نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوشتن store procedure

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-bahrami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    نوشتن store procedure

    من می خوام یک پروسیجر برای کد زیر بنویسم که چند حالته است به نظر شما بهترین روش چیه؟


    string strSql = "";
    if (txt_name.Text.Trim() != "")
    {
    strSql = " name like N'%" + txt_name.Text + "%' ";
    }

    if (txt_phone.Text.Trim() != "")
    {
    if (strSql != "")
    {
    strSql += " and ";
    }
    strSql += " phone like N'%" + txt_phone.Text + "%' ";
    }

    if (txt_job.Text.Trim() != "")
    {

    if (strSql != "")
    {
    strSql += " and ";
    }
    strSql += " job like N'%" + txt_job.Text.Trim() + "%' ";
    }
    if (strSql != "")
    {
    strSql = " where " + strSql;
    }

    SqlDataSource1.SelectCommand = "select * from t_phone " + strSql;

  2. #2

    نقل قول: نوشتن store procedure

    يك چنين پراسيجري رو فكر كنم آقاي mafaman2003 توي امضاش داشت .يه نگاه بندازين

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad-bahrami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    نقل قول: نوشتن store procedure

    مهندس گشتم چیزی پیدا نکردم

تاپیک های مشابه

  1. آموزش استفاده و نوشتن Stored Procedure ها در #C !؟
    نوشته شده توسط __Genius__ در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 شهریور 1389, 16:46 عصر
  2. نوشتن stored procedure
    نوشته شده توسط myexir در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 19:04 عصر
  3. نوشتن stored procedure
    نوشته شده توسط myexir در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 18:02 عصر
  4. سوال: نوشتن stored procedure حرفه ای
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 12:55 عصر
  5. نوشتن stored procedure با مقدار بازگشتی
    نوشته شده توسط steager64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 11:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •