی درست کنیم اسمشو بزاریو IRbasic7 اینم اسمش بچه ها فقط باید ابتدا برنامه ریزی کرد تا از کجا شروع و چیکار ها کرد . بچه ها ایده وقتی شروع میشه که شروع به کار کنیم نه اینکه بشینیم هی پست بزنیم دوباره بعده 1 سال پست رو بکشیم بالا بگیم من هستم . از یه روز و زمان خاص باید شروع کرد رفته رفته به تعداد افراد برنامه نویس اضافه خواهد شد تا شروع نشه انگیزه هم شروع نمیشه .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Thumbs up نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام.
    در مورد اسم فقط نظرمو گفتم و اصلا اصراری ندارمو فعلا زیاد مهم نیست این قضیه.
    در مورد این که باید با چی و چه طوری نوشتش...
    اولا که یه زبان برنامه نویسی رو تقریبا با هر زبان برنامه نویسی می شه نوشت. چرا؟ چون که کار یه کامپایلر دریافت رشته ی ورودی (Source Code) و تبدیل اون به رشته ی خروجی (exe یا asm یا ...) با کمک توابع پردازش رشته و ... هست.
    این زبان برنامه نویسی رو می شه با همین VB6 نوشت، و می شه به طوری غیر اصولی، سریع تموم کرد. اما اگه بخوایم گسترشش بدیم خودمون گیج می شیم!
    کامپایلر 3 تا فاز داره: تحلیلگر لغوی (Lexical) - تحلیلگر نحوی (Syntax) - تحلیلگر معنایی (Semantic)
    تحلیلگر نحوی شروع می کنه به تجزیه ی کد و تولید کد میانی، به کمک تحلیلگر لغوی که کارش دریافت از ورودیه، در بخش تحلیلگر معنایی هم که فاز آخر هست، کامپایلر یه سری ارور ها رو می تونه گزارش کنه مبنی بر این که مثلا نوع string نمی تونه byval باشه...
    ضمنا یه Source Code برای نمونه می ذارم، از یه کامپایلری که یکی با VB6 طراحی کرده، خیلی ساده هست، اما خیلی از اصول توش رعایت شده که در موردش به امید خدا بحث می کنیم. اول کد این رو بفهمیم بعد بریم سراغ کد خودمون که همه چی از حالت بحث های حاشیه ای در بیاد.
    ضمنا در مورد اولین تجربه ی خودم می گم:
    وقتی داشتم Assembly رو یاد می گرفتم می دیدم که طرف تو کتابش یه تکه کدهایی رو هی تکرار می کنه. اون موقع متوجه نشدم که تو Assembly می شه از Macro استفاده کرد، به خاطر همین تصمیم گرفتم یه برنامه بنویسم که مثلا وقتی توش می نویسم Print اون ۱۰ خط دستور Assembly مورد نظر رو جایگزین کنه... تا این که تو مدرسه ازمون واسه سمینار پروژه خواستن و کار کشید به طراحی یه زبان برنامه نویسی فارسی. چون تنها بودم حوصله ام سر می رفت تنهایی کد بزنم، کار کشید به روزهای آخر، پوستر طراحی شده بود ولی هنوز خود کامپایلر طراحی نشده بود! آخر سر به خاطر آبروم که شده شب تا صبح نشستم کارو انجام دادم به طور خیلی خیلی ساده ای ولی انجام دادم، موقع سمینار هم سر کامپیوتر پروژه ام رو گسترش می دادم! حتی یه جایی یکی با بچش وسط کد نویسی اومد گفت پروژه رو ارائه بده، ما هم ارائه دادیم Error داد ضایه شدیم رفت!!! چون وسط کدنویسیم بود... هر کی هم می اومد می گفت تقلبه و رفتی C رو فارسی کردی و مفسره و ...، در صورتی که من یه راست کد Assembly رو تولید می کردم و بهشون نشون هم می دادم و فایل exe ی تولید شده رو هم نشون می دادم و Run می کردم.
    خلاصه فهمیدم زبان برنامه نویسی فارسی رو بی خیال و از اون موقع موندم تو کف این که یه بار دیگه کامپایلر بسازم اما بهتر و اصولی تر و یه سری کتاب رو لاشو ورق زدم...
    به نظرم یکی از بهترین کامپایلر هایی که می شه نوشت همین نسخه ی هفتم VB Classic هست که خودمون رو از VB6 خلاص کنیم و به بقیه انگشت نشون بدیم :دی (انگشت پیروزی)!
    کد این Libry Compiler رو ببینید که بفمید می شه... این یه نفر با تشکر از دو نفر تونسته، حالا ما نمی تونیم با کمک هم بتونیم؟!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    دوستان یک سورس عالی بود برای شروع که تقریبا میتونم بگم سورس وی بی 6 است یکم غیر حرفه ای تر امکان برنامه نویسی و شی گرایی هم داره
    به زبان خود vb6 هم است ولی مشکل اینه که دانلودش کردم ولی حالا باز نمیشه چون کامل دانلود نمیشه
    اسمش Ace Programming Language بود و میدونم که از یک سایت ایرانی هم دانلودش کردم ولی حالا پیداش نمیکنم
    اگه کسی داره لطفا بزاره
    Ace Programming Language

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    تو لیست زبان های برنامه نویسی Wikipedia این هست: Ace DASL
    این لینک هم که به Java مربوطه؟! : Build Java apps with Sun's Ace programming language
    ببینیدبعد از VB6 یه عالمه Basic دیگه هم دادن، اما ما چیز خیلی متفاوتی نمی خوایم، می خوایم شبیه VB6 باشه، IDE اش، Syntax اش، اما با یه تغییراتی که باعث به روز تر شدنش باشه و خودمون رو از این VB6 خلاص کنیم و اونو گسترش بدیم اون جور که خودمون می خوایم، طوری که دیگه دلیلی برای استفاده از VB6 نباشه، دیگه نیازی به MSVBVM60.DLL نداشته باشیم و حتی اگه این DLL تو سیستم طرف نبود برنامه ی ما بتونه اجرا بشه...

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    Matrix
    پست
    37

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام
    فکرهای خوب و بزرگی در سر دارید اما فکر نمی کنید استفاده از زبانهایی مثل دلفی یا سی بهتر باشه؟
    احتمالاً (حتماً) یادگیری این زبان ها کمتر از ساخت (گسترش) یک زبان هستش.

    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام دوستان
    به نظر من ویبی باشه بهتره چون دوستان شاید بیشتر آشنا باشن و راحت تر هم هست
    در ضمن کتاب طراحی کامپایلر رو هم مطالعه کنید که یکی از کتاب دانشگاهی هست چون کامپایل سخت ترین کار است
    راستی اگه تونستید کاری کنید که زبان برنامه نویسیش سفارشی باشه

    در ضمن دوستان یه سوال داشتم که تالاری نبود توش طرح کنم اینه که من میخوام یه سیستم عامل با ویبی بسازم و کامپایل شد بعدم چطوری رو سیستم نصبش کنم؟
    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    در ضمن دوست عزیز برای فایل dll ی که گفتین میتونیم VB Runtime 6.0 رو تو پکیج نصب بزاریم تا مشکلی پیش نیاد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    نقل قول نوشته شده توسط N30TheM4TRIX مشاهده تاپیک
    سلام
    فکرهای خوب و بزرگی در سر دارید اما فکر نمی کنید استفاده از زبانهایی مثل دلفی یا سی بهتر باشه؟
    احتمالاً (حتماً) یادگیری این زبان ها کمتر از ساخت (گسترش) یک زبان هستش.

    موفق باشید.
    سلام دوست عزیز.
    سوالی که شما پرسیدید، سوالیه که بارها و بارها روش بحث شده و نتیجه اش هم واضحه، هنوز خیلی ها VB6 رو دوست دارن.
    ضمنا این که بگیم Pascal بهتره، Basic بهتره یا C کار درستی نیست.
    می بینید که هنوز هم Delphi گسترش داده می شه،
    هنوز هم ++VC گسترش داده می شه،
    و هنوز هم Basic گسترش داده می شه...
    مسئله ی ما انتخاب یک زبان برای یادگیری نیست، مسئله ی ما اینه که محیط برنامه نویسی دلخواه خودمون رو داشته باشیم، و مطمئنا اون چیزی که می خوایم بهش برسیم بهتر و آینده دارتر از VB6 ایه که سال 1998 اومد!!!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    نقل قول نوشته شده توسط l4dl4d مشاهده تاپیک
    ...
    در ضمن دوستان یه سوال داشتم که تالاری نبود توش طرح کنم اینه که من میخوام یه سیستم عامل با ویبی بسازم و کامپایل شد بعدم چطوری رو سیستم نصبش کنم؟
    با تشکر
    فایل خروجی شما در VB6 فایل exe ی Windows هست که به DLL های Windows نیاز داره، پس اصولا نمی شه با VB6 یه سیستم عامل واقعی ساخت...

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    نقل قول نوشته شده توسط l4dl4d مشاهده تاپیک
    در ضمن دوست عزیز برای فایل dll ی که گفتین میتونیم VB Runtime 6.0 رو تو پکیج نصب بزاریم تا مشکلی پیش نیاد
    ولی اگه خواستید با VB6 برنامه ی Setup بسازید چی؟! یا خیلی از برنامه های دیگه که نمی خواید براشون Setup تولید کنید؟! وقتی مایکروسافت دیگه مثل قدیما از MSVBVM60.DLL پشتیبانی نمی کنه؟! و برنامه های VB6 تون با هزارتا مشکل به خاطر به روز نبودن مواجه هستن؟!
    ما می خوایم در نسخه ی هفت فایل های اجرایی Stand-Alone تولید کنیم...

  15. #15

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    نقل قول نوشته شده توسط IamOverlord مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    سوالی که شما پرسیدید، سوالیه که بارها و بارها روش بحث شده و نتیجه اش هم واضحه، هنوز خیلی ها VB6 رو دوست دارن.
    ضمنا این که بگیم Pascal بهتره، Basic بهتره یا C کار درستی نیست.
    می بینید که هنوز هم Delphi گسترش داده می شه،
    هنوز هم ++VC گسترش داده می شه،
    و هنوز هم Basic گسترش داده می شه...
    مسئله ی ما انتخاب یک زبان برای یادگیری نیست، مسئله ی ما اینه که محیط برنامه نویسی دلخواه خودمون رو داشته باشیم، و مطمئنا اون چیزی که می خوایم بهش برسیم بهتر و آینده دارتر از VB6 ایه که سال 1998 اومد!!!
    درود به همه
    من هم با آقا محمد (N30TheM4TRIX) موافق هستم.
    و از طرفی حرف شما هم درسته.
    منظورم اینه:
    مسئله ی ما اینه که محیط برنامه نویسی دلخواه خودمون رو داشته باشیم
    اما نباید فراموش کنیم که ما ها فقط برنامه نویس هستیم و برنامه ها رو برای سیستم عامل های خاصی از جمله ویندوز طراحی می کنیم و توسعه می دیم.
    و خط به خط برنامه ما وابسته به استانداردهای تعریف شده در ویندوز هستش، الان هم که ویندوز حسابی در حال تغییر هستش و ممکنه کلاً این سبک برنامه نویسی که وجود داره از بین بره و زبانهایی با قابلیت های جدید جایگزین بشن.
    http://narenji.ir/3282
    حالا فرض کنیم شما زبان شخصی سازی شده خودتون رو توسعه دادید وقتی با سیستم عامل روز سازگاری نداشته باشه چی میشه؟
    بی خود نیست که مایکروسافت دیگه VB6 رو توسعه نمیده .
    اینکه مایکروسافت همیشه اینده نگر بوده و چیزهای دور رو با از دست دادن چیزهای نزدیک به دست میاره بر کسی پوشیده نیست شاید پشتیبانی نشدن Vb6 هم به این دلیل باشه که قرار نیست در سیستم عامل های جدید کار کنه!!!
    پس -->> برنامه نویس ها باید چشم انتظار کارهای مایکروسافت باشن
    الان مایکروسافت باعث نارضایتی مشتریان و کاربران دلفی شده چگونگی شو در لینک زیر ببین
    https://barnamenevis.org/showthread.php?356713-RAD-Studio-XE3-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%88%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF!!!!&p=1577694&viewfull=1#post15 77694


    نتیجه اش هم واضحه، هنوز خیلی ها VB6 رو دوست دارن.
    دوست داشتن دلیل مهمی برای این کار نیست باید به چیزهایی دیگه ای فکر کرد.

    موفق باشید.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  16. #16
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    اینکه مایکروسافت همیشه اینده نگر بوده و چیزهای دور رو با از دست دادن چیزهای نزدیک به دست میاره بر کسی پوشیده نیست
    چقدر این جمله با معنا بود.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام آقای بهروز عباسی...

    ممکنه کلاً این سبک برنامه نویسی که وجود داره از بین بره و زبانهایی با قابلیت های جدید جایگزین بشن.
    اگه منظورتون پارادایم برنامه نویسی هست که قطعا از بین نمی ره و همچنین سینتکس زبان ها می تونه همون بمونه، اگه منظورتون تغییر کد مقصد هست، کد مقصد بعد از مرحله ی تولید کد میانی قرار داره و اصلا اشکالی پیش نمی آد... خیلی راحت می شه مرحله ی تبدیل کد میانی به کد مقصد رو تغییر داد و اون طوری که مایکروسافت می گه انجام داد...

    حالا فرض کنیم شما زبان شخصی سازی شده خودتون رو توسعه دادید وقتی با سیستم عامل روز سازگاری نداشته باشه چی میشه؟
    زبان شخصی سازی شده؟! شاید تاپیک رو درست نخونده باشید، ما نمی خوایم VB6 رو Customize کنیم و چهار تا کامپوننت اضافه کنیم که همچنان مشکل سازگاری باقی بمونه، می خوایم از پایه بنویسیم... این که فایل اجرایی نهایی باید چه ساختاری داشته باشه، چه آسیبی به زبان برنامه نویسی ما می زنه؟! اصلا در آینده می خوایم تبدیلش کنیم به یه زبان Cross-Platform، چه چیزی جلوی ما رو می گیره؟!

    شاید پشتیبانی نشدن Vb6 هم به این دلیل باشه که قرار نیست در سیستم عامل های جدید کار کنه!!!
    قطعا قرار نیست در سیستم عامل های جدید کار کنه! و من هم این تاپیک رو به خاطر همین قضیه راه انداختم... که زبان برنامه نویسیمون چیزی باشه که کد سازگار با محیط های جدید تولید می کنه ولی همون سینتکس قبلی رو داشته باشه، با همون محیط قبلی و ...

    دوست داشتن دلیل مهمی برای این کار نیست
    این که ما چیزی رو دوست داشته باشیم دلیل کافی برای انجام یه پروژه ی تجاری و برای بقیه مردم نیست، اما دلیل کافی برای انجامش برای خودمون هست...

    باید به چیزهایی دیگه ای فکر کرد.
    خیلی خوب شد که تو تاپیک شرکت کردید، اگه نکته یا نظر دیگه ای هست بگید...

    موفق باشید!
    آخرین ویرایش به وسیله IamOverlord : سه شنبه 21 شهریور 1391 در 09:34 صبح

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    دوستان برای STAND Alone کردن فایل مان در ide خودمان
    میتونیم یک فایل winrar درست کنیم و تو قسمت دستوراتش بگیم که آبجکت ستارت آپ project.exe هست
    بعد هم میتونیم به صورت sfx ذخیره بشه
    در ضمن مجموعه ی نرم افزاری لورد اتورانش با vb6 نوشته شده و اون هم از چنین تکنیکی برای اجرا شدن استفاده می کنه:
    اول کل کامپپوننت ها و رانتایم وی بی رو نصب می کنه بعد اجرا میشه
    با تشکر

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام l4dl4d عزیز...
    درسته که می شه یه کلک هایی زد، اما حقیقتا VB6 همون VB6 ای هست که هست!!! شئ گرا نیست، به یه DLL عتیقه نیاز داره، GUI خیلی قدیمی ای داره، و آینده اش تضمین نیست، مسلما وقتی مایکروسافت تغییری اساسی تو سیستم عاملش نشون بده، VB6 اش هیچ تغییری نمی کنه که عکس العملی نشون بده و اگه همین طوری پیش بره، هیچ آینده ای براش نیست و نباید تلاش بیهوده کرد، باید یه تلاشی کرد که ارزش داشته باشه، مثلا ساخت همین کامپایلر یکی از مفید ترین کارهاییه که می تونیم بکنیم... وگرنه از همین الان باید در این تالارو تخته کرد!!!

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    پس دوست عزیز , IamOverlord , میتونیم از C++‎ استفاده کنیم ولی فکر نکنم کسی بلد باشه (در این حد !)

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    استفاده از ++C فکر خوبیه، ریسکش کم تر از استفاده از سایر زبان هاست. من فکر می کنم به صورت console بنویسیمش بعد با ارسال پارامتر از ide کامپایل کنیم برنامه ها رو. روی کد این Libry Compiler به عنوان مثال بحث کنیم که قضیه روشن بشه. من کد Libry Compiler رو خوندم و تقریبا خیلی جاهاشو متوجه شدم چی کار می کنه. باید مرحله به مرحله بریم جلو، از همین الان قرار نیست شروع به انجام پروژه ی اصلی کنیم، قبلش باید یه چیز خیلی ساده که می شه توش متغیر و Sub و Function تعریف کرد و از چند تا دستور ساده استفاده کرد... درست کنیم، واسه دست گرمی!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    IamOverlord جان شما خيلي مشتاقي ولي بقيه چطور؟
    الان آدماي اينجا 3 دسته هستن: 1- كساني كه واقعا ميتونن كمك كنن ولي وقت ندارن -2- كساني كه هم وقت دارن و هم سوادش رو دارن -3- كساني كه چه مشتاق باشن چه نباشن كمك زيادي نميتونن بكن(مثل خودم)

    شما خوتون گفتين اين كار بايد گروهي بشه، ولي تا الان كي اعلام آمادگي كرده؟ مخصوصا اونايي كه از گروه دوم هستن؟
    اينطور كه بوش مياد كسي نميخواد شما رو همراهي كنه. لطفا دوستان بگن كه ميتونن كمك كنن يا نه تا آقاي IamOverlord هم مشتاق تر بشن.

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار abidana
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    73

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    همچین چیزی ممکن نیست که شما بتونید یه سیتم عامل با وی بی بنویسید وبه دون استفاده از ویندوز ان را بالا بیاورید.چون هدف ساخت وی بی این بود که برای ویندوز های 98 .98 یه برنامه نویس قوی با رابط کاربری بالا بسازند
    یکی از دوستان من یه سیستم عامل با C++‎ نوشت که برای استفاده از ان سیستم عامل dos را مکمل ان کرد
    نمی دانم شاید اینطوری موفق بشی

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    دسته ی 4 رو جا انداختید: کسایی که هنوز نمی دونن تاپیک هدفش چیه!!!
    جناب محسن ۱۵ باور کنید من اصلا نیاز به افرادی دارم که فقط مشتاق باشن و حوصله داشته باشن و یه مقدار وقت، وگرنه فکر کردید خود من چه قدر بارمه؟! من چون می دونم که می تونیم، فقط بچه ها می ترسن، این قدر پافشاری می کنم. بعضیا یه جوری پست می ذارن که انگار می خوایم یه ضرب تیمو ببنیدیم Visual Studio بسازیم!!! باور کنید آروم آروم می شه پروژه رو پیش ببریم... حتی اگه فعلا کسی پایه نباشه من خودم کارمو می کنم و تاپیک رو هم پیش می برم.
    ببینید من الان نیاز به فارغ التحصیل ندارم، نیاز به دانشجو دارم!!!
    انجام این کار یه نفری خیلی خسته کنندس! به خاطر همین باید با هم تیمی کار کنیم و یاد بگیریم حتی اگه بلد نیستیم... باور کنید من می ترسم به بچه ها بگم برید Assembly یاد بگیرید، فکر می کنن چی هست...! یا این که بگم برید یه کم در مورد کامپایلر مطالعه کنید، یارو فکر می کنه باید یه کتاب ۱۰۰۰ صفحه ای رو خط به خط حفط کنه! بابا یه کم نترسید فوقش چیو از دست می دید؟! ...

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    آقاي abidana كسي اينجا حرف از سيستم عامل نزد كه.

    IamOverlord جان من خيلي دلم ميخواد شروع كنم(با اينكه وقتم كمه) و اين سورسي كه گذاشتي رو نگاه كردم ولي هيچي متوجه نشدم. ولي بازم.
    اسمبلي هم سختي داره ولي يادگيريش زمان بيشتر و تلاش بيشتر ميخواد، ولي شما بگين ما الان چي كار كنيم؟ اسمبلي رو شروع كنيم؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    خوب ببینید الان یه چیز ساده نوشتم (ضمیمه شده) که این کار رو می کنه... اگه مثلا نوشتید dim abc as byte کد اسمبلی معادلشو تولید می کنه:
    abc db ?

    یا اگه نوشتید dim xyz as dword:
    xyz dword ?

    قراره همین مدل کارارو بکنیم، یعنی کد منبع رو به کد Assembly تبدیل کنیم... چه کد Assembly ای؟ کد Flat Assembler.
    یه مثال خیلی خیلی ساده می زنم... مثلا اگه یارو نوشت a = b چی کار کنیم؟ این کد Assembly ‌رو تولید می کنیم:
    mov ax,b
    mov a,ax

    برید search کنید win32 assembly... برید چهار تا کتاب Assembly انگلیسی و فارسی رو یه نیم نگاهی بندازید... واسه این که بچه ها ترسشون به جای ... بریزه خودمون کد Assembly ‌رو تبدیل به exe نمی کنیم، می دیم به Flat Assembler که یه Assembler خفن برای انواع برنامه نویسی تو Windows و Linux و Dos و ... هست، فقط برید یاد بگیرید که چه طوری برای Windows می شه با Assembly برنامه نوشت که منابع MASM معروف هست...
    کسی اگه واقعا مشتاق هست و بلد نیست پیام بده... اگه بلدم هست پیام بده...
    ضمنا تو فکرمه یه دامین ثبت کنم و یه وب سایت رسمی راه بندازیم ولی حالا فعلا یه کم صبر کنیم ببینیم کیا پاین...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    خوب محسن 15 روحیه ی خوبی داری...
    به دوستان توصیه می کنم سعی کنیم اگه یه موقعی به یه دلیلی نتونستیم همکاری کنیم، موقتی کنیمش و در دراز مدت پیگیر قضیه باشیم... رودربایستی هم نداریم اگه یه موقع مخت سوت کشید برو یه دو هفته دیگه بیا فقط بیا!
    خوب ببینید یه سری Assembler هست که ما دوباره شروع نمی کنیم برای خودمون Assembler بسازیم و فقط کد Assembly رو تولید می کنیم و می دیم به Assembler:
    Flat Assembler
    Macro Assembler
    Netwide Assembler
    Turbo Assembler...
    TASM رو که بی خیال... بقیه اش رو هر کدومو که یاد گرفتی اون یکی رو هم می تونی یاد بگیری و آن چنان فرقی با هم ندارن...
    در مورد Win32 Assembly منابع خفنی هست که حتی خودمم حال ندارم کامل بخونمشون فعلا! http://www.interq.or.jp/chubu/r6/mas...e/tute001.html
    اگه مشکلی داشتید می تونید برید فروم Flat Assembler...
    یه نگاهی هم به این لیست بندازید به چشمتون آشنا بیاد دستوراتش...
    خوب به امید خدا بعدا یه مثال Win32 Assembly ساده رو تشریح می کنم که ترستون بریزه...

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار abidana
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    73

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    پیشنهاد بسیار خوبی به شرطی که بعد از هماهنگی ها از کسی از زیر کار در نره و به بهانه های مختلف من دراوردی مثل برادرم کتابم را پاره کرده یا کنکو قبول نشدم یا ................. یگران را علاف خودش نکند

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    البته اگه یکی از زیر کار در بره سرعت انجام پروژه کم تر می شه، پروژه متوقف نمی شه به امید خدا...

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    سلام
    اینجا هیچ پروژه ای تا الان به پایان نرسیده!!!
    اگه واقعا جدی هست یه جای کنفرانسی مثل یاهو و ... قرار بزارید که هم نخواید واسه یه جمله 1 ساعت منتظر بمونیم و
    هم پروژه متن باز نباشه و هم اینکه بشه یه گروه مطمئن تشکیل داد که به هر عضو وظیفه ای مشخص داد.

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    متن باز بودن پروژه که فعلا مشکلی نیست...
    دلیل به پایان نرسیدن پروژه ها هم تا جایی که می دونم فقر اطلاعاتی، بری دیگه برنگردی، به حاشیه کشوندن و کارهای مهم تر بعضی افراد هست...!
    ایده ی کنفرانس تو یاهو یا جاهای دیگه ایده ی جالبیه...
    page یا group تو facebook چی؟ ...

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    تا میتونید از از مرورگرها واسه ارتباط خودداری کنید چون خیلی سریع نیستن مثلا ممکنه تا شما بخوای جواب بنده رو بدی من حوصله ام سر بره و برم بخوابم همین باعث میشه کارا کلی عقب بیوفته.
    واسه این میگم یاهو یا بیلوکس چون درجا همه باهم میتونیم ارتباط داشته باشم و هم صوت و تصویر هم هست.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    یا مثلا :

    دستور JMP به این شکل استفاده میشود:
    برچسب JMP
    منظور از برچسب مکانی از برنامه است . در اسمبلی برای اینکه یک نقطه از برنامه را علامت بزنیم ، نام برچسب مورد نظر را مینویسیم و برای اینکه اسمبلر آن را با یک دستورالعمل اجرائی اشتباه نکند، کاراکتر (:) را در مقابل آن قرار میدهیم مانند: :Start
    سپس میتوانیم با دستور JMP به آنحا پرش کنیم .


    : Start

    :
    :

    Jmp Start
    دقت کنید که بعد از Start ی که در مقابل JMP نوشتیم علامت : قرار نداده ایم .
    این JMP ها از نوع JUMP NERA هستند و نوعی دیگر بنام JUMP FAR هم داریم که بزودی آن را هم یاد میگیریم .
    مثال : برنامه ای که در مثالهای قبل نوشتیم را در نظر بگیرید . اگر ما از روی دستورالعملهای برنامه با JMP پرشی انجام دهیم هیچکدام از آن کدها اجرا نخواهندشد:

    ۱] JMP Quit _
    2] mov ax/0E07h
    3] int 10h
    4] Quit :_
    5] int 20h

    برنامه از روی سطرهای ۲وَ۳ پرش خواهد کرد .
    ثبات پرچم (Flags)
    ثبات پرچم یک ثبات ۱۶ بیتی است که ۱یا ۰ا بودن بیتهای آن نشانه درست یا نادرست بودن یک شرط است . مثلا اگر با دستورالعمل خاصی (میخوانیم ) تست کنیم که آیا ثبات BX مقدار ۰ را دارد ، در این صورت بیت ۶ برابر ۰ میشود و … .
    از این ۱۶ بیت فقط ۹ بیت استفاده میشود که به شرح زیر هستند :

    ۱۶ ۱۵ ۱۴ ۱۳ ۱۲ ۱۱ ۱۰ ۹ ۸ ۷ ۶ ۵ ۴ ۳ ۲ ۱ ۰
    * * * * * O D I T S Z * A * P * C

    علامت * به معنای بی استفاده بودن است .
    ۱- پرچم نقلی یا (CF) . بیت ۰ در نتیجه اجرای وقفه ها یا بعضی اعمال حسابی تغییر میکند .
    ۲-پرچم توازن (ZF) . بر اساس یک عمل مقایسه ای یا حسابی تغییر میکند . اگر نتیجه یک عبارت ۰ باشد مقدار ۱ و اگر نتیجه ۱ باشد مقدار ۰ میگیرد.
    ۳-پرچم وقفه (IF) . اگر ۰ باشد هیچ وقفه ای نمیتواند اجرا شود و اگر ۱ باشد میتوان وقفه ها را فراخوانی کرد .
    و … . ۶ پرچم دیگر را فعلا لازم نداریم بنا براین توضیحی برای آنها ارائه نمیکنیم .

    دستور مقایسه ای CMP
    برای مقایسه مقادیراز دستور CMP (مخفف CoMPare) استفاده میکینم . این دستور مقدار داخل یک ثبات یا متغیر را با مقداری دیگر مقایسه کره و روی ثبات های CFو ZFو تاثیر میگذارد . بعد از مقایسه میتوانیم بر حسب وضعیت پرچمها پرش لازم را انجام دهیم .
    مثلا CMP BX/0 تست میکند که آیا مقدار BX برابر ۰ است یا نه . در صورتی که برابر ۰ باشد ،پرچم ZF برابر ۱ میشود .
    با همین دستور CMP میتوانیم کوچکتر،بزرگتر و …. را هم تست کنیم .

    پرشهای شرطی
    برای پرشهای شرطی از دستورهای زیر درست مثل JMP استفاده میکنیم .
    JE/JZ : اگر محتوای ZF صفر باشد جهش میکند . اگر دو مقداری که مقایسه کرده ایم برابر باشیند پرش انجام میشود.
    JNE/JNZ : برعکس JZو JEو هستند و اگر ZF یک باشد (بعبارتی دو مقداری که مقایسه کردیم برابر نباشند) جهش انجام میشود.
    JA/JNBE : اگر محتوای ثبات یا متغیری که مقایسه کرده ایم بزرگتر از عدد مورد نظر باشد پرش انجام میدهد .
    مثلا :

    mov bh/1
    cmp bh/10
    ja Dest

    مقدار BH برابر ۱ است و در سطر دوم تست آن را با ۱۰ مقایسه میکنیم . در سطر سوم چون BH بزرگتر از ۱ نیست ، پس پرش JA Dest انجام نمیشود .
    JAE/JNB : اگر بزرگتر یا مساوی باشد ، پرش انجام میشود.
    JB/JNAE: در صورتی که کوچکتر باشد پرش انجام میشود.
    JBE : در صورتی که کوچکتر یا مساوی باشد پرش انجام میشود .

    مثال :
    میخواهیم برنامه ای بنویسیم که تمام کاراکترهای بین ۱۲۸ تا ۲۵۵ را چاپ کند.


    ے تمام برنامه ساده و روشن است ولی در سطر آخر نکته جدیدی وجود دارد . بعد از END نام برچسب Start را آورده ایم . نکته ای که در نوشتن برنامه های اسمبلی باید مراعات کنیم اینست که : اگر از برچسبی در برنامه استفاده میکنیم ، اسمبلر باید یک برچسب را به عنوان نقطه آغاز کدبرنامه ببیند . به همین خاطر علاوه بر برچسب CHARS یک برچسب بنام Start هم در ابتدای برنامه تعریف کرده و برای اینکه اسمبلر بداند ما کدام برچسب را برای اینکار انتخاب کرده ایم ، نام آن را در مقابل END می آوریم ، یعنی END START .
    نکته دیگر اینکه ، در اسمبلر هر چیزی که بعد از کاراکتر (;) باشد ، توضیح (Comment) فرض شده و اصلا ترجمه نمیشود . (مثل REM در بیسیک و .. ) .
    هر comment باید در یک سطر جای داده شود و اگر از این مقدار بیشتر بود میتوانیم در سطر بعد
    هم یک کاراکتر (;) درج کرده و ادامه توضیحات را بعد از آن بیاوریم .

    . MODEL SMALL
    . CODE
    ORG 100H
    START :
    کاراکتر ۱۲۸ برای شروعMOV CH/128 CHARS : ;
    کداسکی را درAL قرار میدهیم تا چاپ شودMOV AL/CH ;
    سرویس ۰Eh برای چاپ کاراکترMOV AH/0EH ;
    اینتراپت 10 ; INT 10H
    یکواحد به CH اضافه کنINC CH ;
    مقایسه CH با 255 ; CMP CH/255
    اگر مساوی نباشد به CHARS پرش میکندJNZ CHARS ;
    INT 20H
    .END START

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    دوست عزیزم IamOverlord اینی که گذاشتم رو تست بکنید ببینید چیز خوبی به نظر میرسه نه ؟

    http://p30download.com/fa/entry/36190/tx/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D9%86%D8%B 1%D9%85%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%20%DA%A9% D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1%20%D8%B2 %D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D8%B3%D9%85
    %D8%A8%D9%84%DB%8C

    این قسمت هم دوستان مطالعه کنن بدک نیست
    http://www.mypersianforum.com/showth...#axzz26Ctao8gp

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    اینم آموزش چند تا توابع اسمبلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار abidana
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    73

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    فقط پسورد میخواست

  37. #37
    کاربر تازه وارد آواتار abidana
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    73

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    میگم یه هفته مهلت بده درباره ی اسمبلی مطالعه کنیم اونوقت وارد عمل بشیم

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم IamOverlord اینی که گذاشتم رو تست بکنید ببینید چیز خوبی به نظر میرسه نه ؟

    http://p30download.com/fa/entry/36190/tx/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D9%86%D8%B 1%D9%85%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%20%DA%A9% D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1%20%D8%B2 %D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D8%B3%D9%85
    %D8%A8%D9%84%DB%8C

    این قسمت هم دوستان مطالعه کنن بدک نیست
    http://www.mypersianforum.com/showth...#axzz26Ctao8gp
    سلام دوست عزیز...
    دقیقا ما با امثال MASM کار داریم و به درد برنامه نویسی 32 بیتی در Windows می خورن... ولی فعلا باید به طوری کلی با Assembly آشنا شد... بعدا به جای وقفه ها از توابع Win32 API استفاده می کنیم... بعدا هم اگه مایکروسافت خوابی دید می ریم از یه چیز دیگه که گفته استفاده می کنیم...

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    اینم نمونه البته خیلی ساده
    رنگی کردن کلمات کلیدی و خاصیت تکمیل کد.
    داداش دمت گرم!!! خیلی توپ بود، همون که می خواستیم...
    نوشتن IDE با Delphi کار عاقلانه ای به نظر می رسه...

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: یا بی خیال VB6 بشید یا ...

    الان که فکر می کنم می بینم یه سری گزینه ها در اختیار داریم...
    نوشتن کامپیالر با VB6 که احتمالا در آینده نیاز به بازنویسیش داریم...
    نوشتنش با ++C که ریسکش کم تر از VB6 هست اما در مورد کار با رشته ها تو ++C من که هنوز روش نسبتا ساده ای پیدا نکردم...!
    نوشتنش با Delphi که هم کار با رشته ها ساده هست، هم بهتره IDE رو تو Delphi طراحی کنیم، اما کیا Delphi بلدن؟ ...
    ...

    نظر شما چیه؟

صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ADO در vb6
    نوشته شده توسط arminela در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 07:57 صبح
  2. سوال در باره vb.net , Vb6.0
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1382, 16:09 عصر
  3. مشکل فارسی نویسی با wiundowsXP و VB6
    نوشته شده توسط arsafari در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 07:28 صبح
  4. تفاوت vb6 و vb.net
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:52 عصر
  5. ساختن object های vb6 به تعداد دلخواه
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •