نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

  1. #1

    گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    سلام من نمونه های گزارش پویا را دیدم ولی نمونه برای لیبل در خروجی و جود نداشت لطف می کنید راهنمایی کنید
    یا نموته معرفی کنید

    سوال 2 : می توانیم محیط ریپورت ویو را فارسی کنیم
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    کسی نبود کمک کند

  3. #3

    نقل قول: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    من می خواهم سه ستون از یک جدول را به انتخاب کاربر به یک گزارش بدهم و لیبل بزنم
    لطفا کمک کنید

  4. #4

    نقل قول: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    سلام دوستان
    من می خواهم یک گزارشم با stim بسازم به طوری که برچسب را نشان دهد به طوری که در C#‎‎‎‎‎ مقادیر مورد نمایش داده شده از جدول را انتخاب کنم
    از یک نفر پرسیدم گفت که باید در Stim یک تکست variable انتخاب کنم و در C#‎‎‎‎‎ به آن مقدار بدهم
    این نمونه گزارش من است حالاکمک می کنید که چطور ستونی از جدول را به این Variable متصل کنم
    تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    سلام با این کد میتونی به متغیرت مقدار بدی

    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Save(
    Application.StartupPath + @"\sti1.mrt");

    stiReport1.Load(Application.StartupPath + @"\sti1.mrt");

    stiReport1.Dictionary.Variables["L1"].Value = dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString();

    stiReport1.Render(true);
    stiReport1.Show();


    سوال 2 : می توانیم محیط ریپورت ویو را فارسی کنیم
    در مورد این سوال هم باید: از گزینه Select UI Language در زیر نوار عنوان فارسی را انتخاب کنی.

  6. #6

    نقل قول: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    تشکر
    ولی من نمی خواهم یک مقدار خاص را بدهم می خواهم یک ستون از یک جدول در دیتابیس sql را بدهم
    اطفا یکی کمک کند

  7. #7

    نقل قول: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    کسی نیست کمک کند

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: گرفتن گزارش پویا با stim ولی خروجی به صورت لیبل باشد

    خب فکر میکنم باید به تعداد سلول هات text بچینی توی گزارشت و یکی یکی مقدار بدی.

تاپیک های مشابه

  1. صفحه گزارش پویا با کریستال رپورت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 01:06 صبح
  2. گرفتن گزارش از Store procedure
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1387, 10:13 صبح
  3. گرفتن گزارش از یک dataGrid
    نوشته شده توسط asirha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1384, 21:51 عصر
  4. گزارش پویا با وی بی
    نوشته شده توسط coral در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 26
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1383, 09:43 صبح
  5. گزارش پویا با crystal report
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1382, 19:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •