نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با zend soap و php soap

  1. #1

    Exclamation مشکل با zend soap و php soap

    سلام
    کلا نمیشه از این soap server جواب گرفت. هر حالتی نوشتم موقع فراخوانی با soap client چه با زند و چه با SoapClient خطای زیر رو میده:
    Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [VersionMismatch] Wrong Version

    اساسی درگیرشم و باید تا فردا تحویل بدم.
    بنظرتون مشکل از کجاست

    کد سمت سرور:

    class Developers_ApiController extends Zend_Controller_Action {
    public $parameters;
    public $config;
    public $session;
    public $errors = array();
    //change this to your WSDL URI!
    private $_WSDL_URI;

    public function init() {

    $this -> config = Zend_Registry::get('config');
    $this -> session = Zend_Registry::get('session');
    $autoloader = new Zend_Application_Module_Autoloader( array('namespace' => 'Default', 'basePath' => dirname(dirname(__FILE__))));
    $this -> _WSDL_URI = SITE_PATH . 'developers/api/soap';
    $this->parameters = $this->_getAllParams();
    $this->getHelper('viewRenderer')->setNoRender(true);

    }

    public function soapAction() {
    header ("content-type: text/xml");
    $autodiscover = new Zend_Soap_AutoDiscover();
    $autodiscover->setUri( sprintf($this->_WSDL_URI,0) );
    $autodiscover->setClass('NAG_api' );

    $autodiscover->handle();

    exit;
    }

    public function restAction() {

    $server = new Zend_Rest_Server();
    $server -> setClass('NAG_api');
    $server -> handle();
    exit ;
    }
    }


    کد سمت کلاینت (تست):

    ini_set('soap.wsdl_cache_enabled', '0');
    ini_set('soap.wsdl_cache_ttl', '0');

    $soap_conf = array(
    "trace" => 1,
    'location' => 'http://example/developers/api/soap?wsdl',
    'uri' => 'http://example/developers/api/soap',
    "exceptions" => 1,
    "soap_version" => SOAP_1_2,
    'encoding' => 'UTF-8'
    );
    $client = new SoapClient(null,$soap_conf);
    $params = array(
    'username'=>'demo',
    'password'=>'demo',
    'to'=>'09123456789',
    'from'=>'',
    'message'=>'testتست',
    'schedule' => FALSE
    );
    echo $client->__soapCall('SendMessage',$params);


    [hr]
    کلا نمی دونم جریان چیه! نمی دونم مشکل از ورژن soap سروره یا نه
    ممکنه مثلا تو سرور ورژن 1.1 باشه و این زند از 1.2 استفاده کنه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با zend soap و php soap

    یک سری تغییرات دادم حالا متوجه شدم اشکال از برنامه خودمه ممکنه یه تداخلی باشه که خطا بصورت زیر هست:

    ( ! ) Fatal error: SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://example/developers/api/soap?wsdl' : Extra content at the end of the document in F:\www\example\core\library\Zend\Soap\Client\Commo n.php on line 51

    میشه کمکم کنید؟ من همه جای برنامه رو گشتم. هیچ هدری قبل از این ارسال نمی شه و کاراکتری هم ارسال نمیشه ...

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در ساخت عکس با php
    نوشته شده توسط mst_ab در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 16:08 عصر
  2. سوال: مشکل کاراکتر ف در easy php
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 12:13 عصر
  3. سوال: مشکل با zend
    نوشته شده توسط ariashop در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 00:08 صبح
  4. مشکل در برقراری ارتباط با php &mysql
    نوشته شده توسط msafvati در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 09:34 صبح
  5. مشکل با zend optimizer
    نوشته شده توسط reza_pa48 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 16:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •