نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

  1. #1
    کاربر جدید آواتار poorking
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بابل
    پست
    16

    نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    سلام برنامه نویسان عزیز من میخوام یه برنامه بنویسم که درایوی را بشه انتخاب کرد
    و سپس فایل هایی که ویروسی شدن و پوشه ها به صورت سوپر هیدن شدن از این حالت در بیان

    با توجه :

    من اینو میدونم که میشه با دستور Attrib -h -s در CMD ویندوز و مشخص کردن مسیر پوشه از حالت سوپر هیدن اون پوشه رو در اورد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    دوست عزیز با این کد میشه این کارو کرد


    Process MyProc = new Process();
    MyProc.StartInfo.WorkingDirectory = "hh";
    MyProc.StartInfo.FileName = "cmd.exe";
    MyProc.StartInfo.UseShellExecute = false;
    MyProc.StartInfo.RedirectStandardError = true;
    MyProc.StartInfo.RedirectStandardInput = true;
    MyProc.StartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    MyProc.StartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;

    MyProc.StartInfo.Arguments = "دستورات ارسالی";


    MyProc.Start();
    MyProc.WaitForExit();
    MyProc.Close();

  3. #3
    کاربر جدید آواتار poorking
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بابل
    پست
    16

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    دوست عزیز میخوام برنامه ای که مینویسم خودش تک تک پوشه ها رو از حالت سوپر هیدن در بیاره من فقط درایو مورد نظرو بهش بگم

    این تکه برنامه ای که نوشتی همین کارو میکنه ؟ ببخشید من مبتدی هستم اطلاعاتم کافی نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    من چون به ویژوال استودیو دسترسی ندارم و همچنین چون نمی خوام چیز اشتباهی به کسی بگم از قرار دادن کد معذورم!(کد بالا هم از یه سورس دیگه آوردم)

    شما با foreach مسیرها رو بگیر بعد برای هرکدوم(بازم با foreach) این کدو اجرا کن:

    MyProc.StartInfo.Arguments = "دستورات ارسالی";


    MyProc.Start();
    MyProc.WaitForExit();
    MyProc.Close();


    و به جای دستورات ارسالی کدی رو که می خوای تو CMD اجرا کنی بنویس!

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    سلام و خسته نباشید

    شما نیاز به همچین چیزی دارید.

    البته یه آنتی ویروسی هم نوشتم دقیقا همین کار رو انجام میده که ایشالا اگه وقت کردم فردا هر دو رو واسه دانلود میزارم.

    موفق باشید
    علی پاییزی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    آقا من دقیقا همین برنامه رو قبلا نوشتم
    بدون دستورات CMD
    شما به راحتی میتونی لیست فایل های موجود در داخل مقصد رو به دست بیاری و با استفاده از توابع موجود در کلاس File و FileInfo بررسی کنی که اون فایل Hid هست یا نه، اگر نبود که هیچ، اگر هم بود Attribute اون فایل و یا دایرکتوری رو به Normal تغییر میدی :)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Alfred188
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    288

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    سلام، من چون مغازه دارم و فلشو رم ویروسی زیاد برام میاد همچین برنامه ای نیاز داشتم و یه دونه ساختم
    http://uplod.ir/7sqbpubgaik0/SHF.rar.htm

    سورسش رو هم پیدا کردم برات می زارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Alfred188
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    288

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    سلام،
    این برای نرمال کردن
    try
    {
    File.SetAttributes(آدرس فایل یا فولدر, FileAttributes.Normal);
    }
    catch { }


    این برای مخفی کردن
    try
    {
    File.SetAttributes(آدرس فایل یا فولدر, FileAttributes.Hidden | FileAttributes.System);
    // MessageBox.Show("successful!", "Info");
    }
    catch { }

  9. #9

    نقل قول: نرم افزار برگرداندن پوشه ها از حالت سوپر هیدن

    سلام من چند سال پیش همچین چیزی نوشتم با استفاده از رجیستری میشه پوشه هارو راحت نمایش داد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 18:14 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 10:00 صبح
  3. نرم افزار برای چک پورت های باز
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 03:42 صبح
  4. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •