نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: Refresh لحظه ای لیبل

  1. #1

    Question Refresh لحظه ای لیبل

    با سلام
    یه برنامه ای نوشتم که با پورت سریال بصورت متوالی داده میگیره. حالا میخوام اون داده رو در یک لیبل نشون بدم.از اونجا که داده های ورودی پشت هم عوض میشن چطوری این Refresh رو در لیبل اعمال کنم؟ ینی مقداری که نشون میده با آمدن داده جدید عوض شه.
    ممنون میشم کمکم کنید چطور این کار رو انجام بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SharpSabre
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خونمون
    سن
    40
    پست
    136

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    با اضافه کردن یک Timer از منوی Tool یا استفاده از Events اون ورودی مثل StateChanged یا TextChanged و ..

  3. #3

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    ایونت کنترل لیبل؟چجوری این کارو کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SharpSabre
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خونمون
    سن
    40
    پست
    136

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط masoud.a مشاهده تاپیک
    ایونت کنترل لیبل؟چجوری این کارو کنم؟
    اطلاعات رو کجا می ریزی ؟ Events همون رو روی lable1.text تنظیم کن که بروز بشه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    با استفاده از نخ ها(Thread) هم میشه خیلی هم خوب در میاد ، عمل خوندن از پورت سریال رو داخل یه تابع مینویسی و میگی نخ این تابع رو مدام بخونه و اگه خواستی زمانی باشه یعنی مثلا هر 2 ثانیه بخونه از thread.sleep(2000) استفاده کن اینجوری برنامه سریع تر کار میکنه

  6. #6

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط vaheeed مشاهده تاپیک
    با استفاده از نخ ها(Thread) هم میشه خیلی هم خوب در میاد ، عمل خوندن از پورت سریال رو داخل یه تابع مینویسی و میگی نخ این تابع رو مدام بخونه و اگه خواستی زمانی باشه یعنی مثلا هر 2 ثانیه بخونه از thread.sleep(2000) استفاده کن اینجوری برنامه سریع تر کار میکنه
    منم همین کارو میخواستم بکنم ولی بلد نبودم چطوری پیاده سازیش کنم.میشه یه مثال بزنید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    ببخشید وقت ندارم برنامه بنویسم راحته ها ولی وقتش نیست این برنامه که گذاشتم بصورت مداوم اینترنت رو چک میکنه با نخ نوشتم زیاد خودتو در گیر کد هاش نکن واسه اینترنت و ... فقط کتابخونه threading رو اضافه کن و بعد یه thread تعریف کن و یه delegate و بعد دستورات تابع start_click_1 داره یه نخ رو تعریف و بعد شروعش میکنه فقط یادت باشه تابعی که به نخ میدی باید void باشه حتما و داخلش یک حلقه بینهایت که فقط یه بار اجرا نشه.اگه میخوای تغیری در فرم ایجاد کنی حتما باید داخل یه تابع دیگه بنویسیش و بعد با invoke فراخونیش کنی ، من برای sleep مقدار رو از کاربر گرفتم و در 1000 ضرب کردم چون مقدار sleepبه میلی ثانیه هست . اگه دیدی نفهمیدی بگو یه برنامه ساده مینویسم سره فرصت.
    متاسفانه سایت اجازه آپلود نداد تو سایت خودم آپ کردم
    http://negin-kh.ir/upload/1.zip

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    برنامه سادش رو هم نوشتم اینو بخونی بهتره
    http://negin-kh.ir/upload/threadsade.zip

  9. #9

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط vaheeed مشاهده تاپیک
    برنامه سادش رو هم نوشتم اینو بخونی بهتره
    http://negin-kh.ir/upload/threadsade.zip
    خیلی ممنون,عالی بود

  10. #10

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط vaheeed مشاهده تاپیک
    برنامه سادش رو هم نوشتم اینو بخونی بهتره
    http://negin-kh.ir/upload/threadsade.zip
    برنامه چرا بعد از چند دقیقه این error رو میده؟اشکال برنامه چیه؟
    Cross_thread Operation not valid:Control Label6 accessed from a thread other than the thread it was created on

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار vaheeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    287

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    چند دقیقه یعنی چند دقیقه؟؟ من 5 دقیقه هست داره واسه خودش میشماره من خسته شدم خروج رو زدم ، راستی از دکمه خروج استفاده میکنی یا از ضربدر فرم واسه بستنش استفاده میکنی؟؟

  12. #12

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    برنامه من داره داده میگیره اونا رو تو لیبل نشون میده و Refresh میکنه. کمتر از 5 دقیقه طول میکشه تا این مشکل ایجاد بشه.

  13. #13

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    ترد نيازي نبود. يه ليست باكس بذاريد و يه تايمر. با تايمر اطلاعات رو مدام از پورت بخونيد و اونو توي ليست باكس بريزيد و در تايمرتون هم بگيد آخرين سطر داده در ليست باكس رو توي ليبل نشون بده

  14. #14

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    ترد نيازي نبود. يه ليست باكس بذاريد و يه تايمر. با تايمر اطلاعات رو مدام از پورت بخونيد و اونو توي ليست باكس بريزيد و در تايمرتون هم بگيد آخرين سطر داده در ليست باكس رو توي ليبل نشون بده
    ببخشید تو کدوم حالت بصورت موازی کار میکنه؟ترد یا تایمر؟( یعنی وقتی که مقادیر داده عوض میشه همون زمان توي ليبل نشون داده بشه)

  15. #15

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    چرا وقتی درحین کار مقادیر سخت افزار را کم و زیاد میکنم با یه تاخیر 10،12 ثانیه ای لیبل ها در نرم افزار تغییر میکنند؟از Threat.Sleep هم استفاده نمیکنم

  16. #16

    نقل قول: Refresh لحظه ای لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط masoud.a مشاهده تاپیک
    برنامه چرا بعد از چند دقیقه این error رو میده؟اشکال برنامه چیه؟
    Cross_thread Operation not valid:Control Label6 accessed from a thread other than the thread it was created on
    چون توي يك ترد نميتوني به اجزاي فرم دسترسي داشته باشه و اونارو عوض كنيد . زيرا كدهاي داخل ترد بصورت مجزا از فرم عمل ميكنه.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش لحظه ای در لیبل
    نوشته شده توسط com928 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1391, 16:34 عصر
  2. recno,recount,و چگونگی refresh کردن table بعد از اعمال تغییر
    نوشته شده توسط reza5 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 مهر 1382, 12:38 عصر
  3. درباره Refresh ،اطلاعات در Crystal Report ،آنچه دارید بگوئید
    نوشته شده توسط vbstar در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1382, 14:53 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 00:16 صبح
  5. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •