نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کمک درباره استفاده از comboBox

  1. #1

    کمک درباره استفاده از comboBox

    سلام
    من میخوام تو برنامم از یه comboBox استفاده کنم.

    سناریو برنامه: من از قبل به آیتم های comboBox عدد دادم از (1تا42).اینا شماره های هر درسه که توی جدول در یه ستون ذخیره میشه،کاربر توی این پنجره متونه اطلاعات جدید هر درس رو وارد و بعد از comboBox شماره درس رو انتخاب و در پایگاه داده ثبت کنه.اما برای راحتی کار ،وقت فرم لود میشه یه متد میره و آخرین شماره درس رو از ستون مربوطه جدول برمیگردونه و در comboBox قرار میده تا کاربر بدونه شماره آخرین درس چی بوده .حالا من نمیدونم برای این کار از کدوم خاصیت comboBox استفاده کنم!از خاصیت items.add() استفاده کردم اما مثلا وقتی متد عدد 1 رو برمیگردونه توی comboBox عدد 1 جدید بعد از 42 اضافه میشه.
    من نمیخوام مقدار جدید اضافه شه میخام مقدار متناظر برگشتی متد در comboBox نشون داده شه.
    پیشاپیش سپاس از کمکتون


  2. #2

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    مشکلتون چیه؟
    اگر از کد هستش کدتون رو بگذارید
    اگر نیست بیشتر توضیح بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    با سلام خدمت شما مهندس عزیز
    شما می توانید بصورت زیر عمل کنید و از این خاصیت کمبوباکس استفاده نمایید:
    combo1.selectedItem="1";

    که با این دستور اگه عدد 1 قبلاً توی آیتم های کمبوباکس وجود داشته باشه اونو انتخاب می کنه.
    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    مشکلتون چیه؟
    اگر از کد هستش کدتون رو بگذارید
    اگر نیست بیشتر توضیح بدید


    //متدی که بزرگترین عدد فیلد رو برمیگردونه
    public int max_lsn()
    {

    c = new SqlCommand("select MAX(lsn) from tb1", db.Connect());
    object objmax = c.ExecuteScalar();
    if (objmax == DBNull.Value)
    //اگه هنوز رکوردی در جدول ثبت نشده باشه
    return 0;
    else
    {
    int max = Int32.Parse(objmax.ToString());
    return max;
    }
    }

    //کدهای لود شدن فرم
    pan2.Visible = true;
    //
    global gl = new global();
    //مشکل خط زیر
    comboBox1.SelectedItem = gl.max_lsn();


  5. #5

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط matin.soft مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما مهندس عزیز
    شما می توانید بصورت زیر عمل کنید و از این خاصیت کمبوباکس استفاده نمایید:
    combo1.selectedItem="1";

    که با این دستور اگه عدد 1 قبلاً توی آیتم های کمبوباکس وجود داشته باشه اونو انتخاب می کنه.
    موفق باشی
    کار شما هم انجام دادم ولی بازم وقتی لود میشه تو کمبوباکس چیزی نشون داده نمیشه!

  6. #6

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط پروگرامنویس مشاهده تاپیک


    //متدی که بزرگترین عدد فیلد رو برمیگردونه
    public int max_lsn()
    {

    c = new SqlCommand("select MAX(lsn) from tb1", db.Connect());
    object objmax = c.ExecuteScalar();
    if (objmax == DBNull.Value)
    //اگه هنوز رکوردی در جدول ثبت نشده باشه
    return 0;
    else
    {
    int max = Int32.Parse(objmax.ToString());
    return max;
    }
    }

    //کدهای لود شدن فرم
    pan2.Visible = true;
    //
    global gl = new global();
    //مشکل خط زیر
    comboBox1.SelectedItem = gl.max_lsn();

    خوب دستوراتی که combo box رو پر می کنید؟

  7. #7

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    خوب دستوراتی که combo box رو پر می کنید؟
    combo box رو من توی پنجره پروپرتی از قبل پر کردم نه تو برنامه نویسی چون تعداد درسها ثابته!از 1 تا 42.
    کابر توی فرم وقتی تکس باکس های دیگه رو پر کرد میره سراغ کمبوباکس ،واسه اینکه بدونه آخرین درس چی بوده آخرین شماره توی کمبو نشون داده میشه(با متد max_lsn() که هنگام لود فرم انجام میشه ).حالا شاید کاربر بخواد این اطلاعات رو توی درس های قبلتر یا بعدتر ثبت کنه!برای اینکار با زدن کمبوباکس یکی از شماره های 1تا 42 رو انتخاب میکنه.
    نمی دونم تونستم برسونم یا نه!

  8. #8

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    مقدار بازگشتی max_lsn از چه نوعی هست؟ اگر عددی هست به رشته تبدیلش کنید.
    اینکار رو هم کردم!!! ربطی به این جور چیزا نداره.مشکل اینه وقتی فرم لود میشه هیچ عددی تو کمبوباکس دیده نمیشه.

    عکس زیر موقعه لود شدن فرمه که میخوام شماره آخرین درسی که توی دیتابیس هست رو از جدول برگردونه و در کمبوباکس نشون بده(توسط متد max_lsn() ):



    اینم وقتیه که کاربر میخواد اطلاعات رو سیو کنه:
    آخرین ویرایش به وسیله پروگرامنویس : چهارشنبه 22 شهریور 1391 در 13:19 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    سریعترین روش این هست که شما از setting استفاده کنی در قسمت پراپرتیز از قسمت ستینگ یه فیلد رشته ایجاد کن و وقتی کاربر برروی save کلیک کرد ستینگ رو ذخیره کن با این کار آخرین عدد ذخیره شده برای همیشه هنگام لود فرم باقی خواهد ماند.
    برای سیو ستینگ کد زیر رو استفاده کن.
    properties.setting.default.save();

    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط matin.soft مشاهده تاپیک
    properties.setting.default.save();
    این کد رو کجا بنویسم؟ و چطوری به کومبوباکس ربطش بدم؟ منم مشکل همین دوستمون رو دارم. و با selecteditem و selectedtext کار نمی کنه.

  11. #11

    نقل قول: کمک درباره استفاده از comboBox

    این کد رو کجا بنویسم؟ و چطوری به کومبوباکس ربطش بدم؟ منم مشکل همین دوستمون رو دارم. و با selecteditem و selectedtext کار نمی کنه.
    همونطور که دوستمون گفت تو دکمه ای که قرار اطلاعات رو save کنه.(تو عکس بالا دکمه ok)
    شما اول یه متغییر تو setting پروژتون تعریف میکنید که scope اش user باشه و حالا تو دکمه save تون این کد رو مینویسین
                Properties.Settings.Default.str = comboBox1.Text;
    Properties.Settings.Default.Save();

    str اسم متغییریه که تو setting تعریف کردم
    و حالا تو رویداد لود فرمت از کد زیر واسه لود شدن مقدار ذخیره شده استفاده کن
                comboBox1.Text = Properties.Settings.Default.str;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک درباره انتخاب آیتم combobox با انتخاب عدد مربوطه
    نوشته شده توسط akanazi2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 19:18 عصر
  2. کمک برای استفاده از DBGrid
    نوشته شده توسط Touska در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1383, 22:15 عصر
  3. === کمک درباره نصب مودم در KDE =====
    نوشته شده توسط behrooz در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 07:47 صبح
  4. کمک درباره Upload کردن
    نوشته شده توسط taghavi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 آذر 1382, 04:27 صبح
  5. کمک درباره Filer binder
    نوشته شده توسط behrooz در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 05:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •