نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

  1. #1

    Question چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    سلام دوستان من یه برنامه نوشتم که قرار با زدنbutton یه دستور for اجرا بشه وهمزمان با افزایش مقدار progressbar مقدارش در یه textbox نمای داده بشه اما فقط progressbar بیشتر میشه و در نهایت وقتی for تموم شد textbox تغیر میکنه چرااااااااااااااااا؟


    ( private void button1_Click(object sender, EventArgs e
    }
    (++for (int i = 0; progressBar1.Value < progressBar1.Maximum; i
    }
    ;()progressBar1.PerformStep
    ;()textBox1.Text = progressBar1.Value.ToString
    {
    {

  2. #2

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    راستش من درست سوالتونو نفمیدم ولی ;()textBox1.Text = progressBar1.Value.ToString رو خارج از حلقه بنویس .ببین درست میشه .

  3. #3

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    باز هم مشکلوشون کماکان پابرجاست ایشون میخود مثل یک شمارنده مقدار textBox تغییر بکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    عزيزم بايد event Textbox Changed را شما override كني بدين صورت كه داخل حلقه متد overrideآن را صدا كند
    دقيقا كدي براي اين كار تا بحال ننوشته ام اما راهش اين طوري است!

  5. #5

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    به نظر من با یک تایمر هم متونی به راحتی این کار انجام بدی به صورت زیر

            private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    progressBar1.PerformStep();
    textBox1.Text = progressBar1.Value.ToString();

    }


            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = true;
    }

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    بهترین کار استفاده از تایمر و بعد از پایان کار آن را False می کنی

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    سلام
    از این مثال استفاده کنین.با استفاده از ترد میتونین صفحه رو بروز رسانی کنین ( بدون قفل شدن )

    http://www.8pic.ir/images/r6z3hhv555ehjpdti0c.zip

  8. #8

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    چون بايد از ترد استفاده كني. وقتي به پروسه سنگين بر خورد ميكنه UserInterFace لاك ميشه تا پروسه تموم بشه.
    اگر ميخواي خودتو درگير ترد نكني ميتونو حلق رو توي تايمر پياده سازي كني اگر كدهات اجازه بده.

  9. #9

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    اگر به پست دقت کرده باشید و کدی که گذاشتند ایشون می خواد مقدار پیشرفت Progressbar تو textBox نمایش داده با استفاده از تایمیر نیازی به حلقه نیست

  10. #10

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط abcd_a مشاهده تاپیک
    اگر به پست دقت کرده باشید و کدی که گذاشتند ایشون می خواد مقدار پیشرفت Progressbar تو textBox نمایش داده با استفاده از تایمیر نیازی به حلقه نیست
    دقيقا. واسه همين گفتم حلقه رو به تايمر تبديل كنند

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: چگونه از progressbar در حلقه ی for استفاده کنیم

    بهتره از BackgroundWorker استفاده کنید. البته کد زیر هم کار می کنه:

    private void RunWorker(int someValue)
    {
    this.progressBar1.Maximum = someValue;
    for (int i = 0; i < someValue; i++)
    {
    Application.DoEvents();
    this.txtID.Text = i.ToString();
    this.progressBar1.Value++;
    }

    }

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی استفاده از حلقه ی for
    نوشته شده توسط vinnie-paz در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1391, 23:55 عصر
  2. سوال: چگونه میتوان پیشرفت یک حلقه For را درون یک Label نمایش داد؟
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 08:17 صبح
  3. چگونه می شود از Text to speech استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 21:53 عصر
  4. چگونه از چند جدول درون یک بانک استفاده کنیم
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 اسفند 1382, 14:16 عصر
  5. چگونه می توان از sql در دلفی استفاده کرد
    نوشته شده توسط rambod51 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1382, 11:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •