نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    Question چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    سلام
    چه طوري ميتونم يه آپي رو با برنامم ping كنم و نتجه پينگ رو بفهمم چي هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    «مینودشت»
    سن
    29
    پست
    216

    نقل قول: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    سلام

    اینو امتحان کن


    Private Declare Function WinExec Lib "kernel32" (ByVal lpCmdLine As String, ByVal nCmdShow As Long) As Long

    Private Sub command1_Click()
    WinExec "Ping Google.com", 1
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    سلام

    با اين سورس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4

    نقل قول: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    درود
    دوست عزیز لینک زیر هم ببین کاربردی تره!
    How to ping an IP address with Visual Basic by using ICMP


    موفق باشید
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohamadlvs
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    131

    نقل قول: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    سلام

    با اين سورس
    ممنون. این برنامه عالیه ، فقط نمی دونم چرا در ویندوز 7 جواب نمیده. در ویندوز xp هم اگر بخواهیم تعداد پینگ های بیشتری با سوییچ t- بگیریم یه کم گیر داره ، برنامه بسته نمیشه یه جورایی هنگ میکنه ، بعد از بستن برنامه هنوز برنامه ping.exe و cmd.exe در قسمت processes های task manager در حال اجراست . چون کدها با توابع dll نوشته شدن سر در نمیارم.
    لطفن یکی یک نگاهی بکنه و رفع ایراد کنه
    آخرین ویرایش به وسیله mohamadlvs : دوشنبه 27 آذر 1391 در 13:08 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohamadlvs
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    131

    نقل قول: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    یه برنامه دیگه در همین سایت پیدا کردم که در ویندوز 7 هم جواب میده اما مشکلات دیگه ای که گفتم هنوز پا برجاست .
    برنامه رو قرار میدم. لطفن یکی که از این کدها سر در میاره من رو هم راهنمایی کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohamadlvs
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    131

    نقل قول: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    یه چیز دیگه: من توی برنامه ام احتیاج دارم که ping بگیرم ولی نمی خوام که داخل یه پنجره دیگه پینگ انجام بشه. آیا میشه همان صفحه سیاه cmd رو طوری به برنامه ام ، مثلن به یک کنترل بچسبونم. که جزئی از برنامه من بشه

  8. #8

    نقل قول: چگونه دستور ping رو اجرا و نتيجشو بدونم؟

    سلام

    تو نمونه هاي اين تاپيك هم خروجي داخل تكست باكس يا RichText خود وي بي ظاهر ميشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در جستجوی دستور Ping در برنامه تحت شبکه VB
    نوشته شده توسط odiseh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 23:43 عصر
  2. پیاده سازی دستور ping در برنامه
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 11:08 صبح
  3. این دستور چرا همیشه اجرا می شه
    نوشته شده توسط Programmer_sa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 10:52 صبح
  4. مشکل در استفاده از دستور Ping
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 06:15 صبح
  5. چگونه دستور copyfile را در C++‎ builder بکار ببرم.
    نوشته شده توسط hamedhedayat در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 14:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •