نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجوی عکس؟

  1. #1

    Unhappy جستجوی عکس؟

    می خوام داخل فولدر جستجو کنم و عکس مورد نظر رو load کنم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

    جستجو بر اساس نام عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: جستجوی عکس؟

    سلام
    منظورتون چه جور جستجویی هستش ؟
    خوب چرا از دیالوگ های خود دات نت استفاده نمی کنید ؟
    پنجره open به اون خوشگلی داره

  3. #3

    نقل قول: جستجوی عکس؟

    نمی خوام کار درگیر شه......نمونش دفترجه تلفن که اگه اسمو سرچ مردی عکس طرف هم میاد نه این که بری عکس هم انتخاب کنی؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: جستجوی عکس؟

    می تونی ادرس تصویر رو ذخیره کنی ، وقتی هم سرچ کنی بالاخره تو ادرس نام تصویر هم هست دیگه!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: جستجوی عکس؟

    سلام
    مثال جستجو در درایو D :

    if
    (File.Exists("D:\\"+textBox1.Text))
    {
    pictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile("D:\\"+textBox1.Text);
    }
    else

    {
    MessageBox.Show("Nadarim!");
    pictureBox1.Image = null;
    }

    using System.IO;
    هم یادت نره.

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی سریع و پیدا کردن max مقدار در کمترین زمان ممکن
    نوشته شده توسط کتایون در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 19:34 عصر
  2. جستجوی فایل در هارد
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 20:27 عصر
  3. برنامه مربوط به جستجوی فارسی در فایلهای pdf
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1382, 14:33 عصر
  4. جستجوی کلمات کلیدی
    نوشته شده توسط ParWin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آبان 1382, 19:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •