نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فرق copy با move در پی اچ پی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    43
    پست
    33

    Question فرق copy با move در پی اچ پی

    در فرمان move_uploaded_file اگه فایل قبلا در اون دایرکتوری وجود داشته باشه پیغام خطا میده.
    می خواهم بدونم که copy هم به همین صورته و برای جلوگیری از اشتباه حتما باید از unlink استفاده کرد یا فرمانی وجود داره که بصورت اتومات فایل قبلی رو پاک کنه؟


  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    قطعا جوابت توی راهنمای php هست :)
    کافیه 4 تا تابع رو نگاه کنی!!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

تاپیک های مشابه

  1. move
    نوشته شده توسط n_1366 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 00:48 صبح
  2. غیر فعال کردن move و ...
    نوشته شده توسط twelve در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 18:54 عصر
  3. Cancel Move
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 03:42 صبح
  4. جلوگیری از MOVE شدن Window در صفحه
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 16:19 عصر
  5. متد move
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 خرداد 1386, 10:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •