نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اساس کار counter ها

  1. #1

    اساس کار counter ها

    با سلام

    میشه بگید سایتهایی که از این خدمات رو میدن چطور از میزان بازدید سایتهای دیگه مطلع میشن ؟

    ممنون

  2. #2
    یک کد جاوا اسکریپت توسط سایت ارائه دهنده ی خدمات آماری در اختیار شما قرار می گیره که با قرار دادن اون کد در سایتتون، سایت آمارگیر قادر به ردیابی بازدیدکنندگان شما خواهد بود.
    به عنوان مثال:

    <script language="javascript" type="text/javascript" src="http://www.site.com/c.aspx?Code=123456"></script>

    اسکریپت فوق، با گرفتن هدرهای HTTP درخواست کاربر، تمامی اطلاعات مورد نیاز خود را برداشت می کند.
    پارامتر Code نیز، یک کد منحصر به فرد برای سایت شماست.
    موفق باشید.

  3. #3
    آیا شما اطلاعاتی از نوع هدرهایی که رد یابی می کنند دارید؟

  4. #4
    هر سرویس دهنده ی آماری، بسته به میل خود و امکاناتی که ارائه می دهد، هدرهایی را استخراج می کند.
    به عنوان مثال: نوع مرورگر، نوع سیستم عامل، شماره ی IP و ...
    تمامی این هدرها در Property های کلاس Request و Request.Browser کپسوله شده اند.
    موفق باشید.

  5. #5
    خوب چطور می فهمه چند نفر از این سایت دیدن کردن ؟

  6. #6
    عرض کردم که:
    پارامتر Code نیز، یک کد منحصر به فرد برای سایت شماست.
    این کد منحصر به فرد، نمایانگر سایت شماست!
    اطلاعات آماری سایت شما در یک Table ذخیره خواهد شد.
    هر زمان که کاربر صفحه ای که Counter در آن وجود دارد را بازدید کند، یک واحد به تعداد بازدید کنندگان شما اضافه خواهد شد.
    هدرهای HTTP دخالتی در تعداد آمار بازدید کنندگان ندارند و برای موارد دیگری همچون نام سیستم عامل، کشور بازدید کننده (بر اساس IP)، نام مرورگر و ... استفاده می شوند.
    از این راحت تر!!!؟
    موفق باشید.

  7. #7
    ببخشید !!!!

    خیلی ممنون

  8. #8
    فقط یک چیزی
    اگر ما از aspx استفاده کرده باشیم باز هم می تونیم از اسکریپت مثالی که در بالا گفتید استفاده کنیم.
    چون از چند تگ اسکریپت طرف سرور که در یک صفحه نمیشه استفاده کرد ؟

  9. #9
    توی اون کد جاوا اسکریپت هم از فایل aspx استفاده شده دیگه عزیز جان!
    بذار یه جور دیگه بگم.
    زمانی که صفحه لود میشه، یه فراخوانی به صفحه ی آماری ارجا داده میشه!
    زمانی هم که درخواستی از صفحه ای به صفحه ای ارسال میشه، هدرهای HTTP هم همراه با اون منتقل میشن و بقیه ی ماجرا...

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد counter
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 23:16 عصر
  2. counter
    نوشته شده توسط setak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 23:59 عصر
  3. counter
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1382, 14:43 عصر
  4. Hit Counter
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 01:28 صبح
  5. این Counter رو اون پایین صفحات میبینید؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •