نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44

    Question پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

    با سلام خدمت دوستان برنامه نویس
    من می خوام از یک صفحه در فرمم پرینت بگیرم کدام رو هم از روی pdf آقای سید محمد هاشمیان نوشتم ولی بهم ارور میده که"strfilename مقدارش null است" در این متغییر باید آدرس فایلی که قراره پرینت بگیره ذخیره بشه منظور فرم مورد نظره هرچی می نویسم یا می گه این آدرسو پیدا نمی کنه یا null باید چه کار کنم خسته شدم دیگه یه کمکی بکنید ممنون میشم.

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    PrintDocument objprintdoc = new PrintDocument();
    objprintdoc.DocumentName = "fish";
    printDialog1.AllowPrintToFile = true;
    printDialog1.AllowSelection = true;
    printDialog1.AllowSomePages = true;
    printDialog1.Document = objprintdoc;
    if (printDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    //strfilename = "D:\\my project\\hoghoogh\\hoghoogh\\fish.cs";
    objstreamtoprint = new StreamReader(strfilename);
    objprintfont = new Font("Arial", 10);
    objprintdoc.PrinterSettings = printDialog1.PrinterSettings;
    objprintdoc.PrintPage += new PrintPageEventHandler(prtpage);
    objprintdoc.Print();
    objstreamtoprint.Close();
    objstreamtoprint = null;
    }

    //capturescreen();
    //printdoc1.Print();
    }
    private void prtpage(object sender, PrintPageEventArgs e)
    {
    float snglinesperpage = 0;
    float sngverticalposition = 0;
    int intlinecount = 0;
    float sngleftmargin=e.MarginBounds.Left;
    float sngtopmargin=e.MarginBounds.Top;
    string strline;
    snglinesperpage = e.MarginBounds.Height /
    objprintfont.GetHeight(e.Graphics);
    strline = objstreamtoprint.ReadLine();
    while ((intlinecount < snglinesperpage) && (strline != null))
    {
    sngverticalposition = sngtopmargin + (intlinecount * objprintfont.GetHeight(e.Graphics));
    e.Graphics.DrawString(strline, objprintfont, Brushes.Black, sngleftmargin, sngverticalposition, new StringFormat());
    intlinecount = intlinecount + 1;
    if (intlinecount < snglinesperpage)
    {
    strline = objstreamtoprint.ReadLine();
    }
    }
    if (strline != null)
    {
    e.HasMorePages = true;
    }
    else
    {
    e.HasMorePages = false;
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

    من با دو خط از فرمم پرينت ميگيرم : ببين بدردت ميخوره:
      private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // Show Page Setup dialog
    chart1.Printing.PageSetup();

    // Print preview chart
    chart1.Printing.PrintPreview();

    // Print chart (without Printer dialog)
    //chart1.Printing.Print(false);
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44

    نقل قول: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

    این chart واسه چیه ؟ چطوری باید اطلاعات فرمم رو چاپ کنم ؟ کیفیتش چطوره؟بالاست؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44

    نقل قول: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

    من با نوشتن این خط کد" strfilename = "D:\\my project\\hoghoogh\\hoghoogh\\fish.cs تونستم پرینت بگیرم ولی بجای فرمم از کدای فرمم پرینت می گیره چون آدرس مال کداست.
    چطوری آدرس فرم رو بدم فرم را چاپ کنه؟؟؟؟؟؟
    تورو خدا کمک کنید.مرسی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument


  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44

    نقل قول: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

    اینو امتحان کردم کیفیتش پایینه بدرد نمی خوره
    یکی به من بگه چطوری آدرس فرمی که لود شده رو به متغییر بدم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44

    نقل قول: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

    یعنی هیچکس نمیتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    44

    نقل قول: پرینت گرفتن ار فرم با printdocument

    دوستان ممنون می شم وقتتون را در اختیار من بگذارید و بگید چطوری آدرس فرمی که لود می شه را در یک متغییر قرار داد؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پرینت گرفتن از فرم در VB.Net 2005 ؟
    نوشته شده توسط sjj در بخش VB.NET
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 00:07 صبح
  2. پرینت گرفتن از فرم
    نوشته شده توسط sara_mp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 19:40 عصر
  3. پرینت گرفتن از فرم ( این فرق داره )
    نوشته شده توسط handvbnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 16:23 عصر
  4. پرینت گرفتن از فرم
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 18:15 عصر
  5. پرینت گرفتن یه فرم
    نوشته شده توسط چون کوه استوار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1384, 07:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •