نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره متون textbox به صورت فایل متنی بدون استفاده از save dialog

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    ذخیره متون textbox به صورت فایل متنی بدون استفاده از save dialog

    سلام دوستان.
    خواستم بپرسم چطوری میشه با زدن یک Button اطلاعات درون یک تکست باکس در یک مسیر مشخص به صورت فایل متنی ذخیره بشن ؟

    مرسی

  2. #2

    نقل قول: ذخیره متون textbox به صورت فایل متنی بدون استفاده از save dialog

    سلام

    با استفاده از فایل ها تو سی شارپ.
    بگردین آموزش فایل ها تو سی شارپ رو پیدا می کنین(مخصوصا" انگلیسیش)

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: ذخیره متون textbox به صورت فایل متنی بدون استفاده از save dialog

    درود
    از کلاس StreamWriter در namespace System.IO استفاده کنید

  4. #4

    نقل قول: ذخیره متون textbox به صورت فایل متنی بدون استفاده از save dialog

    System.IO.StreamWriter wr;
    wr = System.IO.File.CreateText(@"D:\text.txt");

    wr.WriteLine(textBox1.Text);



    wr.Close();


    مکمل سخنان دوستان گرامی.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : جمعه 14 مهر 1391 در 19:56 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره مفادیر textbox در یک فایل متنی
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 11:31 صبح
  2. سوال: ذخیره و خواندن اطلاعات از فایل متنی
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 02:13 صبح
  3. سوال: ذخیره محتویات textbox به صورت عکس
    نوشته شده توسط vhossein در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 17:39 عصر
  4. خواندن از فایل متنی بدون عنوان
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 18:30 عصر
  5. نحوه ذخیره اطلاعات پایگاه داده در فایل متنی
    نوشته شده توسط ramkly در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •