نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از بک اپ دیتا بیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار انیشتین
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    82

    استفاده از بک اپ دیتا بیس

    با سلام..
    من بک آپ دیتا بیسی رو دارم و نیاز دارم بعضی اطلاعات اون رو به دیتا بیس دیگری منتقل کنم .. خوب در ابتدا نیاز دارم که این بک آپ رو به اسکیوال سرور اضافه کنم و بتونم به اطلاعاتش دسترسی داشته باشم.. چطور این کار رو انجام بدم!؟؟...
    یک دیتابیسی با نام یکسان ساختم و خواستم رستور کنم که نشد .. حدس هم میزدم که نشه ..
    اصلا این امکان هست که فقط با بک آپ یک دیتا بیس بشه به اطلاعات اون دسترسی داشت!؟
    .: سپاس :.

    آقای ادمین ، من این سوال رو تو بخش اس کیو ال هم پرسیدم ولی فعالین اون تالار خیلی کم هست و معمولا سوال ها بی جواب میمونه .. نیاز اظطراری دارم به جواب این سوال .. لطفا همکاری کنید .. سپاس ..

  2. #2

    نقل قول: استفاده از بک اپ دیتا بیس

    شما باید یک دیتابیس جدید و دقیقا با مشخصات ( تعداد و نام فیلد ها و تیبل ها و نوع فیلد ها ) درست کنید ؛ اونوقت به راحتی می تونید ری استور کنید.
    در ضمن به ورژن اس کیو ال هم توجه کنید.

    موفق یاشد.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از بک اپ دیتا بیس

    چه خطايي داد؟ توضيح بيشتر بديد. عكس خطا رو بذاريد

  4. #4

    نقل قول: استفاده از بک اپ دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    چه خطايي داد؟ توضيح بيشتر بديد. عكس خطا رو بذاريد
    مگه با چیزی که من گفتم مشکلشون حل نمیشه؟

  5. #5

    نقل قول: استفاده از بک اپ دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    شما باید یک دیتابیس جدید و دقیقا با مشخصات ( تعداد و نام فیلد ها و تیبل ها و نوع فیلد ها ) درست کنید ؛ اونوقت به راحتی می تونید ری استور کنید.
    در ضمن به ورژن اس کیو ال هم توجه کنید.

    موفق یاشد.
    نياز به ساختن همه ديتا بيس نيست
    فقط يه ديتابيس ميخواد بسازه بعد ميگه بك آپ رو روي كدوم ميخواد ري استور كنه بنابراين مشكلش اون چيزي كه شما ميگيد نيست. شايدم كلا مشكل جايه ديگه اي هست تا معلوم نشه خطاش چيه پيدا نميشه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار انیشتین
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    82

    نقل قول: استفاده از بک اپ دیتا بیس

    با سلام مجدد ..
    خطایی که داد این بود که این فایل بک اپ برای دیتا بیس دیگری هست و برای این دیتا بس نیست .. من از ساختار اون دیتا بیس اصلا خبر ندارم .. فقط یک دیتا بیس همنامش رو ساختم .. شما راه حلی دارید؟

    این خطا رو میده :
    کد HTML:
    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------
    
    Restore failed for Server 'SOHRAB-32E5A90F'.  (Microsoft.SqlServer.SmoExtended)
    
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.50.1600.1+((KJ_RTM).100402-1540+)&EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo.ExceptionTemplates.FailedOperationExceptionText&EvtID=Restore+Server&LinkId=20476
    
    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:
    
    System.Data.SqlClient.SqlError: The backup set holds a backup of a database other than the existing 'host153' database. (Microsoft.SqlServer.Smo)
    
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.50.1600.1+((KJ_RTM).100402-1540+)&LinkId=20476
    
    ------------------------------
    BUTTONS:
    
    OK
    ------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله انیشتین : سه شنبه 28 شهریور 1391 در 22:54 عصر

  7. #7

    نقل قول: استفاده از بک اپ دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط انیشتین مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد ..
    خطایی که داد این بود که این فایل بک اپ برای دیتا بیس دیگری هست و برای این دیتا بس نیست .. من از ساختار اون دیتا بیس اصلا خبر ندارم .. فقط یک دیتا بیس همنامش رو ساختم .. شما راه حلی دارید؟

    این خطا رو میده :
    کد HTML:
    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------
    
    Restore failed for Server 'SOHRAB-32E5A90F'.  (Microsoft.SqlServer.SmoExtended)
    
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.50.1600.1+((KJ_RTM).100402-1540+)&EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo.ExceptionTemplates.FailedOperationExceptionText&EvtID=Restore+Server&LinkId=20476
    
    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:
    
    System.Data.SqlClient.SqlError: The backup set holds a backup of a database other than the existing 'host153' database. (Microsoft.SqlServer.Smo)
    
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.50.1600.1+((KJ_RTM).100402-1540+)&LinkId=20476
    
    ------------------------------
    BUTTONS:
    
    OK
    ------------------------------
    يوزري كه داره ديتابيس رو Restore ميكنه اجازه دسترسي به اين ديتابيس رو نداره. ميشه ديتابيست رو بذاري اينجا برگردونيمش كد GenrateScript رو بهت بديم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار انیشتین
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    82

    نقل قول: استفاده از بک اپ دیتا بیس

    از لطف شما ممنونم .. ولی الان اجازه این کار رو ندارم .. بذار صحبت کنم ببینم چی میگند..

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از linq جهت دیتا بیس اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 14:29 عصر
  2. آموزش: استفاده از TreeView با دیتا بیس
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 شهریور 1389, 15:59 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 23:05 عصر
  4. استفاده از رجیستری به عنوان دیتا بیس
    نوشته شده توسط sourenaface در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1385, 08:42 صبح
  5. ایجادrelationدر دیتا بیس با استفاده از sp های سیستمی
    نوشته شده توسط mohammad_s20 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 12:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •