نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

  1. #1

    مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    من کد زیر که اجرا می کنم برای تبدیل تاریخ این خطا را میده ؟

    SqlDateTime overflow. Must be between 1/1/1753 12:00:00 AM and 12/31/9999 11:59:59 PM

    اینم کد

    class Date
    {

    public static DateTime DateMiladi(string str)
    {

    DateTime dt = new DateTime();


    dt = DateTime.Parse(str, new System.Globalization.CultureInfo("en-GB").DateTimeFormat );
    return dt;

    }
    کسی می تونه کمکم کنه ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    با توجه به خطا ورودي تاريخ اشتباهه. چون شما از تاريخ شمسي در ورودي استفاده مي كنيد در حالي كه در پايگاه داده نوع تاريخ ميلاديه.پس نوع داده تاريخ رو استرينگ انتخاب كنيد در ديتابيس.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    سلام تاریخ وارد شده معتبر نیست
    در واقع بین محدوده ای که توی ارور می بینید نیست
    می خواین چیکار کنین ؟
    بگین تا کدشو بگم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    متین جان استرینگ کار درستی نیست
    بهتره کار دیگه ای بکنیم ، نوع داده باید همون تاریخ زمان باشه توی دیتابیس ( آخه عواقب داره )

  5. #5

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط matin.soft مشاهده تاپیک
    با توجه به خطا ورودي تاريخ اشتباهه. چون شما از تاريخ شمسي در ورودي استفاده مي كنيد در حالي كه در پايگاه داده نوع تاريخ ميلاديه.پس نوع داده تاريخ رو استرينگ انتخاب كنيد در ديتابيس.
    ممنون جواب دادین من دیتا بیس عوض کردم تاریخ را در دیتابیس استرینگ گذاشتم باز هم همین خطا را داد. من می خوام با این تابعی که نوشتم تاریخ شمسی را به میلادی تبدیل کنم ولی متاسفانه جواب نمی ده ؟ یه کد همین جا دیدم اونم کار نکرد ؟

    ممنون میشم کمکم کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    این کدی هست که پیدا کردم ولی متاسفانه این هم کار نمی کنه :


                       public DateTime pcal(String t)
    {
    try
    {

    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string[] s;
    s = t.Split('/');
    return (pc.ToDateTime(Int32.Parse(s[0]), Int32.Parse(s[1]), Int32.Parse(s[2]), 7, 0, 0, 0));
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("خطا در <span class="highlight">تاریخ</span> ورودی ، از <span class="highlight">تاریخ</span> فعلی سیستم استفاده شد");
    return System.DateTime.Now;
    }
    }


  7. #7

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    سلام تاریخ وارد شده معتبر نیست
    در واقع بین محدوده ای که توی ارور می بینید نیست
    می خواین چیکار کنین ؟
    بگین تا کدشو بگم

    من می خوام با این تابعی که نوشتم تاریخ شمسی را به میلادی تبدیل کنم ولی متاسفانه جواب نمی ده ؟ یه کد همین جا دیدم اونم کار نکرد ؟ کد که می گم هم گذاشتم
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    کد تبدیل شمسی به میلادی :
            public static string shamsi_(DateTime sdate)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    string year = Convert.ToString(pc.GetYear(sdate));
    string month = Convert.ToString(pc.GetMonth(sdate));
    string day = Convert.ToString(pc.GetDayOfMonth(sdate));
    if (month.Length < 2)
    month = "0" + month;
    if (day.Length < 2)
    day = "0" + day;
    string all = year + "-" + month + "-" + day;
    return all;
    }

  9. #9

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    کد تبدیل شمسی به میلادی :
            public static string shamsi_(DateTime sdate)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    string year = Convert.ToString(pc.GetYear(sdate));
    string month = Convert.ToString(pc.GetMonth(sdate));
    string day = Convert.ToString(pc.GetDayOfMonth(sdate));
    if (month.Length < 2)
    month = "0" + month;
    if (day.Length < 2)
    day = "0" + day;
    string all = year + "-" + month + "-" + day;
    return all;
    }
    این کد عالیه درست کا میکنه :)
    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    البته اگر می خواید من یه کلاس شمسی نوشتم که انواع اقسام کارهایی که می خواین با شمسی انجام بدین رو توش نوشتم (آدرس ایمیل بدین براتون بفرستم)

  11. #11

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    البته اگر می خواید من یه کلاس شمسی نوشتم که انواع اقسام کارهایی که می خواین با شمسی انجام بدین رو توش نوشتم (آدرس ایمیل بدین براتون بفرستم)
    کلاس شمسی شما چه طوری هست من از یه کامپوننت استفاده می کنم که یه مشکل کوچیک داره کلاس شما می تونه مشکل منو حل کنه ؟

    کامپوننت من وقتی فرم لود میشه null هست مشکل من اینه که برنامه من تاریخ می تونه null باشه حالا فرض کنید یه کاربر تاریخ را وارد کرد بعد متوجه میشه که نباید تاریخ وارد می کرد متاسفانه با این کامپوننت من نمی تونم به کاربر اجازه بدم که تاریخ پاک کنه آیا کلاس شما این قابلیت داره که کاربر بتونه تاریخ را پاک کنه ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    در هیچ برنامه ای استفاده از کامپوننت توصیه نمیشه ، چون ممکنه اکسپایر بشه و بعد از 6 ماه دیگه برنامه کار نکنه
    کلاس من فقط از رفرنس های خود ویژوال استودیو استفاده شده
    من روی پروژه ای کار کردم که کلا جنگ متغیرهای تاریخ بود واسه همین این کلاس ماحصل تمام بررسی های من توی اون مدت بود.
    در ضمن متوجه نمیشم یعنی چی که تاریخ رو پاک کنه ؟
    این فقط یه کلاس از انواع توابع تاریخ و زمانه که من نوشتم

  13. #13

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    در هیچ برنامه ای استفاده از کامپوننت توصیه نمیشه ، چون ممکنه اکسپایر بشه و بعد از 6 ماه دیگه برنامه کار نکنه
    کلاس من فقط از رفرنس های خود ویژوال استودیو استفاده شده
    من روی پروژه ای کار کردم که کلا جنگ متغیرهای تاریخ بود واسه همین این کلاس ماحصل تمام بررسی های من توی اون مدت بود.
    در ضمن متوجه نمیشم یعنی چی که تاریخ رو پاک کنه ؟
    این فقط یه کلاس از انواع توابع تاریخ و زمانه که من نوشتم
    من زیاد از کامپوننت استفاده کردم در برنامم اگه این طور که شما میگید پس برنامه من مشکل پیدا می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
    اگه اینجور هست که شما میگید پس کامپوننت به درد نمی خوره برای چی درست میشه ؟
    من ایمیل براتون فرستادم توی پیام خصوصی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    بنده هم جواب دادم و کلاس رو به ایمیلتون ارسال کردم
    والا اکثر کامپوننت ها تریال هستن ، بستگی داره که از کجا گرفته باشید . چه عملی رو باهاش انجام بدید.
    مثلا کامپوننت ارسال اس ام اس تریاله
    یا یه کامپوننت گزارش گیری هست که خیلی جالب تر از کریستال ریپورته ولی تریاله
    قبل از استفاده از هر کامپوننتی بررسی کنید تا به مشکل نخورید.

  15. #15

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    من یه سوال داشتم
    از کجا باید بدونم که کامپوننتی که استفاده کردم اکسپایر میشه یا نه ؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    بنده هم جواب دادم و کلاس رو به ایمیلتون ارسال کردم
    والا اکثر کامپوننت ها تریال هستن ، بستگی داره که از کجا گرفته باشید . چه عملی رو باهاش انجام بدید.
    مثلا کامپوننت ارسال اس ام اس تریاله
    یا یه کامپوننت گزارش گیری هست که خیلی جالب تر از کریستال ریپورته ولی تریاله
    قبل از استفاده از هر کامپوننتی بررسی کنید تا به مشکل نخورید.

    شما می دونید کامپونت dropdown اینجوری هست یا نه ؟ من اونو از codeproject گرفتم . کامپوننت تاریخم ShDateTimePicker که از همین سایت گرفتم ؟

  17. #17

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    وقتی نصب میکنی ، کرک یا لایسنس داری یا نه؟

  18. #18

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    در ضمن ShDateTimePicker هم تریال نیست.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مشکل درتبدیل date در سی شارپ

    با سلام
    من نمی دونم چه اصراری دارید که از کامپوننت های بیرونی دات نت استفاده کنید ، مگه خود دات نت کامپوننت به درد بخور نداره ؟
    از طرفی اگر کامپوننت های گرافیکی و شکیل می خواید که پروژه رو زیبا تر کنید خوب برید سراغ WPF که خیلی بهتر و سرعتش بالاتره و از طرفی دغدغه ی اکسپایر شدن رو هم ندارید.
    در هر صورت تشخیص اکسپایر شدن یه کامپوننت به اسمش نیست ، توی جایی که دانلود می کنید باید بررسی کنید که حرفی از دمو ، تریال یا چیزی شبیه به این نباشه وگرنه از چند ماه بعد باید ترسید !!!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل کانکشن استرینگ در سی شارپ
    نوشته شده توسط reghbali06 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 17:44 عصر
  2. سوال: مشکل با اینترنت و سی شارپ دات نت
    نوشته شده توسط Matin_Delphi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1388, 19:22 عصر
  3. سوال: مشکل در نصب برنامه سی شارپ در بعضی از مواقع
    نوشته شده توسط paridarkavir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 07:14 صبح
  4. مشکل در راه اندازی سی شارپ
    نوشته شده توسط hesam_vb_vig در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 11:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •