نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: لود کامل صفحه در WebBrowser

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    لود کامل صفحه در WebBrowser

    سلام

    چطوری بفهم که صفحه مورد نظر کامل لود شده و بعد از لود کامل دستورات ادامه پیدا کنه.

    دقت کنید این چک شدن وسط یک حلقه فر هستش یعنی ادامه اجرا شدن حلقه فر منوط به لود شدن کامل صفحه باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله mhsmity : پنج شنبه 23 شهریور 1391 در 00:48 صبح

  2. #2

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    سلام
    می توانی از رویداد Page_LoadComplete بنویسید ویا از جاوا اسکریپت استفاده کنید.

    protected void Page_LoadComplete(object sender, EventArgs e)
    {
    // Possibly even better to do this in the properties of the control...
    lblText.Text = "value set...";
    }


    <head runat="server">
    <title></title>
    <script type="text/javascript" language="javascript">

    function getOffset() {
    var curUTCDate = new Date();
    var iMins = curUTCDate.getTimezoneOffset();
    alert("ok");
    return iMins;
    }
    </script>

    </head>
    <body id="bodymain" onload="javascript:document.forms[0]['loaded'].value=getOffset();">
    <form id="form1" runat="server">
    <div>

    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="Label"></asp:Label>

    </div>
    </form>


    </body>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    اصلا رویداد Page_LoadComplete نداریم بیشتر توضیح بدین
    اگه امکان داره قسمت جاوا اسکریپت بیشتر توضیح بدین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    روی وب بروزر خود دوبار کلیک کنید . رویدادی که برایتان نمایش داده می شود . همان رویدادی کامپلیت هستش . یعنی زمانی که صفجه کامل لود شد . حال دستوراتی که می خواهید پس از لود کامل نمایش داده شود را بنویسید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    روی وب بروزر خود دوبار کلیک کنید . رویدادی که برایتان نمایش داده می شود . همان رویدادی کامپلیت هستش . یعنی زمانی که صفجه کامل لود شد . حال دستوراتی که می خواهید پس از لود کامل نمایش داده شود را بنویسید
    با دبار کلیک کردن رویداد زیر به نمایش دراومده
            private void web_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {

    }

    فکر کنم منظور شما از Page_LoadComplete همین رویداد بالا باشه درسته دوست عزیز؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    از دوستان کسی هست که یه حلقه فرو بنویسه که 10 آدرس اینترنتی رو لود که و شرط اضافه شدن شمارنده حلقه لود شدن کامل صفحه باشه؟
    می خوام به صورت پشت سر هم یه تعداد صفحه رو لود کنم.
    اگه روش دیگری هم هست بگید؟
    آخرین ویرایش به وسیله mhsmity : پنج شنبه 23 شهریور 1391 در 18:12 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    سلام کسی نیست که جواب مارو بده کمک کنید.

    10 تا ادرس (اینترنت Url) دارم می خوام وقتی لود قبلی (داخل WebBroser) کامل شد.ادرس بعدی لود بشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    یه نفر کمک کنه
    هنوز مشکلم حل نشده

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: لود کامل صفحه در WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    یه نفر کمک کنه
    هنوز مشکلم حل نشده
    شما رو که راهنمایی کردند دیگه خودتون باید برید دنبالش...(کار سختی هم نیست کافیه یه متغییر عمومی تعریف کنید و در هر بار لود مقدار دهی کنید و بر اساس مقدار url ست کنید.)

تاپیک های مشابه

  1. انتظار برای لود کامل صفحه
    نوشته شده توسط tux-world در بخش jQuery
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 09:50 صبح
  2. سوال: مرورگری می خواهم که بعد از لود کامل صفحه رفرش شود
    نوشته شده توسط com.mohsen در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 22:13 عصر
  3. تشخیص لود شدن کامل صفحه به وسیله webBrowser
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1388, 13:35 عصر
  4. نمایش صفحه بعد لود کامل
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 13:26 عصر
  5. progressbar قبل از لود کامل صفحه
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 19:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •