نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    Question محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    سلام
    اگر بخواهیم یک گزارش داشته باشیم که سود هر فاکتور را محاسبه کند به چه روشی باید اقدام کنیم؟

    چون قیمت ها دائم در حال تغییر است و این گزارش باید ثابت باشد و در هر تاریخی این گزارش گرفته می شود نباید اعداد و ارقام تغییر پیدا کند.
    به نظر خودم باید قیمت خرید را هنگام ثبت هر رکورد همراه آن ذخیره کنم ولی این کار مشکلاتی دارد.
    نظر دوستان چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    میشه یک جدول واسط، واسه قیمت ها قرار داد.
    چون در یک سال ممکنه n بار تغییر قیمت داشته باشیم واسه هرکالا.

    که توی این جدول کدکالا - قیمت - تاریخ - فعال بودن یا نبودن (مشخص بشه که این کالا درحال حاضر داره بر اساس کدام قیمت محاسبه بشه). که البته با وجود فیلد تاریخ میتوان قیمت آخرین تاریخ رو به عنوان قیمت فعلی کالا در نظر گرفت پس وجود فیلد "IsActive" الزامی نیست.
    و توی جدول فاکتور هم کد کالا - کد قیمت ذخیره میشوند. پس دیگه نیازی نیست توی جدول کالا فیلدی به نام قیمت داشته باشیم.



    البته باید روش های بهتری هم باشه...

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله کامروا : جمعه 21 مهر 1391 در 23:54 عصر

  3. #3

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    یکی از راهها اینه که
    در هنگام فروش می بایست کاربر تعیین کنه اجناس مربوط به کدام اجناس خریداری شده می باشد
    و شما اون شناسه را همراه با ثبت فاکتور فروش دارید
    و به راحتی می توانید سود آن را به دست بیارید

  4. #4

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    توی این تاپیک در موردش حسابی بحث شده ... هر روشی که از نظرتون بهتر بود اتخاب کنید ...

    اما پیشنهاد من اینهکه قیمت کالا رو به فاکتور اضافه کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    سلام
    ممنون از جوابتون
    ولی فکر کنم یکم مسئله رو خوب توضیح ندادم.
    من در حال حاضر قیمت فروش را دارم ذخیره می کنم.
    مشکل من اینکه می خواهم یک گزارش بسازم که سود هر فاکتور را نشان بده و این کار مستلزم اینه که شما قیمت خرید رو داشته باشید.
    حالا این کالا را که دارید می فروشید از کدام قیمت خرید هست؟
    چون این قیمت ها همیشه در حال تغییر هست فکر کنم بهتر باشه قیمت خرید رو ذخیره کنم!
    و اما یک مشکل دیگر.
    من در ایتدای دوره مالی موجودی کالای A صفر است ولی بعد از یک مدت یک سند برگشت کالا می زنم و وقتی سند برگشتی میزنم و هنوز هیچ خریدی انجام نشده اینجا قیمت خرید باید از کجا آورده شود؟

  6. #6

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    حالا متوجه منظورتون شدم ... منم این سئوال رو اضافه می کنم به سئوال شما ... من 10 تا از کالای A رو توی یه فاکتور می فروشم ... از این 10 تا 5 تاشو با قیمت X خریدم 5 تارو با قیمت Y سودش رو چه جوری حساب می کنیم ؟!

  7. #7

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    قیمت‌گذاری کار سختی است
    باید اول روش قیمت‌گذاری را مشخص کنید
    FIFO یا LIFO یعنی اول کالاهای قدیمی‌تر فروخته می‌شوند یا کالاهای جدید
    و یا یک روش دیگر یعنی «میانگین» قیمت

    ممکنه شما در انبار از یک کالا با سه قیمت داشته باشید
    و موقع فروش از هر سه قیمت در کنار هم بفروشید
    اگر مطلب بالا را برای خودتان مشخص کنید روش محاسبه هم که نسبتا کار پیچیده‌ای است مشخص می‌شود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    من از قیمت میانگین موزون استفاده می کنم.
    ولی اگر منظورتون این باشه سود فاکتور را از قیمت میانگین در بیارم باید بگم که قیمت میانگین همیشه در حال تغییر است.

  9. #9

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    با این روشی که شما کار می‌کنید سود ممکن است متغیر باشد
    این ویژگی روشی است که شما انتخاب کرده‌اید و حتی اگر به شکلی در برنامه‌نویسی یک عدد ثابت را همیشه نشان بدهید
    این عدد نادرست خواهد بود
    اگر می‌خواهید یک عدد ثابت نشان بدهید و درستی آن اهمیتی ندارد
    موقع ثبت فاکتور سود آن را هم در یک ستون ذخیره کنید و موقع بازخوانی آن را نشان دهید

  10. #10

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    با این روشی که شما کار می‌کنید سود ممکن است متغیر باشد
    این ویژگی روشی است که شما انتخاب کرده‌اید و حتی اگر به شکلی در برنامه‌نویسی یک عدد ثابت را همیشه نشان بدهید
    این عدد نادرست خواهد بود
    اگر می‌خواهید یک عدد ثابت نشان بدهید و درستی آن اهمیتی ندارد
    موقع ثبت فاکتور سود آن را هم در یک ستون ذخیره کنید و موقع بازخوانی آن را نشان دهید
    سود را ذخیره کردن اصلا اصولی نیست
    ساده ترین مشکلی که به وجود می یاره اینه که وقتی کاربری فاکتور خریدش را اصلاح می کنه
    محاسبه سود ممکنه تغییر کنه و برای به روز رسانی اون با مشکلات زیادی مواجه می شه
    بهترین روش و ساده ترین روش اینه کاربر در حین ثبت فاکتور فروش بتواند فاکتور خرید را هم انتخاب کنه
    و باید یک شناسه از فاکتور خرید یا کالای خریداری شده در جدول ذخیره نمود

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    سود را ذخیره کردن اصلا اصولی نیست
    ساده ترین مشکلی که به وجود می یاره اینه که وقتی کاربری فاکتور خریدش را اصلاح می کنه
    محاسبه سود ممکنه تغییر کنه و برای به روز رسانی اون با مشکلات زیادی مواجه می شه
    بهترین روش و ساده ترین روش اینه کاربر در حین ثبت فاکتور فروش بتواند فاکتور خرید را هم انتخاب کنه
    و باید یک شناسه از فاکتور خرید یا کالای خریداری شده در جدول ذخیره نمود
    به نظر شما در این طراحی که شما گفتید جدول پایینی هم لازمه؟
    Screenshot from 2012-09-17 10:56:30_cropped.png

  12. #12

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    به نظر شما در این طراحی که شما گفتید جدول پایینی هم لازمه؟
    Screenshot from 2012-09-17 10:56:30_cropped.png
    لطفا یک توضیحی هم بدید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    لطفا یک توضیحی هم بدید
    سوال این بود که وقتی قیمت یک تموم میشه خود برنامه قیمت دو رو چطوری در نظر بگیره.(اتوماتیک یا دستی)(تیبل سوم برای حالت دستیه)

    به این نتیجه رسیدم که چون تعداد اقلام یک فاکتور زیاد نیست میتونیم برای هر سطر فاکتور یک ستون به اسم مثلاً PriceGroupIndex بزاریم و کالاهایی رو که کاربر یکی انتخاب کرده و برنامه مجبور شده جدا کنه رو تشخیص بده. و در یک گروه قرار بده(در گزارشات در قالب یک سطر به کاربر نمایش بده)خاصیت این روش اینه که میتونیم برای هر سطر از هر گروه Attribute های جدا بزنیم و اگر کد کالایی تغییر کرد, بتونیم با کد قبلی با هم در یک سطر ثبت کنیم.

    ولی در این روش اگر فاکتور های قبلی ویرایش بشن و فاکتور جدید طوری برگشت بخوره که اجناس قیمت اول با تعداد محدودی(نه همه) از اجناس قیمت دوم هم برگشت بخوره قیمت ها جابجا میشه.:wonder:

    اگر در این طراحی به هر کالای فاکتور یه سریال یا تاریخ ویرایش اضافه کنیم این مشکل حل میشه ولی سربارش خیلی بالاست.

    یا همه ی اینها رو بیخیال بشیم و در یک طراحی LIFO هر ویرایش رو جدا از خود فاکتور ذخیره کنیم تا بعداً قابل رجوع باشه.در طراحی های OOP خیلی خوب میشه ولی در sql خیلی سخته.

    یا مثل AdventureWorks هر فاکتور Revision های مختلف داشته باشه.که خیلی سنگین میشه.

    راه خیلی زیاده
    فکر میکنم بهتر باشه در یک تاپیک دیگه همه شرایط رو بررسی کنیم.شاید بقیه هم علاقه داشته باشند.

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش :



    دوست گرامي



    شما بدون توجه به متغييرهاي ديگري كه در محاسبه سود و زيان نقش دارند ، چطور سود را محاسبه مي كنيد ؟


    سود كه از كسر خريد و فروش محاسبه نمي شود . محاسبه سود نياز به رعايت استانداردهاي حسابداري دارد .


    لحاظ نمودن مواردي مثل اقلام زير در محاسبه سود به شما كمك خواهد كرد :


    -موجودي ابتداي دوره
    -خريد طي دوره
    -برگشت از خريد وتخفيفات
    -هزينه هاي پرداختي بابت خريدها
    -هزينه هاي سربار(برق،دستمزد غير مستقيم....)
    -....

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    این سود ناخالص است
    بله اگر بخواهیم سود خالض را حساب کنیم مواردی که شما گفتید باید لحاظ شود

  16. #16

    Question نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    قیمت‌گذاری کار سختی است
    باید اول روش قیمت‌گذاری را مشخص کنید
    FIFO یا LIFO یعنی اول کالاهای قدیمی‌تر فروخته می‌شوند یا کالاهای جدید
    و یا یک روش دیگر یعنی «میانگین» قیمت

    ممکنه شما در انبار از یک کالا با سه قیمت داشته باشید
    و موقع فروش از هر سه قیمت در کنار هم بفروشید
    اگر مطلب بالا را برای خودتان مشخص کنید روش محاسبه هم که نسبتا کار پیچیده‌ای است مشخص می‌شود
    سلام.امکان داره راجع به FIFO یا LIFO یه مقدار توضیح بدین.متشکرم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    http://en.wikipedia.org/wiki/FIFO_and_LIFO_accounting
    First In First Out
    Last In First Out
    اولی یعنی:اجناس قدیمی زودتر خارج میشن.
    دومی یعنی:اجناس جدید زودتر خارج میشن.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : پنج شنبه 27 خرداد 1395 در 08:22 صبح

  18. #18

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    نقل قول نوشته شده توسط baktash.n81@gmail.com مشاهده تاپیک
    حالا متوجه منظورتون شدم ... منم این سئوال رو اضافه می کنم به سئوال شما ... من 10 تا از کالای A رو توی یه فاکتور می فروشم ... از این 10 تا 5 تاشو با قیمت X خریدم 5 تارو با قیمت Y سودش رو چه جوری حساب می کنیم ؟!
    این دقیقا مشکلیه که من الان دارم.
    یه راه پیدا کردم که جواب هم میده اینه که با هر رکورد قیمت خرید رو هم ذخیره کنم که مشکلش اینه که خیلی سربارش زیاده و وقتی تعداد اقلام فاکنور زیاد باشه اصلن جواب نمیده .
    کسی راه بهتری سراغ نداره؟

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خوزستان، دزفول
    پست
    243

    نقل قول: محاسبه سود فاکتور در برنامه خرید و فروش

    سلام دوست عزیز
    آیا مشکلتون حل شده یا توضیح بدم؟


تاپیک های مشابه

  1. یه سوال در مورد فاکتور خرید یا فروش
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 12:14 عصر
  2. سوال: درخواست برنامه خرید و فروش کالا
    نوشته شده توسط reza108108 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1387, 00:14 صبح
  3. برنامه سیستم خرید و فروش یک فروشگاه
    نوشته شده توسط dawena در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 03 اسفند 1386, 14:12 عصر
  4. ساختن یک بانک در مورد فاکتور خرید و فروش
    نوشته شده توسط sarakhanom در بخش Access
    پاسخ: 26
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 18:49 عصر
  5. برنامه خرید و فروش کالا
    نوشته شده توسط n_ali27 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 21:50 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •