نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پشتیبان گیری از بانک اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    پشتیبان گیری از بانک اکسس

    سلام دوستان
    چه طوری میشه از بانک اکسس نسخه پشتیبان تهیه کرد

  2. #2

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    با این کد دوست من:

                SaveFileDialog savedialog = new SaveFileDialog();
    savedialog.Filter = "*.Backup|*.Backup";
    if (savedialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (savedialog.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (File.Exists(savedialog.FileName) == true)
    File.Delete(savedialog.FileName);
    File.Copy(Application.StartupPath + "\\Moshdb.accdb", savedialog.FileName);
    MessageBox.Show("از بانک برنامه با موفقيت پشتيبان گرفته شد", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }


    می تونی تو باتن بنویسی.
    اگر ری استور رو هم خواستی بگو تا بزارم.


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    به نظر تو بک آپو میگرن تا چی کار کنن
    یک روزی ریستور کنن دیگه

  4. #4

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    خب گفتی پشتیبان گیری!

                OpenFileDialog opendialog = new OpenFileDialog();
    opendialog.Filter = "*.Backup |*.Backup";
    if (opendialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (opendialog.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (MessageBox.Show("آيا ميخواهيد فايل پشتيبان، جايگزين بانک فعلي برنامه شود؟", "", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    File.Delete(Application.StartupPath + "\\Moshdb.accdb");
    File.Copy(opendialog.FileName, Application.StartupPath + "\\Moshdb.accdb");
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقيت بازيابي شد", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : جمعه 14 مهر 1391 در 18:31 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    کد ریستور مشکل داره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    وقتی برنامه اجرا باشه پس بانک هم بازه و وقتی فایلی در حال اجرا باشه پس حذف یا جایگزین نمیشه

  7. #7

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    قسمتی از کد ری استور برای قطع ارتباط با دیتابیس رو حذف کردم ؛ چون من بایک برنامه ی دیگه کنار برنامه اصلی از دیتابیس به این شیوه بک آپ و ری استور می کنم ؛ اینطوری هیچ خطا و اروری مبنی بر در حال استفاده بودن بانک نمیده.

    می تونی کانکشن استرینگت رو بزاری و ارتباط رو قطع کنی.
    اون قسمتش رو خودت اضافه کن.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    این خط رو اصلاح کنید، فایل موجود بازنویسی(OverWrite) میشه:
     File.Copy(opendialog.FileName, Application.StartupPath + "\\Moshdb.accdb", true);

    این خط رو هم حذف کنید:
    File.Delete(Application.StartupPath + "\\Moshdb.accdb");

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    اینم انجام دادم نشد
    فکر کنم چون فرم پدر هم کانکشن باز شده بسته نمیشه
    راه دیگه برای ری استور کردن نیست ؟؟

  10. #10

    نقل قول: پشتیبان گیری از بانک اکسس

    کانکشنت رو چطوری بستی؟
    یک راهه خیلی خوب اینه که یک برنامه ی کوچیک دیگه برای این منظور درست کنی و اونرو کنار برنامه اصلیت قرار بدی.
    حالا از برنامه اصلی کاربر اگه خواست بک آپ بگیره یا ری استور کنه ، برنامه فرعیت باز می شه.

    در ضمن چیزی که میثم جان گفت ، جواب سوال شما نبود و اصلاح کد بود ؛ اونطوری به جای حذف و کپی فایل OverWrite می شه.


    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : پنج شنبه 21 دی 1391 در 07:50 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی اکسس در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahangari365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 10:06 صبح
  2. پشتیبان گیری از بانک اکسس
    نوشته شده توسط elena در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 22:17 عصر
  3. سوال: پشتیبان گیری از بانک اکسس
    نوشته شده توسط reza_66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 18:04 عصر
  4. معرفی سرور Back Up و پشتیبان گیری از بانک SQL بر روی آن
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 15:08 عصر
  5. پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Mbr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 07:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •