نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در درج و نمایش

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کاشمر.........................
    پست
    60

    مشکل در درج و نمایش

    سلام دوستان من تو برنامم از تو دوجدول میخوام داخل یه گرید نمایش بدم حالا این خط کدا رو نوشتم ولی مشکلم اینه که وقتی میخواد درج و نمایش بده دوباره همه ی اطلاعات پایگاه داده رو دوباره درج و نمایش میده باید چکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنین ممنونم

    string tarikh = txtsal.Text + "/" + txtmah.Text + "/" + txtruz.Text;
    string ss = "insert into kharidforosh (shomare,tarikh,tedad,gheymatekol,gheymatevahed,mo lahezat,mahaleetebarat,madeh) values (N'{0}',N'{1}',N'{2}',N'{3}',N'{4}',N'{5}',N'{6}', N'{7}')";
    ss = string.Format(ss, txtshomare.Text, tarikh, txttedad.Text, txtgheymatekol.Text, txtgheymatevahed.Text, txtmolahezat.Text, txtetebarat.Text, txtmade.Text);
    s.uai(ss);
    string s1 = "insert into kala (namkala) values (N'" + txtname.Text + "')";
    s.uai(s1);
    dataGridView1.DataSource = s.fil("select shomare,tedad,gheymatekol,gheymatevahed,molahezat, mahaleetebarat,madeh ,namkala from kala,kharidforosh ").Tables[0];

    تو گرید ویو که میخواد نمایش بده هر دفعه که دکمه ی ثبت رو بزنم دوباره از هر درجم چندبار نشون میده
    آخرین ویرایش به وسیله m.batimar : دوشنبه 20 شهریور 1391 در 16:47 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مشکل در درج و نمایش

    وا خوب معلومه که دوباره درج می کنه
    باید یه دکمه واسه درج یه دکمه واسه نمایش بزارید
    یا می تونید چک کنید که اگه وجود داشت دوباره درج نکنه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کاشمر.........................
    پست
    60

    نقل قول: مشکل در درج و نمایش

    ممنون دوست عزیز الان تو پایگاه یک بار درج میکنه ولی وقتی میخواد تو گریدویو نمایش بده چند بار نمایش میده فکر میکنم مشکل از سلکت است چون داره از دو تا جدول میخونه جدول کالا و جدول خریدفروش...
    اگه میشه راهنماییم کنین یا اینکه کد سلکت از دو جدول رو برام بزار (تو درجش هیچ مشکلی وجود نداره)ممنونم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در درج و نمایش

    dgv.DataSource = database1DataSet1.Table1;

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    کاشمر.........................
    پست
    60

    نقل قول: مشکل در درج و نمایش

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    dgv.DataSource = database1DataSet1.Table1;
    ببخش دوستم میشه واضح تر توضیح بدید که باید چکار کنم؟؟؟ممنون میشم ازتون

  6. #6

    نقل قول: مشکل در درج و نمایش

    سلام

    این مشکل وقتی پیش میاد که مثلا" دیتاتیبل یا دیتا ست رو به صورت گلوبال تعریف کرده باشین.
    متغیر مورد نظرتون رو داخل بلاک رویداد کلیک باتن تعریف کنین.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Rave Report (نمایش)
    نوشته شده توسط sardar_ahmadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 06:56 صبح
  2. مشکل با DBctrlGrid برای نمایش عکس های متوالی
    نوشته شده توسط nasr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 12:31 عصر
  3. مشکل vsreport 7 با نمایش اعداد به صورت فارسی
    نوشته شده توسط hosseinrp در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 00:52 صبح
  4. دو مشکل در بانک و نمایش Page
    نوشته شده توسط سیروس در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1383, 12:23 عصر
  5. یک مشکل در نسخه 9 (نمایش گزارش)
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 بهمن 1382, 22:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •