نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    با سلام

    به چه صورت میتوان مقداری را که به صورت identity است و قرار است که ثبت شود، درون یک textBox نمایش داد.
    مانند "ش پرونده" در عکس زیر

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    یک select رو انجام بدی که بزرگترین مقدار فیلد رو به دست بیارید
    سپس همون رو با عدد 1 جمع کنید

  3. #3

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    جانوس جان به روش خوبی اشاره کردن.
    ولی برای فیلد identity نیازی به این کار نیست . در فرم شما بعد از پذیرش بیمار و زدن ثبت اتوماتیک شماره پرونده جدید و بدون تکرار بهش تعلق میگیره.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    جانوس جان به روش خوبی اشاره کردن.
    ولی برای فیلد identity نیازی به این کار نیست . در فرم شما بعد از پذیرش بیمار و زدن ثبت اتوماتیک شماره پرونده جدید و بدون تکرار بهش تعلق میگیره.
    بله دوست عزیز درسته، در ثبت کردن مشکلی نیست.
    من فقط میخوام این عددی که قراره ثبت بشه در TextBox قرار بگیره و نمایش داده بشه.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    یک select رو انجام بدی که بزرگترین مقدار فیلد رو به دست بیارید
    سپس همون رو با عدد 1 جمع کنید
    آرش جان من به این صورت مقدار بیشترین فیلد رو به دست آوردم
    حالا چجوری یک واحد بهش اضافه کنم؟؟؟

    SELECT TOP (1) sh_parvande FROM bimar ORDER BY sh_parvande DESC

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    اونو بزارید تو SQLCommand
    و تابع ExecuteScalar(); را فراخوانی کنید و تابع رو بزارید تو int.parse
    سپس اخرش +1 بزنید :
    مثلا:
    string sh_Identity = (int.Parse(objSQLCommand.ExecuteScalar().ToString(  )) + 1).ToString();


    این هم int برمی گردونه:
    int sh_Identity = int.Parse(objSQLCommand.ExecuteScalar().ToString()  ) + 1;

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    اونو بزارید تو SQLCommand
    و تابع ExecuteScalar(); را فراخوانی کنید و تابع رو بزارید تو int.parse
    سپس اخرش +1 بزنید :
    مثلا:
    string sh_Identity = (int.Parse(objSQLCommand.ExecuteScalar().ToString(  )) + 1).ToString();


    این هم int برمی گردونه:
    int sh_Identity = int.Parse(objSQLCommand.ExecuteScalar().ToString()  ) + 1;
    ممنون از جواب شما
    ولی objSqlCommand رو نشناخت
    آخرین ویرایش به وسیله sattar1 : جمعه 24 شهریور 1391 در 15:24 عصر

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    به این صورت به جواب رسیدم

    SqlCommand selectcmd = new SqlCommand ("SELECT MAX(sh_parvande) + 1 AS id FROM bimar", con);
    con.Open();
    textBoxX1.Text = selectcmd.ExecuteScalar().ToString();
    con.Close();

    selectcmd.Dispose();


    ممنون از تمام دوستان بابت راهنمایی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    ObjSQLCommand نام SQLCommand شما هست
    دیگه اینو باید خودتون بفهمید دیگه!

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: نمایش یک مقدار identity درون یک textBox

    فرشید جان من اوله راهم
    زمان میبره تا با همه ی اصطلاحات آشنا بشم

    الان که شما گفتید، پی به قضیه بردم
    همین جوری میشه که آدم یاد میگیره

تاپیک های مشابه

  1. جمع ستون در sql و نمایش جمع درون یک TextBox
    نوشته شده توسط amirahanin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 17:34 عصر
  2. سوال: نمایش تصویر و متن درون TextBox
    نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 18:53 عصر
  3. فوری پیدا کردن یک رشته درون یک textbox
    نوشته شده توسط آزیتا نبی زاده در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 22:09 عصر
  4. قرار دادن مقدار از دیتابیس داخل TextBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 15:46 عصر
  5. نمایش محتویات یک رکورد در تعدادی textbox
    نوشته شده توسط mino در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1383, 20:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •