نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: محاسبه حاصل جمع فیلد در یک رکورد با همان فیلد در رکورد قبلی

  1. #1

    محاسبه حاصل جمع فیلد در یک رکورد با همان فیلد در رکورد قبلی

    سلام.

    یک جدول داریم که دارای دو فیلد هست. در فیلد اول اعداد مختلف درج شده.

    می خواهیم در همین جدول در فیلد دوم، در مقابل هر عدد، حاصل جمع عدد با عدد فیلد بالاترش رو محاسبه کنیم. برای اعداد بالا به این صورت خواهد شد:

    9 -
    2 11
    5 7
    7 12

    که هدف ما محاسبه اعداد 11 و 7 و 12 هست
    لطفا دوستان راهنمای کنند.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: محاسبه حاصل جمع فیلد در یک رکورد با همان فیلد در رکورد قبلی

    لطفا دوستانی که در زمینه اکسس با تجربه تر هستند راهنمایی کنند که آیا اصلا چنین کاری در اکسس شدنی هست یا خیر

    چون تا جایی که من فهمیدم در اکسس (بر خلاف اکسل) هر سطر از جدول (یا هر رکورد) به تنهایی مورد پردازش قرار می گیره و در کتابهای آموزشی یا در Help اکسس مثالی ندیدم که میان محتویات رکوردهای مختلف عملیات ریاضی انجام شده باشه.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: محاسبه حاصل جمع فیلد در یک رکورد با همان فیلد در رکورد قبلی

    شما درجدول کلید اصلی شمارشی دارید ؟ در اینصورت اگر نام فیلد اصلی ID و فیلد موردنظر شما Num باشد . در روال AfterUpdate فیلد Num بنویسید:

    Private Sub Num_AfterUpdate ()
    TextBox1= Nz(Num) + Nz(DLookup("Num", Me.RecordSource, "ID=" & ID - 1),0)
    End Sub

  4. #4

    نقل قول: محاسبه حاصل جمع فیلد در یک رکورد با همان فیلد در رکورد قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Amiri مشاهده تاپیک
    شما درجدول کلید اصلی شمارشی دارید ؟ در اینصورت اگر نام فیلد اصلی ID و فیلد موردنظر شما Num باشد . در روال AfterUpdate فیلد Num بنویسید:

    Private Sub Num_AfterUpdate ()
    TextBox1= Nz(Num) + Nz(DLookup("Num", Me.RecordSource, "ID=" & ID - 1),0)
    End Sub
    سلام
    در كوئري هم مي شود اين رول را اجرا نمود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: محاسبه حاصل جمع فیلد در یک رکورد با همان فیلد در رکورد قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط farhad13459 مشاهده تاپیک
    سلام
    در كوئري هم مي شود اين رول را اجرا نمود
    سلام و روز خوش
    پست شما پرسش بود یا خبری؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشکال در کد حاصل جمع فیلد
    نوشته شده توسط VS2010 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 15:11 عصر
  2. محاسبه ی جمع یک فیلد از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط fa_te64 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 09:04 صبح
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1387, 22:06 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 20:12 عصر
  5. حاصل جمع یک فیلد
    نوشته شده توسط a_z633 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1384, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •