نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: تقویم شمسی برای دلفی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    تقویم شمسی برای دلفی

    با سلام
    کامپوننت my solar date (تقویم شمسی) با قابلیت اتصال به پایگاه داده (با سورس کامل) در لینک زیر موجود می باشد:
    تصویری از محیط کامپوننت تقویم هجری شمسی:
    http://www.mediafire.com/view/cbo9gci0el8zyhk/pic3.png


    خصوصیات و قابلیت های تقویم:
    · ثبت مقدار تاریخ به صورت مقدار عددی (این عدد همان مقدار TDATETIME دلفی برای تاریخ معادل میلادی می باشد، که نوع فیلد مربوطه می بایست double باشد)
    · امکان اختیاری ثبت تاریخ به صورت متنی در 4 فیلد متنی دیگر تا در صورت نیاز در گزارشات از آن ها استفاده شود.
    · امکان تعیین رنگ و نوع گرادیانت سطر روزهای هفته ی تقویم و رنگ خانه ی انتخاب شده.+header , Footer ,.....
    · همچنین edit box تقویم داری maskinput بوده به این معنی که امکان وارد کردن تاریخ اشتباه وجود ندارد و همچنین با دکمه های arrow key یا با کلیک محل انتخاب (روز، ماه ، سال) عوض می شود.
    · تاریخ شمسی بر اساس تقویم رسمی ایران تهیه گردیده (در این تقویم سال های کبیسه داری نظم خاصی نیستند) . (تا سال 1480)
    · بعلاوه تصاویر متنوعی برای دکمه تقویم قابل انتخاب بوده + اندازه فونت به دلخواه متغیر بوده + فونت متن B zar و نمایش کلیه اعداد فارسی می باشد.
    · با کلیک بر روی label امروز:...... به تاریخ امروز خواهید رفت.
    · +رویداد Ondatechage + مخفی کردن دکمه (تبدیل به ورودی تکست)
    +محاسبه و نمایش اوقات شرعی .
    · کلیه ی فونت های استفاده شده در تقویم به صورت مجزا قابل تغییر می باشند همچنین سایز اکثر بخش ها نیز قابل تعیین می باشد ( با تعیین دو خصوصیت calendercells_height , calendercells_width) .
    داشتن CheckBox برای خالی کردن فیلد و غیر فعال کردن کامپوننت.
    کاموپوننت فوق در محیط Delphi XE ، Delphi 2010 ، Delphi XE3، Delphi XE4 ،Delphi XE2 تست شده است. .
    تاریخ موجود بر روی نام فایل ها نشان دهنده تاریخ ویرایش آن هاست.

    ضمیمه 105094
    Ehstrn2010@gmail.com
    آخرین ویرایش به وسیله ehstrn2010 : دوشنبه 13 خرداد 1392 در 21:02 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    مرصی به shdate هم یه نگاهی بنداز بهترینه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    کار شما واقعا ارزش منده ... ولی UI جالبی نداره دوسته من مثلن اون دکمه ای که فلش داره و کنار edit شماست shdate کاملا از date picker دلفی ارث بری شده هم تاریخ میلادی رو داری و هم شمسی داخل گرید هم کال میشه در هرصورت موفق باشید
    http://www.farsicomponents.com

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    ممنون!!! لاکن! اون دکمه که فلش داره ، فلشش عکس و قابل تغییر / قابل مخفی شدن و کال شدن هم هست+ رویداد Onclick هم داره. اگه کسی استقبال می کرد help واسش می ساختم یا توضیحات . کلیه توابع مورد نیاز برای کار با تاریخ هم داخلش موجود+ به خاطر اینکه unit ها مجزا هستش واسه آموزش هم ارزش داره برای مثال کلاس editdate فقط یه edite که ورودیش باید فرمت تاریخ باشه. فقط این مجانیه!!! + گرادیانت رنگ برای صفحه و header , footer به دو روش قابل انتخاب است، عکسای بالا قدیمی هستند همچنین خصوصیات فونت editdate هم قابل تعیین . با کیبورد هم کاملا سازگاره ، به این معنی اگر ماوس هم نبود، نبود!
    ممنون از نظر شما.
    آخرین ویرایش به وسیله ehstrn2010 : سه شنبه 28 شهریور 1391 در 21:35 عصر

  5. #5

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام
    اگه کسی استقبال می کرد help واسش می ساختم یا توضیحات .
    خوب چرا این کار رو نمی کنید؟!!!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    فعلا قصد تکمیل کردن کامپوننت رو دارم ممکنه اسم بعضی از خصوصیاتش عوض بشه ....(در هر صورت از نظر ساختار ذخیره هیچ تغییری نخواهد کرد به این معنی که تمامی نسخه های آتی در برنامه های گذشته قابل استفاده بوده اما ممکن است با تغییر ورژن نمای کامپوننت به حالت پیش فرض برود)

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام تو آخرین نسخه تقویم شمسی اسم کلاس کامپوننت رو تغییر دادم اگر تو برنامه ای قبلا استفاده کرده اید باید تو فایل dfm , unit مربوطه اسمم های قبلی رو تغغیر بدهید
    فعلا قصد تغییری ندارم اگر به باگی برخوردید لطفا همینجا اطلاع دهید در اسرع وقت رفع می کنم.ممنون.
    ا

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    برای کار کردن با توابع تاریخ یه سری توضیحات اضافه کردم.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط ehstrn2010 مشاهده تاپیک
    با سلام
    کامپوننت my solar date (تقویم شمسی) با قابلیت اتصال به پایگاه داده (با سورس کامل) در لینک زیر موجود می باشد:
    تصویری از محیط کامپوننت تقویم هجری شمسی:
    http://www.mediafire.com/view/?6ilsw67izq0n3sp

    خصوصیات و قابلیت های تقویم:
    · ثبت مقدار تاریخ به صورت مقدار عددی (این عدد همان مقدار TDATETIME دلفی برای تاریخ معادل میلادی می باشد، که نوع فیلد مربوطه می بایست double باشد)
    · امکان اختیاری ثبت تاریخ به صورت متنی در 4 فیلد متنی دیگر تا در صورت نیاز در گزارشات از آن ها استفاده شود.
    · امکان تعیین رنگ گرادیانت سطر روزهای هفته ی تقویم و رنگ خانه ی انتخاب شده.
    · همچنین edit box تقویم داری maskinput بوده به این معنی که امکان وارد کردن تاریخ اشتباه وجود ندارد و همچنین با دکمه های arrow key یا با کلیک محل انتخاب (روز، ماه ، سال) عوض می شود.
    · تاریخ شمسی بر اساس تقویم رسمی ایران تهیه گردیده (در این تقویم سال های کبیسه داری نظم خاصی نیستند) . (تا سال 1480)
    · بعلاوه تصاویر متنوعی برای دکمه تقویم قابل انتخاب بوده + اندازه فونت به دلخواه متغیر بوده + فونت متن B zar و نمایش کلیه اعداد فارسی می باشد.
    · با کلیک بر روی label امروز:...... به تاریخ امروز خواهید رفت.
    · +رویداد Ondatechage + مخفی کردن دکمه (تبدیل به ورودی تکست)
    +محاسبه و نمایش اوقات شرعی .
    · کلیه ی فونت های استفاده شده در تقویم به صورت مجزا قابل تغییر می باشند همچنین سایز اکثر بخش ها نیز قابل تعیین می باشد ( با تععین دو خصوصیت calendercells_height , calendercells_width) .
    کاموپوننت فوق در محیط Delphi XE و Delphi 2010 تست شده است. .
    تاریخ موجود بر روی نام فایل ها نشان دهنده تاریخ ویرایش آن هاست.


    Ehstrn2010@gmail.com
    سلام دوست عزیز من از این فایل استفاده کردم اما نمیدونم چرا خروجی تکست نمیده ؟!! مثال:


    ShowMessage(Date1.Text);
    یا
    ShowMessage(DateToStr(Date1));


    این کد خطا میده ؟ !! چرا ؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    این که شما نوشتین چیه؟

    می تونی یکی از حالات زیر رو انتخاب کنید :
    label1.Caption := MYsolardatepicker1.edit_date.text

    label1.Caption := MYsolardatepicker1.date_miladi

    label3.Caption := MYsolardatepicker1.date_shamsi

    label4.Caption :=inttostr(MYsolardatepicker1.day )+'/'
    + inttostr(MYsolardatepicker1.month )+'/'+inttostr(MYsolardatepicker1.year ) ;

    ..............................

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    more stable..من خودم از این در تعداد زیادی برنامه جدی استفاده کردم و مشکلی پیش نیامده. اگر به ایرادی بر خوردید لطفاً به بنده هم اطلاع دهید . در آینده قصد اضافه کردن چک باکس برای Null کردن فیلد مربوطه را دارم.

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    check box اضافه شد . به علت تغیرات زیاد در بعضی قسمت ها با نام جدید به مجموعه اضافه شد.

  13. #13

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    با سلام و عرض تشکر برای این کامپوننت خول من این کامپوننت رو روی xe3 نصب کردم و تست کردم وقتی که tmysolardatepicker را روی فرم قرار می دهیم و می خواهیم با تایپ کردن تاریخی را انتخاب کنیم و طبق عادت کار با سایر نرم افزارها در انتخاب ماه مثلا ماه 4 را انتخاب کنیم و عدد 04 را وارد کنیم به محض ورود عدد 0 با خطای access violation مواجه می شویم

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط hossoleymani مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض تشکر برای این کامپوننت خول من این کامپوننت رو روی xe3 نصب کردم و تست کردم وقتی که tmysolardatepicker را روی فرم قرار می دهیم و می خواهیم با تایپ کردن تاریخی را انتخاب کنیم و طبق عادت کار با سایر نرم افزارها در انتخاب ماه مثلا ماه 4 را انتخاب کنیم و عدد 04 را وارد کنیم به محض ورود عدد 0 با خطای access violation مواجه می شویم
    حق با شماست. مشکل رفع شد. ممنون از اطلاع شما
    آخرین ویرایش به وسیله ehstrn2010 : جمعه 13 اردیبهشت 1392 در 21:05 عصر

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    new properties-...

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    دو خصوصیت UpdateNullOrZeroToNOW و quickUpdate به TDBMYsolardatepickerV2_ اضافه شد. اولی که معلومه چیه . دومی با تغیر تاریخ بلافاصله فیلدو آپدیت می کنه. استفاده برای مثال زمانی که کامپوننت خودش مخفیه شما می تونید با کد روی دکمه اون کلیک کنید تا صفحه انتخاب تاریخ باز شود (مثلا تو Ehlib کد زیر رو تو OnEditBtnClick گرید بنویسید: TDBMYsolardatepickerV2_1.btncalender.click .....)

  17. #17

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    این کامپوننت برای دلفی XE5 جواب میده؟

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    بله - .

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    متاسفانه 64 بیت رو پشتیبانی نمی کنه !!!

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    فرقی نداره! از قابلیت خاصی استفاده نشده که تو 64 بیت کار نکنه شما باید آدرس سورس رو به Lib64 هم اضافه کنی یعنی برو به
    tools /option /delphi option /librery /-----select platform ro bezar win 64
    به library path آدرس سورس رو اضافه کن.

  21. #21

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    اگر واقعا همه این قابلیت ها رو داشته باشه عالیه.
    من دانلودش می کنم.
    چیزی که برای من خیلی مهمه اینه که بدون استفاده از ماوس بشه به عنوان یک سلول در گرید از این استفاده کرد. به علاوه این که خصوصیت آخری که فرمودید، میشه با کد دراپ داون کرد اونو، برای من ارزشمنده.
    دانلود می کنم ببینم چی میشه. تشکر
    =================
    تو دمویی که گذاشتید، یکی از کامبوها اوقات شرعی رو هم نشون می دن. ولی من خصوصیتش رو پیدا نکردم تو کامپوننت تون!
    =================
    تو Help دیدمش. جالب بود واسم. متشکرم
    =================
    کامپوننت ساعت رو نتونستم نصب کنم:
    Program or unit '.Myclock' recursively uses itself
    =================
    با Install Component نصبش کردم. مرسی. منتها یا خیلی سنگینه، یا نمی دونم یه ایراد دیگه داره، خوب رندر نمیشه. گرافیک صفحه رو بهم می ریزه. با یونیت خاصی تداخل نداره؟
    آخرین ویرایش به وسیله Aftab.R : سه شنبه 29 بهمن 1392 در 09:36 صبح

  22. #22

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    با سلام و تشکر از لطف شما که بفکر همه هستید. جسارتا برای راست چین کردن تاریخ ما راهی وجود داره و برای فارسی نوشتن اعداد چون نه راست میشن نه فارسی

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    می توانید فونت مربوطه رو به فونت های فارسی مثل بی نازنین تغییر بدید تا فارسی بشوند( مثلا خصوصیت font_edit رو). اما تغییر خصوصیت bidimode تاثیری در نمایش تاریخ ندارد.

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام، من تصمیم گرفتم از تقویم i18n استفاده کنم همه چی خوبه فقط من نمیدونم چجوری ازش خروجی string بگیرم کسی میدونه چجوری ؟ یه جایی خوندم گفته بودن که این کامپوننت فروشی هستش میگم چون من رایگانش رو دانلود کردم خروجی String نداره ؟!!!!

  25. #25

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام

    دوستان من از نسخه Solar Calendar Package v2.26.11 در دلفی هفت استفاده میکنم.

    اما وقتی برنامه در حال اجرا است و تاریخ کامپیوتر را جلو یا عقب میبرم (مثل اینکه ساعت 12 شب را گذشت و روز عوض شد) تاریخ کامپوننت عوض نمیشه !

    چکار باید بکنم ؟؟


    از دوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارم.


    ممنون

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط Emdad2001 مشاهده تاپیک
    سلام، من تصمیم گرفتم از تقویم i18n استفاده کنم همه چی خوبه فقط من نمیدونم چجوری ازش خروجی string بگیرم کسی میدونه چجوری ؟ یه جایی خوندم گفته بودن که این کامپوننت فروشی هستش میگم چون من رایگانش رو دانلود کردم خروجی String نداره ؟!!!!
    سلام

    این کامپوننت کلا رایگانه!

    به روش زیر میتونید خروجی رشته بگیرید


    IntlDatePicker1.Calendar.Format('yyyy/mm/dd', IntlDatePicker1.Date)


    به دوستان هم پیشنهاد میدم بجای اختراع دوباره چرخ از چرخ های موجود استفاده کنند! کامپوننت های مثل i18n ویا ShDate Solution که دومی پولیه اما ارزش خرید داره.

    موفق باشیم

  27. #27

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام

    دوستان محترم چاره اینکه موقع تغییر روز تاریخ فارسی عوض نمیشه و باید برنامه را ببندیم و دوباره اجرا کنیم چی است ؟


    سپاسگزارم

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام

    میتونید در تابع OnShow فرم مذکور دستور انتصاب تاریخ امروز به کامپوننت مذکور رو بنویسید

    موفق باشیم

  29. #29

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام

    برنامه به این صورت است که در صفحه اول برنامه قرار دارد و بصورت برنامه تلفن گویا با پرسش و پاسخ میباشد.

    یعنی مثلا یک نفر تماس میگیرد و نام کاربری و رمز خود را وارد میکند و برنامه چند سوال از ایشان میپرسد و ایشان جواب میدهد و جواب نمیدهد.
    بعد در آخر تماس گیرنده هم میتواند پیغامی هم برای مدیریت برنامه ضبط کند.
    حالا مثلا اگر امروز مثلا 29 مرداد تماس بگیرد مثلا 3 سوال از ایشان میشود و باید جواب دهد یا جواب ندهد.

    حالا اگر فردا تماس بگیرد باید چند سوال دیگر که ممکن است با روز قبل متفاوت باشد جواب دهد.

    پس باید تاریخ سیستم مطابق تاریخ کامپیوتر به روز شود تا برنامه بتواند سوال ها را بر اساس روز جاری برای تماس گیرنده مطرح کند.

    البته من از تابع تایمر استفاده کرده ام که فعلا نتیجه ای نداشته است !


    ممنون از راهنمایی های شما دوستان

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام

    زمانیکه که قراره سوالات پرسیده بشه بالاخره شما سوالات مربوط به یک روز رو از بانک واکشی میکنید! خوب قبلش به متغیر تاریخ مقدار روز جاری رو اختصاص بدید!

  31. #31

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام

    در صفحه اول برنامه تاریخ و ساعت نمایش داده میشود.

    موقعی که تاریخ سیستم را جلو میبرم یا ساعت خودش جلو میرود و روز عوض میشود باید تاریخ نمایش داده شده هم تغییر کند، درسته ؟


    ممنون

  32. #32

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام دوستان

    من Solar_Calendar_Package_v3.4.12 رو روی xe3 نصب میکنم ولی وقتی توی فرم قرارش میدم این ارور رو میده . و در قسمت uses از SolarCalendarPackage ایراد میگیره .ممنون میشم راهنمایی کنید .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله behnam-k : شنبه 18 اردیبهشت 1395 در 00:53 صبح

  33. #33

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید

    ممنون

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    سلام بایدفایل dcuکه درپوشه solarcalander هستش رادرwin32 برنامه خودت هم کپی کنی.

  35. #35

    نقل قول: تقویم شمسی برای دلفی

    اولا اینکه این تاپیک مربوط به معرفی کامپوننت خوب یه دوست عزیز بود ، سوالات کامپوننت های دیگه رو ببرید تو تاپیک خودشون .


    به دوستان هم پیشنهاد میدم بجای اختراع دوباره چرخ از چرخ های موجود استفاده کنند! کامپوننت های مثل i18n ویا ShDate Solution که دومی پولیه اما ارزش خرید داره.

    دوما ، یکی اومده و وقت گذاشته و یه کامپوننت قشنگ و مفید با کارایی بالا درست کرده . حالا ایرادی داره به جای 2 تا چرخ ما 3 تا چرخ داشته باشیم و دستمون تو انتخاب باز باشه ؟

تاپیک های مشابه

  1. درخواست تقویم شمسی برای دلفی XE
    نوشته شده توسط keshtkar در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 12:19 عصر
  2. تقویم شمسی برای جاوا
    نوشته شده توسط oracle_2007 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 12:45 عصر
  3. تقویم شمسی برای vBulletin
    نوشته شده توسط king007 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 اردیبهشت 1386, 22:38 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •